@LioN İstanbul'dan bahsetme bana her yer tarikat, cemaat, mülteci yuvası olmuş. Tiki olarak bahsedilen yerler fuhuş yuvası olmuş, gece gezmeyi bırak gündüz bile gezmekten korkar insan her yer kapkaççı ile dolu. Her yer tinerci, torbacilarla dolu. İstanbul artık İstanbul değil bildiğin New York gibi. Bir görünen yüzü şaşalı görünmeyen yüzünde her türlü pislik dönüyor..
Oğuz Kağan tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
RE: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
@eomer Her zaman her yerde tam destek. Süper oldu bu etkinlik. Haydi İİBF camiası bugün değilse ne zaman kenetleneceğiz. İnşallah hayırlara vesile olur. Bütün gruplarda paylaşılsın kuşluda sel olup akalım
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
5 yıldan beri açılmayan bir sınav halen daha bekletiyorlar yazıklar olsun Maliye Bakanlığı'na..300 kişilik alım olacak diye ta ki Mart ayında duyuruyorsun diğer sınavları çatır çatır açıyorsun ancak söz konusu Defterdarlık Uzman Yardımcılığı olunca süreç tıkanıyor. Sabrımız kalmadı artık ve binlerce genç aylar öncesinden ilan edilen sınavın bir an önce vücut bulmasını bekliyor. Dile kolay 5 senedir açılmayan bir sınav Duy. Yahu hiç de mi ölen, fetöden atılan veya kurum değiştiren olmadı ne diye Duy sınavını açmazsınız halen daha hayır yani neyi bekliyorsunuz zembille vahiy gelmesini mi bekliyorsunuz. Mehdi yer yüzüne gelince mi açacaksınız 5 sene olmuş 5 sene açılmayalı bir an önce açın artık lanet olası sınavı
-
Ya 1,5 yıldır oldu açılmadı çok ciddi eksik olduğunu cümle alem biliyor. Bakanlık şimdiye kadar hem merkezi atama yaptı hem de sözleşmeli personel ilanı çıktı. Kala kala SGK denetmen yard. kaldı sadece bu ilan kaldı ihtiyacın çok fazla olduğunu ve ciddi açık olduğunu biliyoruz ve 1,5 yıldır bu ilanı bekliyoruz fazla bekletme bizi Sayın Zehra Zümrüt Selçuk. Bakanım lütfen
-
@LioN Ocak ayına kadar yetişemeyecek ne var ki anlamıyorum. Açık var mı evet hem de çok ciddi açık var ve 1,5 yıldır gelmeyen ilandan bahsediyoruz. 500 kişilik bi alım planlanıyorsa yetişmeyecek bir şey göremiyorum gidip de Joe Biden'dan izin almayacaklar yani. Altı üstü 5 dakikada ilan verecekler
-
@malik Pazar aksami saat 19:00'dan itibaren kuşluda tag satın alarak etkinlik yapalım. Twitter'ı yıkalım..Haydi gençler
-
@garipbankacı Dışarda milyonlarca işsiz olmasaydı hak verirdim size ve gayet normal derdim. Ancak reel olarak baktığımızda milyonlarca işsiz varken sırf işinden tatmin olmuyor diye Guy olan bir kişiyi almak yaşadığımız konjonktüre uyan bir şey değil.
-
@lost29 O kadar da değil çok abartmaye gerek yok. Nisan mülakat olsa en fazla Haziran bulur açıklanması. Kurumun çok ihtiyacı var zaten SGK denetmen yard.
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@mc61 Niye rafa kalksın ki birkaç gün içinde Hazine ve Maliye Bakanlığı'nin bütçe görüşmeleri var mutlaka etkinlik düzenleyelim twitter'da..
-
@eomer Bakanlık 2020 yılı için 1500 kadroluk atamaların hepsini biri hariç gerçekleştirdi. Geriye bir tek SGK denetmen yard. kaldı inşallah fazla uzatmaz da Aralık ortasına kadar ilan gelir inşallah..Dile kolay 1,5 yıldır bekliyoruz ciddi bir açık olduğu söyleniyor
Oğuz Kağan tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
@ozbekfrkn İnşallah gönlünün istediği gibi olur. Genelde hukuk mezunları adli hakimliği çok isterler Savcılık makamı falan olduğu için. Senin tercihin idari hakimlik yönünde hakkımızda hayırlısı
-
@vi̇nni̇e-jones Yanlış anlama ama 1. de olsan AÖF lü olduğun için ofsayt bence olmaz senin iş
-
@saitulukurt Hiç umut yok mu sınırdan da olsa giremez miyim ?
-
@saitulukurt Hiç bu açıdan düşünmemiştim zehir gibisin. ÖSYM bu yapar mı yapar umut tacirliği. ÖSYM geçen sene önemli miktarda kâr açıklamış bu sene de daha fazla kâr açıklar bu yaklaşımını doğrular nitelikte reis
-
@friedman-25 61-18 iş yapar mı reis içerde miyiz?
-
@vi̇nni̇e-jones Mülakatta direkt eleneceğinizi bile bile sınava girmek çarpıklık değil mi halbuki AÖF mezunlarının da kabul edilebilir olduğu sınavlara yönelmeniz en mantıklısı misal Guy..Kaymakamlık ve idari hakimlik gibi sınavlarda AÖF mezunlarının boşa kürek çektiğini düşünüyorum boş yere sıralamayi işgal ediyorlar diye düşünüyorum.
-
@vi̇nni̇e-jones İşte ben de bu adaletsizligi belirtiyorum. AÖF mezunları sınava giriyor ancak mülakatlarda direkt eliyorlar. Mademki mülakatlarda direkt eleyeceksen ne diye sınava alıyorsun AÖF mezunlarını uygulamada tutarsızlık var. AÖF mezunlarına boş yere hayal kurmalarına sağlıyorlar. Çarpık sistem
-
Arkadaşlar AÖF mezunlarına eliyorlar direkt dimi..AÖF mezunlarına almadıkları sınava girmeleri de ayrı bir saçmalık olarak görüyorum.
-
@friedman-25 61-18.. gygk 18 yani. Valla mat ile Türkçe beni batırdı. Mattan ve Türkçeden hatirlamadigim soruları yanlış saydım. Matta 30 küp vardı ya onu ne isaretledigimi hatırlamıyorum ya 25 küp dedim ya 30 küp dedim. Hayırlısı artık.l