İlan eksik ya da yanlış hazırlanmış gibi. Sınav konuları bile genel, mühendis için de aynı iibfli için de. Bir gariplik var, düzeltme ilanı yayınlanabilir.
hayat999 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
RE: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
Geçen senelerde Sgk mülakatında guyların alınmadığını duymuştum. Kurum önemsiyor demek ki bu durumu. Ama tabi önemli olan mülakattan önce listedeki hak kaybı.
-
RE: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@paretowilfredo fazlasıyla konu dışı ama hocam Türkçeyi ne kadar güzel kullanıyorsunuz. Kullandığınız dil ve kelimeler çok güzel.. Tebrik ederim
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@onuktekin Benim de aklımdan geçiyor o hocam. Anormal bir süreç yürümezse guy için en az 2 aylık bir zaman var arada az değil aslında.
-
RE: SGK'nın proje kapsamında 55 personel alımı
@hoffafd https:// ilan. memurlar. net/ ilan/45103/sgk-proje-kapsaminda-55-personel-alacak.html
Tabiki ilan bu hocam ama direk Sgk dan tam ilana erişemedim.
Bu arada aslında KPSS A başlığı altında yer verilecek bir ilan değil belki ama burası daha aktif olduğu için ve buradaki arkadaşların fikrini almak için açtım daha çok başlığı. -
RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
O saçma sapan ülke isimleri neydi öyle ya dalga geçer gibi
-
@müstatil borcu değil de borç ilişkisini sona erdiren olarak soruyordu benim de kafamı o karıştırdı
-
@muhalba maliye bakanı kimdir sorusunu ben hatırlamıyorum mesela.. Merkez başkanı vardı ama
-
2019 KPSS / Değişiklik var mı ?
Arkadaşlar 2018 KPSS den sonra 2019 KPSS e kadar olan süreçte, özellikle hukuk ve maliyede değişiklik var mı ?
hayat999 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Uluslararası ilişkiler bölümü için ne tarz sorular gelir sizce arkadaşlar, nasıl çalışmak lazım ?
-
RE: İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2020
@north-remembers oldukça belirsiz bi süreç yaşadık ilandan bu yana hem biz hem kurum. Bu ortamda yeniden ilana çıkarlar mı bilemedim hocam.
-
RE: İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2020
@luce kusura bakmayın hocam yeni gördüm. Bana da tebligat maili geldi sadece.
-
@dust7 Heyet raporuna gerek yokmuş hocam. Normal sağlık raporu yeterliymiş.
-
@lion çok geçmiş olsun hocam, bu zor günleri en kısa zamanda atlatırsınız inşallah...
-
@stringerbell hocam size özelden yazdım ama görmediniz sanırım grup ile ilgili.
-
@onuktekin ben de çok ayrıntılı bilmiyorum hocam sadece bir duyumdu. Belki forumda da okumuş olabilirim. Ama öyle bir muhabbet dönmüştü.
-
Geçen senelerde Sgk mülakatında guyların alınmadığını duymuştum. Kurum önemsiyor demek ki bu durumu. Ama tabi önemli olan mülakattan önce listedeki hak kaybı.
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@crowdingout Tamam badi yazarken daha dikkatli olalım. Artık iki kere düşünmek zorundayız.