Bu kafada olunduğu sürece biz daha çok tartışırız herkes bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafasında tercihler yenilenmesin sıralamalar değiştirilmesin diyen arkadaşlara söylüyorum siz yerleşmediniz sadece mülakata kaldınız ve diyelim ki mülakatta böyle bir şey geldi başınıza o zaman ne yapardınız Zaten böyle aptalca davrandığınız için sgk kadrolarını istatistikçilere kaptırmadınız mı Zaten kaç senede bir böyle alım oluyor bu sefer de hak ettiğimiz kadrolara saçma sapan bölümlerden mezun olup başvuranlar alınıyor Allah aşkına ormancılık okuyan adamın büro memurluğunda ne işi var
Tolgahan Ayyıldız
Yasaklı
Tolgahan Ayyıldız tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: PTT 2.500 Personel Alımı Bilgi ve Soru Paylaşım Platformu
-
RE: İçini Dökmek İsteyenler...
2015 yılında birçok şeyin yanlış gittiğini anlayıp psikiyatra gittim Dayanamıyordum acıyordu her yerim adeta yerlerden duvarlardan acılar fışkırıyordu adeta binbir zorlukla elde ettiğim dostlukları saçma sapan sebeplerimden alınganlıklarımdan dolayı kaybediyordum Kendime bile saygım kalmamıştı Doktora gittim ve sadece 5 dakika odasında kaldım çıkarken bana bir reçete verdi Reçetede antidepresan yazılıydı başta almadım o ilacı hatta doktora gittiğim için bile kendimi çok suçlu hissettim 3 gün sonra ise yapamadığımı anladım ve ağlayarak gidip o ilacı aldım kullanmaya başladım kullandığım sürede o kadar iyi hissedip iyi ifade edebiliyordum ki kendimi derslerim o kadar iyiye gidiyordu ki ama bunun bedelini 25 kilo birden alarak ödedim herşeye rağmen o ilacı seviyorum ve çok özlüyorum
-
RE: PTT Personel Alımı 2018
@paretowilfredo haklısın ama dayanamıyorum kaç aydır bu ilanı bekliyorum sonuç hiçbir şey Kamu yönetiminin k si yok ilanda resmen
-
RE: SURİYELİLER HAKKINDA
Hala bu olaya ümmetçilik Osmanlıcık gözüyle bakıp savunanlara acıyorum bitti kardeşim bitti o ümmetçilik şerif Hüseyin denen o itin askerimiz kılıçtan geçirip gözlerini oydukları zaman bitti o Osmanlıcılık itilaf devletleri subayları Osman Gazi'nin tabutunu tekmelerken onlara alkış tutan Vahdettinlerle Damat Feritlerle bitti çıkarın o şu at gözlüklerinizi
-
RE: PTT Personel Alımı 2018
Yukarıdaki iletide küfrettiğim için kusura bakmayın ama aylardır bu ilanı bekliyordum mağduriyetlerimizin gidereceğine dair ufak da olsa bir umudum vardı ama ilanı görünce kan beynime sıçradı sinirden elim ayağım titiriyor resmen
-
RE: Geceye Bir Şarkı Bırak
İnanmıyorum bu grupta Azam Ali aşığı bir ben varım sanırdım Ayrıca
Azam Ali In the Shadow of the life
Azam Ali Tenderness
Azam Ali Noor
Azam Ali Iman -
RE: PTT 2.500 Personel Alımı Bilgi ve Soru Paylaşım Platformu
Böyle saçmalık mı olur tercih yaparken iki kere nitelik kodumu girmemi istedi sistem nasıl nitelik kodları dışında tercih yapılmış anlamıyorum Hadi diyelim bir b*k yenildi kadro dışı tercih yapıldı ve sistemde yerleştiler ama mülakata alınmayacaklar onlardan kalan boş kadrolar ne olacak kimler yerleşecek
-
RE: İçini Dökmek İsteyenler...
@siyasetbilimci cinsiyet belirtin de sakata gelmeyin
-
RE: Arkadaşlar, 05/11/2016 tarihinde yapılan Türkiye Halk Bankası A.Ş. İç Kontrolör Yardımcılığı - Uzman Yardımcılığı Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi
@tortilla kusura bakmayın şimdiden strese girdim yazılanı yanlış anlamışım facede herkes açıklanmış diye yazmış burada açıklanmadı diye yazıyor kafam allak bullak oldu
-
RE: 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı ( KPSS ) Genel Kültür Soruları
@karakalpaklı keşke anam babam da böyle dese
Tolgahan Ayyıldız tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Uygunsuz üsluptan dolayı silinmiştir
-
@azizcemal Özellikle insan hakları konusunda kaynaklar yetersiz kalıyor
-
RE: 9- 10 Ocak 2021 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Klasik Yazılı Sınavı
@tugcelim ülkede felaket bitmiyor ki her şey üst üste geliyor bari diğer korktuklarımız gelmese başımıza
-
RE: 9- 10 Ocak 2021 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Klasik Yazılı Sınavı
@emrediyebiri mantık yürütecek olursak o zaman bu sene ikinci bir kaymakamlık sınavı ihtimali de hayalden öteye geçmeyecek demek ki
-
@ayraan ohoo devlette böyle bankamatik memuru gırla internet bunların haberleri ile kaynıyor işin en acı kısmı herkes kanıksamış bu durumu sıradan geliyor
-
@mülkiyeçeko bence iibf ta 2017 de bitti ilan gelir iibf olmaz iibf olsa çeko olmaz uluslararası ilişkiler olmaz kamu yönetimi olmaz kaymakamlıktan iibf şartı kalktı bu gidişle duy guy mhuy a da bu kafada insanlar alacaklar
-
@azizcemal biz tarihte full tr ekonomisinde fulle yakın yaptıkta ne oldu? Beni de insan hakları ve Türkçe mahvetti