Hala mail almayan var mı ? Bana gelmedi daha
tomjoad tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
RE: Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)
@ayseymen demiş gençlerin önünü benden çok açan var mı gedhdjjs. Muhtemelen sınav sıralarının boş olmasının sebebi insanların duy guy kazanıp buna girmemiş olmasıdır. Arkadaşımızı tanıyan bilen varsa baksın ilerde ilgöç te falan görme ihtimalimiz var. Bu arada sınava girmesinde problem yok, kendini gösterme biçimiyle var. Ablacım canım çok uzuldum sevindim diyen arkadaşlar burası survivor dikkat edin svshjs
-
RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
Arkadaşlar nasildi toplantı ortam konuşma interaktif kısmı?
-
RE: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
21'i gibi açıklanır herhalde arkadaşlar
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Geçen sene anadolu üniversitesinin ziraat bankası sınavında 20 kişilik alim için yanılmıyorsam 1 ay sonra açıklanmıştı ipucu verebilir
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@ayhan-ışık aktif devir hızı net satışlar olacak brüt vermişti
-
RE: 2019 Ziraat Bankası Müfettiş Yard İlanı
Yarın itibariyle tam 1 ay oluyor. Yani ösym daha çok kişinin sınavını bu sürede açıklıyor iken bunun sürüncemede kalması pek makul değil gibi. Keza ortada bu kadar açıklanmayan sonuçlar dolaşıyorken
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@BireyiçinDevlet merhaba hafızam beni yaniltmiyorsa mc=2q+20 idi monopolde arz oluşmaz ancak piyasa arz eğrisi s=mc dır dengede bulunan 10 denklemde yerine yazılırsa piyasa da arzın başlangıç noktası 40 oluyor. Talepte fiyat eksenini kesen nokta 60 birim 60-50 arasi tüketici 50-40 arasi üretici rantını gösteriyor miktar eksenin de denge 10 brde sağlandığı için 60-40*10/2 den 100 sonucuna ulaşılıyor
-
RE: EPDK 30 UZMAN YARDIMCISI 2020 ALIM İLANI
Tam 91 ile başvuracaktım ki garibanın yüzünün gülür mü diyerek hevesim direk kursağımda bıraktım. Evet bu süreç sayesinde başkasına gerek kalmadan kendi hevesimi kendim kursağımda bırakabiliyorum
-
RE: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
genel olarak arkadaş fotoğraf problemi için ekranı gelen fotografa tıkla imleci çekin aşağı fotograf kesme işlemi gibi birşey olacak ordan oluyor; ama jpeg resmi sadece jpeg olur diye kabul etmiyor
tomjoad tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2022 Ziraatbank Müfettişlik İşe Alım İlanı
@tnr17 banada yazabilir misiniz
-
RE: 2022 İSTANBUL BEYKOZ BELEDİYESİ MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI İLANI
özelden yazan arkadaşlar olmuş toplu bir cevap vereyim. Bende geçen yıl girdim sınava, öncelikle iyi bir sınav değildi hatırladığım kadarıyla. Soruların kalitesi açısından kpssnin çok çok altında. Hatta bi kaç soru iptal olmuştu. Yanlış yine doğruyu götürüyor, test ve optik form dağıtılmasına rağmen bildiğiniz merkezi sınavlar gibi makine aracılığıyla değil ilkokul yıllarında girdiğimiz sınavlar gibi altta D Y: B: vardı, yani biri elle doğru yanlış neti hesaplıyor. Sorular kaç tane neredendi pek hatırlamamak birlikte kpss öğrecisinin altından kalkacağını düşünüyorum.
Herkese iyi akşamlar ve başarılar -
RE: Ziraat Bank 2022 Uz.Yard. Sınavı
müfettiş yardımcısı maaşları nasıl hocam bilginiz var mı ?
-
RE: REKABET KURUMU REKABET UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
@ymn hes kodu ayrı cıktı mi alınacak?
-
RE: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
@tomjoad hatta ek olarak telefondaki hanımefendi bu bilgiyi paylaşmamı rica etti dahası sınırlı kişileri aradıklarını söyledi
-
RE: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
@bykeynes merhaba sınavı gecememis olmama rağmen iştirak için teklif aldım ancak başka kurumu kazandığım icin iletişim bilgileirmi vermedim. Sadece mülakattan elenenlere özel degil. Belki özel bankacılık tecrübem olduğu içindir bilmiyorum
-
RE: İlbank
@leyleyleyley valla bazı bölgelerde başlayanlar olmuş. Çok uzayacağını düşünmüyorum
-
RE: İlbank
@zenginmemur sizin bir üstünüzde yazan arkadaşımızın dediği tarife hocam. Ek olarak 2 3 kere temettü dagitiliyormus.
-
RE: BDDK Uzman Yardımcılığı ve Bankacılık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Fikri içtima sorusuna herkese tam puan verilmis. Sitede duyurular kısmında var arkadaşlar
-
RE: 2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@akncıı aziz dostum sen belli çok temiz yürekli bir insansın. Zor durumda kalmışsın sana fikir vermiş, sağolsun. Ama senden bir ricam var şu duy atandıktan insanin görevine başlamadan ki o kadar hakka girmekten korkan insan hemen sınava akabinde sınav sorusu tartışır mı ? Ki çoğu insan girmedi atandıktan sonra. Senden bir ricam olacak lütfen girdiği mesajlara bak; daha açılmamış bir kadroya nasıl yanlıyor. Bak yapabilir benim derdim o değil puanı varsa hakkıdır. Ancak kendini bu konuda etiğin tecessum etmiş hali gösterip, sonra bunları yapması komedi...