@mülakatzedee ben de aynı sorunu yaşamıştım farklı bir telefondan tekrar başvuru yaptım oldu. Başka bir cihazdan tekrar deneyin isterseniz
htcnr
@htcnr
htcnr tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@mülakatzedee evet aynı anda farklı pencereden açamazsınız hatası verdi sürekli kendi telefonumdan e devletten çıkış yapıp sayfaları kapattım daha sonra farklı cihazdan yeniden başvuru yaptım oldu. Sorunumuz aynı mı bilmiyorum ama aynı anda birden fazla pencerede açamazsınız gibi bir hata bende de sürekli veriyordu
-
RE: Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@etzeel sinav.hmb.gov.tr başvuru yaptığımız siteden
-
RE: Yüksek Seçim Kurulu YSK Seçim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@fenerlim @malik anladım hocam o zaman bilemiyorum arayıp sorun isterseniz belki sistemde bir hata vardır
-
RE: Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@sbf13 ben bugün iki kez aradım açan olmadı
htcnr tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
Uzmanlık için İstanbulda istihdam edilecek ancak bunun için İstanbul ikametgahı şartı gözetirler mi acaba ?
-
@fenerlim @malik anladım hocam o zaman bilemiyorum arayıp sorun isterseniz belki sistemde bir hata vardır
-
@malik mail geldiyse başvurunuz alınmıştır e postanıza baktınız mı?
-
@fenerlim hayır resim doğrulama derken aşağıda başvuruyu onaylarken çıkan doğrulama kodundan bahsediyor
-
RE: 9- 10 Ocak 2021 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Klasik Yazılı Sınavı
@bambam hocam sayıştay yazılı sınavına ilk kez gireceğim için soruyorum. İktisat teorisi ve iktisat politikası alt konuları neler tam olarak? Yani ua iktisat, büyüme-kalkınma, iktisat okulları ve Türkiye ekonomisinden de sorumlu muyuz?
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@doksanbes yedeklerden aranan arkadaşlar acaba istanbulda mı ikamet ediyorsunuz yoksa şehir dışından mı gideceksiniz? Yani belli bir yedek listesi sıralaması var mı?
-
@posseder mülakata girmeden önce imza attım ben hocam
-
RE: Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@bahriyelii61 başvuru için doldurulacak belgeyi nereden buldunuz ben bulamadım da
-
RE: Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@vamos nereden duydunuz hocam, bilgi kesin mi ?