sitedeki duyurunun ilk birkaç kelimesini görünce ufak çaplı bir kalp çarpıntısı yaşadım
Bahriyelii61
@Bahriyelii61
Bahriyelii61 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
duyumu veren üyenin sessizliği umarım "bekleyin ve görün" manası taşıyordur
-
5 senede çok sevinç nidalarına şahit olduk, bir köşede buruk bir sevinç yaşadık dostlarımızın mutluluklarıyla sonunda o mutluluk bizlere de nasip oldu, nasip olmayanlara en kısa zamanda daha güzelleri nasip olsun inşallah
-
arkadaşlar acaba çok sık yazmasak mı her siteye girişte mesaj görüp "aha açıklandı" hissiyatı beni bir nebze yordu gibi de çünkü
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@blacklist hocam hiç fark etmiyor benim için şu sıralar pek mantık arayışında sayılmam
-
görseli buraya yükleyecektim ama beceremedim şuradan bakabilirsiniz
https://hizliresim.com/Pmf8tR -
@snoopy rica ederim hocam twitterda bir arkadaş paylaşmış ondan gördüm ben de umarım açıklanır belirsizlik içinde ders çalışmak yerine olumsuz sonuç sonrası ders çalışabilmek daha kolay umarım herkes için hayırlısı olur
-
@maliyeci76 ben gideceğim ilin mal müdürlüğünde çalışan personel müdürüne sordurttum pazartesi bakanlıktan atama yazısı gelmedi dedi, bir uzman yardımcısına sordum bakanlığın işi belli olmaz ama 15 eylülde ilk maaşınızı alırsınız dedi tahminimce
-
@troya olumlu yahut olumsuz bir ses var mıdır hocam beklentileri düşürmeli miyiz
Bahriyelii61 tarafından gönderilen son iletiler
-
@kpssman bugün sordum henüz bir yazı gelmemiş ilimin bulunduğu müdürlüğe, başka bir ilçede guy bir arkadaşıma bu ay kesin hatta fazla uzadı demiş şefi, bakalım hayırlısı
-
RE: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
uzman yardımcılığı trabzon için arandım, çok büyük ihtimal feragat edeceğim bilginize
-
@deen son aramamda her şey yolunda gibi konuşmuştu görevli hanımefendi, bugün yine aradım pek konuşamadım yanlış anladı beni biraz gerildi, müdürle görüştüm sonrasında o da klasik cevaplar verdi çalışmalarımız sürüyor vesaire diye
-
@deen guylarda her ilçe kendi soruşturmasını yaptı bizde ise bakanlık tarafından yürütülüyor herkesi birden çağıracaklar o yüzden bizimki maalesef uzadı bu kadar
-
@tarkovski hocam gvs yaptıklarını biliyorum ama neden uzadı bilgim yok, eğitim konusunu da sormadım doğrusu
-
ben kendi soruşturmamın akıbetini soruşturdum, bir hafta önce bakanlığa gönderildiği söylendi, bunun üzerine yetkili bir ağabeyimle konuştuğumda da üstadın söylediği gibi topluca başlanmasını hedeflediklerini 15 eylülde muhtemelen ilk maaşınızı alırsınız şeklinde belirtti, bilgilerinize
-
@raxog39 tahminler ve kurum çevresinde söylentiler bu şekilde imiş
-
@importante o kadar sürmeyecektir, şahsi kanaatimdir
-
@deen valla ben de sizin gibi bekliyorum hocam inşallah uzamaz
-
@maliyeci76 ben gideceğim ilin mal müdürlüğünde çalışan personel müdürüne sordurttum pazartesi bakanlıktan atama yazısı gelmedi dedi, bir uzman yardımcısına sordum bakanlığın işi belli olmaz ama 15 eylülde ilk maaşınızı alırsınız dedi tahminimce