2020 liler eksikti şimdi onlarda geldi caydirma çabası içine girdi tam oldu. Kurumici de böyle yaptı bekleyin olacak çalışın olacak. Ne oldu 2 sene çöp. Şimdi 2020 lilerin keyfini bekle onları da yarışa dahil et.
Allahım sen bu kurtlar sofrasından kurtar bizi hayırlısıyla.
akncıı tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
-Bir gün Mihriban'ı göreceğinize inanıyor musunuz?
-Bilmiyorum, görmek de istemiyorum. Değişmiştir şimdi, ben onun nazarında değiştim, o benim nazarımda değişti. Niye görelim? Öyle kalsın ya... İnsanların gönülde kalması, gözde kalmasından daha iyidir.Abdürrahim Karakoç
-
@MuslimSolider senin gibi luzumsuzlar bir süre cenesini kapatabilir mi ?
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Küçücük bir şehrin küçücük stadının çimleri donmasın diye kışın yerden ısıtılıyor ve ayda 90 bin lira elektrik faturası ödeniyor. Bizim çim kadar değerimiz yok galiba
-
@ücüncütekil dur ya sağlam bir etkinlik yapmak şart oldu ki gazete ilanı bile denenebilir. ACİLEN para toplayıp gazeteye ilan verip aynı gün twitter etkinliği şart.
Twitter'da etkinlikleri organize eden arkadaşlar gazete olayını tez elden halletsek mi ? -
@ücüncütekil bugün gazete için para toplamaya başlama vakti. Boşver şimdi puanı sıralamayi ilan henüz gelmedi ve biz daha ölmedik
-
@Köşeminderi Herkes kabul olan duasının bedelini ömrüyle öder. Ben galiba tam olarak bunu yaşıyorum. 2018 de İstanbul yazmasaydim şimdi bunları yaşıyor olmayacaktım. Bir sınav için nelerle imtihan oluyorum kaç senedir. Bu kadar ağır olmamalıydi ya gerçekten bu kadarı fazla geldi
-
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
Ben bu kadar yaşamak isterken küçük, aptal hücrelerin hayatımı elimden alabileceğine inanmıyorum.
Neslican Tay
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@2577
Hüküm yazılıyken kara tahtada
İnsan yine çare arar ecele!
akncıı tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2021 GUY SINAVI
@rabia89 ön sipariş aldılar. Kitapları yarın dağıtmaya başlayacaklar yani pazartesi elimizde olur muhtemelen ama 2021 sorularını da dahil ettiğine göre güncellenmiştir
-
RE: 2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@tomjoad bana sadece neye nasıl hazırlanacağım konusunda fikir verdi ve benim için bu bile yeterli. En basitinden guy da il tercih dönemlerinde burada kimin nasıl davrandığını görürsen o zaman ne kadar kıymetli olduğunu anlarsın bazı şeylerin
-
@tomjoad o abla dediğin her zaman vardı bu forumda ve senelerce hakkı yendi. Size de kalmadı onun yerine karar vermek. Ayrıca her zaman elinden geldiğince sorulan her konuda yardımcı oldu. Benim akrabalığım vs de yok onunla yaşadığımız şehirler bile farklı ama ne zaman kafama takılan bir şey olsa güvenerek sordum ona. Hadi işine
-
@birdlyys yeter ama. Sınavları mı takip edeceğiz sizin kendinizi ispat çabanızı mı ? Çok zekisiniz anladık. Ama daha fazla uzatıp saygısızlık yapmaya devam etmezseniz seviniriz
-
RE: Sermaye Piyasası Kurulu SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@hll geçmiş olsun ya inşallah daha iyisi olur
-
RE: Sermaye Piyasası Kurulu SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@hll kaç puan aldınız her dersten
-
RE: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@carpe-vita ingilizce sorular nasıl oluyor mesela iletişimle alakali terimleri mi bilmek gerekiyor
-
@sbf11 tamam bekliyorum o zaman. Teşekkür ederim
-
Çıkmış sorulari pdf haline getiren var mı peki ?