TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. emrediyebiri
    E
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 4
    • İleti 283
    • En İyi 92
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

emrediyebiri

@emrediyebiri

234
    İtibar
    2036
    Profil Görüntülemeleri
    283
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

emrediyebiri Takip etme Takip Et

emrediyebiri tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı

@murad00, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı

80 net yapanlar cekirdek citleyerek bizi izliyor suan.

Duyum mu var hocam? Çekirdeği nereden almışlar? Kaynak ne? Kutluay hoca kuruyemişçiye karşı dava açarız merak etmeyin diyor.

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      emrediyebiri
    • RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.

Biri de adam gibi bilgi yazsın şuraya arkadaş ya. Her defasında acaba bir şey mi var diye hortluyoruz! Ya tavsiye veriyosunuz ya da hala kaynak konuşorsunuz. 6372863737282 kere kaynak muhabbeti oldu. Gir önceki sayfalara bak işte. Aynı şeyler sürekli konuşulup duruyor. Tavsiyeye de kimsenin ihtiyacı yok. Kaymakam olmak için sınava hazırlanmaya niyet eden adayın tavsiyeye ihtiyacı olmaz!

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      emrediyebiri
    • RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı

@babanınoglukemal birader sen sınava bile girmemişsin git başka başlığa. İnsanlar hiçbirşey yapmamaktansa bir şeyler yapmaya çalışıyor. Listede olmayan biri olarak kendine bu şekilde konuşmayı hak görmen çok saçma.

uygunsuz üslup sebebiyle düzenlnemiştir

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      emrediyebiri

Bu hafta umut verecek cesareti olan varsa burada hazır bekliyoruz haberiniz olsun 😂

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      emrediyebiri

Herkes kolpa arkadaş.. yok arkadaşım... yok müfettiş... yok bakanın kalemi... yok bakanın kağıdı, kulağı... herkes sallıyor. Yalanla da yaşanmaz. Kimse bir şey bilmiyor.

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      emrediyebiri

Bugün de bitti... Bir bayram daha böyle geçecekmiş demek. Neyse sağlık olsun.

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      emrediyebiri
    • RE: Idari hakimlik mi Sayistay mi

@sbf1983 hocam bir kere sayıştay denetçileri hiçbir şekilde ymm olamazlar. Evet teorik olarak böyle bir şansları var ama uygulamada maalesef yok. Bunu en iyi vmy ya da vm arkadaşlar cevaplarlar. Sayıştayın hakimlikten tek artısı merkezinin ankara olmasıdır. Ama kimilerine göre bu avantaj bile değildir. Çünkü merkez ankara olsa bile 3-6 ay arası turneler yine anadoluda olacak. Evinden uzaksın. Hakim ise evinin ilinde olacak. İstediği zaman da uçak biletiyle istediği yere gidecek. Sayıştay denetçileri üstadlarından emir alır, her işi beğendirmeye çalışır. Streslidir. Kesinlikle güzel bir iştir ancak hakim tam olarak bağımsızdır. Kimseden emir talimat almaz. Bu kağıt üzerinde sayıştay denetçileri için de böyle ama üstad faktörü var. İçerideki arkadaşlarımdan biliyorum. İdari hakimliği ve kaymakamlığı kazanan çoğu denetçi adayı sayıştay denetçiliğinden feragat etti.

Bu arada merkez bankasıyla sayıştayı karşılaştırmanız Yakışmamış dostum. Merkez bankası Türkiyenin dünyaya açılan penceresidir. Strateji kalesidir. Buradaki uzmanların, denetçilerin çoğu IMF’e gidiyor. Merkez bankasının uzman yardımcılığıyla değil, memurluğu ile bile Sayıştay denetçiliğini karşılaştırmam. Merkez bankasındaki memur şef bile 12.000 lira alıyor. Neredeyse sayıştay üyesinin maaşı kadar. Memur işte yaa deyip de geçmemek lazım. Kurum inanılmaz derecede liyakatı dikkate alır. Merkez bankası başkanlarından biri memurluk yapmış birinden bile seçilmiştir. Özlük hakları vs’den bahsetmeme gerek yok. Kpss’nin zirvesi Merkez Bankasıdır. Karşılaştırma konusu bile yapmanız beni şaşırttı.

HAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI içinde yayımlandı
      E
      emrediyebiri
    • RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.

@Korumaamiri dostum sen neden iddialaşıyorsun ki... adam öğrenmiş yazmış. Neden adamı küstürüyorsun? Bir şey biliyorsan yaz. Daha cümleye başlarken bile varsayım yaparak “bakanlığın planlaması ...” diye giriyorsun. Yapma dostum. Öğrenip de bilgisini paylaşan zaten kıt. Bir de böyle yaparak paylaşımcı arkadaşları üzmeyin. Biz de üzülüyoruz sonra.

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      emrediyebiri

Arkadaşlar bakandan duyum aldım. Cumartesi ve pazar açıklanmayacak beklemene gerek yok dedi. Ben seni ararım emrecim dedi. Ben de tamam bakanım dedim. Sonra biraz bakanlığa baskı yaptım kapattık.

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      emrediyebiri
    • RE: E devlette soy ağaçları yayınlandı

Siteyi patlattılar en sonunda arkadaş!! Hep o ben baktım yenga, enişta sana da bakeyim diyen tipler ile bir daha bakayım diyen tipi tipler yüzünden inş yarın açarlar tekrar 😕

DİĞER içinde yayımlandı
      E
      emrediyebiri

emrediyebiri tarafından gönderilen son iletiler

• RE: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı

@maiyetmemuru mide bulandırıyorsun.

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      emrediyebiri

@maiyetmemuru sana fikrini sormadım. Kimsenin duyumuna bir şey dediğim yok. Burada duyum verip FALANCA HOCA denmesi hoş değil. Senden daha bilgili ve tecrübeliyim. Dershane hocana söyle onlara buradan ekmek çıkmaz.

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      emrediyebiri

Tecrübeli bir kardeşiniz olarak şunu söylemeliyim ki dersaneler ne diyorsa yanlış olma olasılığı yüksek olabilir. Adamlar kurs, kitap vs satacaklar. Bunu defalarca yaşadım. Her sene kaymakamlık sınavı var diye eylülden ocağa kadar yaygara kopar. Sonra sınav Mart Nisan gibi denir. Bekle bekle en erken Temmuz en geç Aralık gibi sınav olur. Yemeyin yedirmeyin. Buraya yazanların içinde dershane tetikçileri de var. Tavsiyem çalışmaya sadece devam edin. İyi çalışmalar.

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      emrediyebiri

@piyemonte dediğin yanlış.

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      emrediyebiri

@108-dönem hocam duyum için teşekkür ederiz. Bir sorum olacaktı. Geçenki duyumu 18 Aralık 2021’de olacak demiştiniz. Sonra anlaşılamadı demiştiniz. Bu sefer nisan demişsiniz. Tam tarih vermemişsiniz. Bu seferki daha net mi? Yoksa şimdilik bu mu geçerli?

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      emrediyebiri
    • RE: 2021 Sayıştay Denetçiliği Sınavı

Duyduğum ve hatırladığım duyumlar;

1- Bu sene açılmayabilir
      2- Açılsa bile 22-23 kişilik alım konuşuluyor

SINAVLAR içinde yayımlandı
      E
      emrediyebiri

. Aranan kişiler 50 60 kişi olduğu söyleniyor.

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      emrediyebiri

Anlamadığım şey mesela; dış ilişkilerden 32 kişi alındığı söyleniyor ise, neredeyse 5-6 kişi arandım bilgisi verdi. Neden azar azar arıyorlar onu çözemedim.

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      emrediyebiri
    • RE: 9- 10 Ocak 2021 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Klasik Yazılı Sınavı

Çalışmayı bırakmayın lütfen.

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      emrediyebiri
    • RE: 9- 10 Ocak 2021 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Klasik Yazılı Sınavı

Arkadaşlar bu “ihtimal” dendi sadece. Yukarıda da dedim açılmaması kesin bir şey değil. Belki başka duyum alan arkadaş vardır diye de buraya yazdım. İnş açılır.

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      emrediyebiri