@ilhannn00 rica ederim hocam. Ösym gerçekten çok değişik bir kurum. hocamdan şahit oldum bizzat. ne zaman ne şekilde davranacakları belli olmuyor.
mülkiyeçeko
@mülkiyeçeko
mülkiyeçeko tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Kurban Bayramımız Mübarek Olsun Ey Forum :)
Kurban Bayramınızı en içten dileklerim ile kutlarım değerli arkadaşlarım Her şey gönlümüzce olsun İNŞALLAH.
-
@semihylc hocam benim kullandıkları kaimmakam 2300, kas, status. ana kitaplarım bunlar. Zaten zaman kısıtlı. Bunlar anca bitiyor
-
@ilhannn00 evet hocam memnunum, geçen sene de kullanmıştım, bu sene de kullanıyorum.
-
@aytenka zaman az kaldı, parana yazık olur. hızlı bir konu anlatımı ve bol soru tavsiye ederim.
-
250 tl sınava para veriyoruz, tam manasıyla hata riski olmayan sınav hazırlamak çok mu zor yani ? Her sınavdan sonra hata, itiraz vs. bıktık artık. Hele geçen sene tam bir fiyasko yaşanmışken.
-
@farukomer907 son 3 yılda bu sınavı hazırlayan komisyon üyelerinin nasıl niteliksiz oldukları aşikar. Her sene itiraza konu olan iptal eden sorular olur mu ? Oluyor maalesef. Kaymakam Adaylığı ile bağdaşmayan sorular var mı ? Kesinlikle var. Sınava gerçekten emek vereni ve vermeyeni ayırt edebiliyor mu? Hayır.
Bunun devamı çok gelir ama ösym maalesef kör olmuş gibi. Her sene tartışmalı soru olmasından bıktık.......
-
@keynesinabv sözlerinize kesinlikle katılıyorum....
-
RE: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@sim bizim gibi sbf ve iibf mezunları varken psikoloji bölümü mezununun kaymakam olması........... Çok ağır konuşacağım ama neyse. Bizde psikolog olalım o zaman, hak tanısınlar.
-
@tugcelim aynı okuldan birinciyi almayıp, zar zor mezun olanı aldıkları oldu. Artık pek önemi yok.
mülkiyeçeko tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@asimetri gy 42 7
gk 39 14
çeko 31 5 -
p39 puanım 98,33 geldi. İş müfettişliği ilanı gelirse bu puandan alır mı?
-
bu başlık altında yorumları ilk defa okuyan adaylar sizlere tavsiyem tarihmiş duyummuş felan filan hiç takmayın. Sadece dersinize odaklanın. Bir gün bir duyum gider başka bir gün başka bir duyum gelir......
-
RE: 2021 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@80üstamadnnmsz en geç 3 gün içinde Ankaraya ulaşması lazım hocam, teslim edilene kadar barkot ile sık sık kontrol etmeni tavsiye ederim
-
bu sene sayıştay ilanı gelir mi sizce arkadaşlar ?
-
@tugcelim aynı okuldan birinciyi almayıp, zar zor mezun olanı aldıkları oldu. Artık pek önemi yok.
-
@sim bu kişi istediği kadar kitapları ezbeleyip derece yapsın boş... Adamdaki mantığa bak, millete halka hizmet yerine kendisine soruşturma açılmışta felan feşmekan. Psikoloji mezunundan kaymakam olmasını beklersen işte böyle saçma cevaplar alırsın..
-
@sim bizim gibi sbf ve iibf mezunları varken psikoloji bölümü mezununun kaymakam olması........... Çok ağır konuşacağım ama neyse. Bizde psikolog olalım o zaman, hak tanısınlar.
-
@antimülakat hocam taban puanında herkes yanıldı. çoğu kimse 75 beklemiyordu. hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah ocak şubat gibi sınav gelir.