Merhaba arkadaslar biraz once AKP grup baskanvekili Ahmet Aydın ile gorustum biz alan çalışanların 13 aydır ilan beklediğimizi. Kendisi
durumu ilgililere aktaracağını söyledi ben ısrarla Cumhurbaşkanımıza iletilmesi konusunda ricada bulundum ama ne kadar etki etti bilmiyorum sadece bize dua edin dedi
malik
@malik
malik tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Guy Alımı
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaş bu başlıkta flaşh tv gibi bi iniyor bi çıkıyor duygudan duyguya geçişler Allah sabır versin
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Beyanname taahutlu olarak posta ile gonderildiginde postaya verilis tarihi beyannamenin verildigi tarih olarak kabul edilecektir.
Beyanname normal (adi) posta ile veya ozel dagitim sirketleri araciligiyla gonderilirse, vergi dairesine ulastigi tarih beyannamenin verildigi tarih olarak kabul edilecektir -
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Tuhaf gerçekten düşünsenize oyunun kuralı başta belli maçın ortasında hakemi keyfine göre kural değişecek sormazlar mı iktisat muhasebe hukuk maliye ceko vs dersleri keyfimizden mi çalıştıl bolum bazlı deselerdi ilk başta oturup sadece o bölümun derslerine çalışırdık insanlar çıkarına göre yorum yapınca mantıklı konuştuklarını sanıyorlar. Bölüm bazlı gelsebile ki gelmez bu adeletsizliktir nokta.
-
RE: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
Kimse demiyorki yaş sorunu olanlar ne olacak adam muhtemel p48 yuksek guy vmy hmy girecek sgk puani dusuk ee ben atanmasamda en azindan puanlar duser buna da basvurabilirim. Bu kadar fena duşünunenler var. çekoya çalışıp bir yıldan fazladır bu ilanı bekleyeni kimse duşünmuyor. Not: p48 im 87 yakin
-
Dogal afetler nedeniyle mal varliklarinin 1/3 onu kaybeden mukalleflerin vergi borclarinin terkinine karar verme yetkisi aHazine ve Maliye Bakanligi yetkili
6183 sayili kanuna gore yapilan terkin yetkisi cumhurbaskanina aittir -
Şurası düşük kapatır şu puanla falan yere başvuracam diyen kişilerin zaten utanması yoktur takma isimlerin arkasina sıgınan karektersiz insanlardır hic kimse kusura bakmassin insanlari manüpüle edip yanlis kararlar aldiran kisilerin sahtekarlar oldugunu hepimiz biliyoruz
-
KUSURLULUGU AZALTAN KALDIRAN HALLER
- yas kucuklugu
- sagir ve dilsiz
- akil hastaligi
- gecici nedenler
- zorunluluk hali
- cebir
- tehdit
- hukuka aykiri ancak baglayici emri ifa etme
- hukuka uygunluk nedenlerinin maddi sartlarinda hatta
- mesru savunma sinirinin heyecan , korku veya telas nedeniyle asilma
CEZA VERILMESINE YER OLMADIGI KARARI VRRILIR
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@Ayhan-ışık uzak kalmak bazen cok iyi hocam insan mutlulugu icin
malik tarafından gönderilen son iletiler
-
Basvuru bittikten sonra mail e herhangi birsey geliyor mu?
-
Şurası düşük kapatır şu puanla falan yere başvuracam diyen kişilerin zaten utanması yoktur takma isimlerin arkasina sıgınan karektersiz insanlardır hic kimse kusura bakmassin insanlari manüpüle edip yanlis kararlar aldiran kisilerin sahtekarlar oldugunu hepimiz biliyoruz
-
RE: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
@duy-profesoru makul bir puan alacaksanız gelsin bi de millet duy da sizin müthiş analizlerinizi bekliyor
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Bu ilanda YDS. var mi goremedim
-
RE: Yüksek Seçim Kurulu YSK Seçim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@htcnr hocam basvuru olmadi surekli resim dogrulanmadi diyor
-
RE: Yüksek Seçim Kurulu YSK Seçim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@htcnr surekli resim dogrulanmadi diyor mail mi geliyor anlamadim
-
RE: KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@blueberry neye gore zor gorunuyor sadece bir il seciliyor 85 ve ustu herkesin sansi var