@leontief75 ahahahaha hocam sen yenisin galiba. Sırf adını listede görmek için başvuranlar var neden bahsediyorsun
babanınoglukemal
Yasaklı
Pişmaniyeci
babanınoglukemal tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Cidden kamu kurumunu sürekli arayarak, iş yaptırmayarak erken açıklanacağını düşünüyor musunuz. İstediğiniz kadar arayın makam onayı bekleniyorsa bakan beye çok arayan var lütfen çabuk onaylayın listeyi demezler
Allah memurlara sabır versin yine de nezaket çerçevesinde cevap vermeye devam ediyorlar okuduğum kadarıyla.
Bi de gazcı tayfa var arkadaşlar hepimiz arayalım diyen, arayın tabi sabah akşam size yanıt vermekle uğraşsın memurlar, açıklanınca da kapıcılar kralında yaza yaza düşürdüm hükümeti diyen gibi araya araya açıklattım dersiniz artık.
-
RE: AÇSHB 250 Uzman Yardımcısı İlanı 2021
@blueberry 5 yıldır müfettişlik sınavını nihayete erdiremeyen kurumdan çok beklentin olmasın hocam
-
RE: Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@mantıkuttayyr genelde tanım çıkar.
idari işlemin unsurları, gaiplik (ki ben olsam tapu müfettişi adaylarına kesin sorardım), cbk-kanun karşılaştırması,içtima türleri, meşru müdafaa vb sorular geliyor genelde. olay sorsam yine gaiplikte süreleri sorardım ben.
girdiğim bir çok sınavda böyle geldi sorular.
-
RE: 2020 RTÜK Uzman Yardımcılığı alımı
@paretowilfredo ilan patates çıktı rıza baba
-
RE: Milli Kütüphane Yemek sorunu
zamanında fakir bir öğrenci olarak 1 2 kere gitmiştim ve yiyecek bir şey bulamamıştım. zannedersem bahçelideki hostaya gitmiştim ( tam anımsayamadım, bir kurum sınavı arasında da gitmiştim onunla karıştırmış olabilirim). daha sonra kütüphane problemini daha ucuz bir semtte çalışma salonu bularak çözdüm, ucuza tavuk döner yemekten gıdaklayacaktım nerdeyse, bazen marketten bardak çorba alır onu yapardık beraber gittiğim arkadaşımla ( 2 katlı çalışma salonu binasında mutfak vardı ) karnımızı doyurmaya çalışırdık 1 bardak çorba ile hey gidi. yanına elma yedik mi o öğünü atlatır tekrar kpss çalışmaya devam ederdik
işin özü, bir kütüphanenin bahçelide olması can sıkıcı, insanı tekrar tekrar üzüyor
-
RE: Var bizimde bir hayalimiz?
Yüzüme gülüp arkamdan dedikodumu yapmayan, üstlerime gammazlamayan mesai arkadaşlarımın olduğu bir iş istiyorum.
-
@beirutde tahmin ettim zaten. Git bi bak takım elbise fiyatlarına, oturulacak düzgün ev kiralarına ondan sonra konuş. 6500 öğrenci için güzel maaş ama harcama carpanindan haberin yok galiba iktisatta görmediniz mi o konuyu daha?
-
@hayat999 bakanlığın birimlerine de bakın. mesela hangi birimde çalışmak istersin denilince afallamayın; örneğin yapıştırın masakı sebepleriyle birlikte
babanınoglukemal tarafından gönderilen son iletiler
-
@tommyvercetti memurlar ayın 15inde gelecek ayın maaşını alır. Yani 23 haziranda başlayan biri, 15 temmuzda, 15 temmuza kadar olan 3 haftalık maaş ve temmuz ayı maaşını alır. Toplam 7 haftalık maaş eder yani.
-
@lahzamm genelkurmay, msb, mgk uzman yardımcılıkları için olduğunu düşündüm onların. Yoksa gsb uzman yardımcısı nasıl bir bilgiye sahip olacak da devletin güvenliğini tehlikeye atacak
Hmb uzmanlıklarında da olmaz bence, yapılan işler sayılan kapsama girmez diye düşünüyorum şahsen. Ha isterlerse bu kapsamda yapabilirler mi? Yaparlar, gsb uzman yardımcısı için de uydururlar bu şekilde ama ne gerek var?
-
@tommyvercetti https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2021/04/20210417-1.htm
Kimlere gvs yapılacağı kanunun 3/2. Maddesinde yazılmış.
Uzman yardımcılarına sadece arşiv araştırması öngörülüyor.
-
@platypus hocam dilekçe zaten keyfi olur. Adı üstünde, dilek.
Bunun yanı sıra kazanan adaylar anayasal haklarını kullanmış, kuruma dilekçe yazmışlar. Niye bu kadar kızılıyor bu adaylara. Gizli kapaklı iş çevirip araya adam koysalar daha mı iyiydi istedikleri yer olması için.
Herkes hakkını kullansın bence. Süreç uzuyor deniliyor da 1 ay daha evde oturmayı İstanbul'da çalışmaya yeğlerim şahsen. Ak ofis yazıp kurumun yerine bakabilirsiniz.
-
@keynes2121 uzman yardımcıları için güvenlik soruşturması değil arşiv araştırması yapılıyor zaten.
-
RE: SGK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020 (İst.-Akt.-Müh.)
Sgkda, genel olarak çalışma bakanlığında sınavlarla ilgili sıkıntı var galiba. Her sınavda bu kadar uzun süreç olur mu, umarım düzelir bu durum.
Neyse kazanan herkese hayırlı olsun
-
@albayrak58 hocam ben alay etmedim ancak yapılan arama olayının pek bir etkisini olmadığını düşünüyorum ve bunu da ifade ettim. Zamanında aylarca açıklanmayan SGK ilanı için, yıllarca açıklanmayan iş teftiş ilanı için kimse aramadı mı?
Orda aradığınız memurlar genel müdürün daire başkanının sekreteri falan, nerden bilsin o insanlar ne zaman açıklanacağını. Bilseler bile söyleyemezler. Bu işler bi ilan vardı ya unutmuşuz açıklamayı iyi ki aradılar da hatırladık açıklayalımla olmuyor, ya da çok telefon geliyor ya hemen açıklayalım denmiyor. Liste kesinleşiyor makama gidiyor makam bekleniyor öyle hemen imzalanıp gelmiyor. Liste oluşurken kurum tamamen buna odaklanamiyor çünkü yürütmesi gereken asli işleri var vs vs.
Bunu anlatmaya çalışıyorum.
-
@emrediyebiri başlığın tapusu sende galiba yazmak için önceden izin mi almam gerek? Sana ne oluyor kendi kendine seviyesiz ve saygısız bir şekilde konuşup duruyorsun. Bundan sonra muhatabım değilsin git kumda oyna hadi.