Arandım diyen arkadaş keşke cevap versen...
esrasrgn tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
RE: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@mehmetemir hocam sınavı kendimden çok sizin kazanmanızı istiyorum bu kadar yardımsever olduğunuz için teşekkür ederiz Allah razı olsun emeklerinizin karşılığını fazlasıyla alırsınız inşallah
-
RE: İçişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı
google arama motoruna yazarak hemen bulabileceğiniz bilgileri neden sürekli burda soruyorsunuz anlamıyorum.. ayrıca tüm sorularınızın yanıtları başvurduğunuz kadronun başvuru klavuzunda yazıyor. her şeyi başkalarından beklemeyin lütfen rica ediyorum
-
RE: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@atlas07 teşekkür ederim hocam ümitsizliği bi kenara bırakıyorum o zaman:) kolay gelsin
-
RE: İçişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı
@agor hocam yanlış bir şey yapmamak için sorulan sorulara hiçbir lafım yok ama bazen ilanın kendisini veya burda sayfalarca yazılanları okumaya üşenip soranlar oluyor siz de rastlamışsınızdır illaki ben o durumdan bahsediyorum.
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@y-oguz90 iktisatta youtube bilge beyaz çok daha anlaşılabilir bir dille anlatıyor hocam. ben iktisatta kendime güveniyorum bilge hocayı dinledim, üzerine çıkmış sorular ve ceteris paribus çözdüm, tamamen oturuyor. kolaylıklar dilerim
-
RE: 2018 İdari Yargı Sınavı
merhaba arkadaşlar ben bu sene mezun oldum ilk kez gireceğim. aranıza yeni katılıyorum, herkese başarılar diliyorum Allah emeklerinizin karşılığını versin inşallah
-
@parpp aynı şeyi ben de yaşıyorum hocam sanırım sayfa düzeninden kaynaklanıyor her yerde bir şey yazıyor ve çok yoğun
-
RE: 2018 İdari Yargı Sınavı
@mehmetemir cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
esrasrgn tarafından gönderilen son iletiler
-
@ayhanistan teşekkür ederim cevabınız için
-
Arkadaşlar elimde themis idare hukuku Eylül 2018 baskısı var. İdarenin genel esaslar kısmını oradan çalışsam da mahalli ve idari teşkilatı kanunlardan çalışsam olur mu? Yoksa yeni baskısını mı almalıyım?
-
Arkadaşlar insan hakları için aöf kaynağının adı halil kalabalık insan hakları ve kamu özgürlükleri mi?
-
@tomjoad 19. Sayfada kanunlar paylaşılmış
-
Arkadaşlar insan haklarına artıvizyondan çalışmıştım 2018 baskılı. Ama bugün bi sayfada kitapta çok yanlış olduğunu söylediler, ben yanlış bir bilgiye denk gelmemiştim ama aranızda bununla ilgili bir bilgisi olan var mı? Kolay gelsin
-
@brunomars teşekkür ederim hocam son olarak hangi firma ile yolladınız ptt mi
-
Arkadaşlar dilekçeleri yollarken sadece normal yökün adresini mi yazacağız yoksa belli bir bölüm var mı orada gönderenler bilgi verebilir mi
-
@misiko hocam o öyle yazınca şaşırdım
-
Arandım diyen arkadaş keşke cevap versen...
-
e harfi, 53 puan ortalama başarılı, genel başarısız