@görünmez-el kamuda bütün bakanlıklar çıldırmışçasına personel alıyor, onlara bütçe var bize yok öyle mi.bu işin farklı bir boyutu olmalı.
Ayhan ışık tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanıKPSS A içinde yayımlandı
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanıKPSS A içinde yayımlandı
İlana baktım ve dedim ki:
Las Vegas'ta bile bu kadar kumar dönmüyordur.
-
@mrvguy İnşallah, maşallah,Allahü Teâlâ akibetimizi hayırlı kılsın inşallah.
-
RE: Kpss A 35 yas sınirinin sizce kaldirilma ihtimali kisa vadede mumkun mu arkadaslarKPSS A içinde yayımlandı
@sitareee yıllarca emek verip bütün mülakatlardan elenirsen ve yaşın 35 i geçerse ne olacak?Bütün emekler boşa gitmez mi?
Çözüm hem mülakatların hem de 35 yaş sınırının kaldırılmasıdır bence. -
@homecinomiss aynı beni tarif ediyor yazılarınız maddi manevi tükendim.
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020KPSS A içinde yayımlandı
85 doğrum vardı,84 doğru geldi.1 doğru sorum iptal edilmiş.Yani her şey beklediğim gibi geldi.
-
Yüksek kapatacak gibi duruyor genelde.
1500 kurum içine 300 bize hey gidi hey işsizliğe devam,amaç istihdam yaratmak değil. -
@eomer değildir diyordu ben 1 tane yaptım 405 çıkarılmış tahviller
-
RE: 2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum SınavlarıKPSS A içinde yayımlandı
Memurlar.net haber yapmış iç bakanlığında çalışanlar görevde yükselme sınavı bekliyor diye.Bu gidişle il göç ilanı filan gelmez kurum içinde verilir benden söylemesi.Bu haksızlığa bir dur demek lazım.
-
RE: 2021 Gelir Uzman Yardımcılığı Olacak Mı?KPSS A içinde yayımlandı
@paradoks33 babası gib de şef olan arkadaşın atandı mı?

Ayhan ışık tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum SınavlarıKPSS A içinde yayımlandı
@gmzankr066 Alım sayısına bağlı.100 kişi alınsa 85 i görür tahminim.
-
RE: Ticaret Bakanlığı Muhafaza Memuru Alımı 2021 (750 kişi)KPSS B içinde yayımlandı
Açıklandı mı? Kaç puan ile kapattı?
-
RE: 2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum SınavlarıKPSS A içinde yayımlandı
@yaşamkandemir ben temizlik işçisi kadrosuna başvurdum umarım kurada çıkarım.
-
@elnogate öyle olursa pek bir şey ummamak gerekir inşallah eski usul devam eder.Çünkü defterdarlık alımı çok adaletsizdi.
-
@1995gner ilan gelmeden hiç bir şey belli olmaz,bir yönetmelik değişikliği ile defterdarlık alımına benzeyebilir.
-
@mrtsmt hadi bakalım beklemedeyiz

-
RE: Mülakat performansıKPSS A içinde yayımlandı
@tugcelim heyecan kötü bir şey değil,herhangi bir olumsuz etkisi olmaz.Heyecandan konuşamayıp sürekli kekelersen o zaman olabilir.
-
RE: Kpss A 35 yas sınirinin sizce kaldirilma ihtimali kisa vadede mumkun mu arkadaslarKPSS A içinde yayımlandı
@sitareee yıllarca emek verip bütün mülakatlardan elenirsen ve yaşın 35 i geçerse ne olacak?Bütün emekler boşa gitmez mi?
Çözüm hem mülakatların hem de 35 yaş sınırının kaldırılmasıdır bence. -
RE: Ticaret Bakanlığı Muhafaza Memuru Alımı 2021 (750 kişi)KPSS B içinde yayımlandı
@antetekoumpo 750*4=3000 kişi spora gidecek .76 ya gelebilir hiç belli olmaz yaş şartı ve boy şartı da var.Yarısı sporda elenecek . Sonra mülakat %50 şans var.
-
RE: 1 Ağustos/7-8 Ağustos 2021 KPSS AKPSS A içinde yayımlandı
@tolgahan-ayyıldız her alımda diye biliyorum.