Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Bende 82 doğru ile sınırda kaldım. Ve yine yıkıldım. Belki yeri değil ama soramadan yapamayacağım neredeyse hiçbir ilan yok, girilen sınavlar geç açıklanıyor, açıklananlarda ise mülakat sonucunu bir türlü açıklamıyor, önümüzde acayip bir yığılma var, etrafımda olan işsiz muhabbetleri ailemin beklentisi bunları gördükçe yaşadıkça düşündükçe bunalıyorum. Benim gibi olan arkadaşlar bundan sonra ne yapmayı planlıyorsunuz cidden çok merak ediyorum belki banada bir yol göstermiş olursunuz çünkü acayip bir çıkmazdayım gibi hissediyorum..
![](/assets/uploads/profile/16545-profileavatar.png)
crowdingout tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
Bir çiçekle bahar olmaz ama her bahar bir çiçekle başlar.
Prof. Dr. Necmettin Erbakan
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@lannisterjk insanı kpss süreciymiş ilan beklemekmiş falan yıpratmıyorda bu sorulan sorular yıpratıyor birde herkese ayrı ayrı açıklıyorsun yine anlamıyorlar sırf bu yüzden tanıdık kişi görmek istemiyor insan
-
RE: 2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
üstad birdahakine HvMB bünyesine alınacak şoför, güvenlikçi, temizlikçiyi vs. eklersen çok çok iyi olur..
-
@yolosapiens hani sen yazmayacaktım birdaha lafında durmayanlara ne denildiğini bilirsin :)))
-
@erkn58 hadi senin puanına inandık diyelim yav daha başkaları varmışta etmişte yazmışta nedir kardeşim bu bildiğimiz spekülasyon hatta sana inanmama sebebi BU PUANIN VARSA LİSTEDESİNDİR DEMEK AMA HALEN SANKİ GELMİYECEKMİŞ GİBİ DAVRANMANIZ SAHTEKARLIKTIR. BU GİBİ ARKADAŞLARA İNANMAYIN 80 ÜZERİ ARKADAŞA İLLA 5 TERCİHİNDEN BİRİ GELİYOR BUNU ANLAMAMAK İÇİN KAZ KAFALI OLMAK LAZIM.
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@Oğuz-Kağan kendini kaf dağında gören bir ego tatmini sonra bir evham daha sonra hz mehdiyide araya katman güzel bi karışım olmuş
-
@city-of-justice bak güzel kardeşim çıldırtma insanı bizim iş seçme gibi şansımız yok şuanlık o küçük beynin şunu anlasın İŞSİZ İNSANLARIZ kurum seçemiyoruz bomboş konuşup durma burda yeter ulan insanlara sürekli birşey empoze etmeye çalışman tahmininde tutmadı patladın gitti biraz susmayı öğren
-
RE: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@paretowilfredo üstad çok sessizsin bir ses versen ne güzel olur illaki ilan için değil iyi olduğunu duysak yine mutlu oluruz :))
-
@law hocam sizler SGKda çalışmanıza rağmen neden buraya başvuruyorsunuz ki? Hayır özlük haklarındada bir farklılık yok? Hani sizin hayaliniz Vergi müfettişliği idi? Hayır birde panik ortamı oluşturuyordunuz. Cidden bizi yakan bizi bitiren kafa bu yazık.
crowdingout tarafından gönderilen son iletiler
-
@yolosapiens yazmam diyip yazan sensin o işi yapanada ne denir onu dedim gerçekleri konuşmak hakaret mi oldu :)))
-
@genclerbirlikli yukarıda forumda yazan kişilere bencil diyen kişinin iletisini niye müdahale etmediniz? düzenlemek daha iyi aklınızdan geçmemiş. forum yöneticisi olarak iletilere daha adaletli yaklaşmanız gerekirdi. kendi formunda yazan kişilere hakaret edenlere müsamaha gösterenlerin yerinde durmayada gerek yok. hesabımı kapatırsanız memnun olurum. herkese kolay gelsin gönlünüzce olsun.
-
@yolosapiens hani sen yazmayacaktım birdaha lafında durmayanlara ne denildiğini bilirsin :)))
-
@onuktekin inşallah düşündüğünüz şekilde olur
-
@paretowilfredo eyvallah üstad :)) @hayat999 badi yazarken eskisinden daha dikkatli olmamız lazım aman diyim birbirimizin ayağını kaydırmayak
-
@hayat999 aynı anda bu düşünceyi dile getirmek güzel oldu
-
@onuktekin hocam baktığımızda mülakat tarihi yazmıyor(yada ben mi göremedim) bu düşüncede olma ihtimalleri olabilir diye düşündüm bende
-
@city-of-justice bak güzel kardeşim çıldırtma insanı bizim iş seçme gibi şansımız yok şuanlık o küçük beynin şunu anlasın İŞSİZ İNSANLARIZ kurum seçemiyoruz bomboş konuşup durma burda yeter ulan insanlara sürekli birşey empoze etmeye çalışman tahmininde tutmadı patladın gitti biraz susmayı öğren
-
@city-of-justice yeter yav yeter sürekli insanlara kötüleme işini bırak kardeşim alla alla