Ya zaten emin olun buraya bakanlar sadece başvurunun %10'u.
Yani burda ne derseniz ne yaparsanız da değişen birşey yok.Zaten başvuru ilk açıldığı gün %90 ı başvurusunu yaptı.Bu saatten sonra yapacağınız tek şey için akıl vermek gibi olmasın ama GUY yada VMY tarihleri için biraz etkinliklere katılın arayın sıkıştırın ki tarihler belli olsun.
maliyeci76 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@bybredd o zaman kaldı 10 kişi
-
RE: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
Sanırım 6 Ocak'ta TBMM Başkanlığı'na verilmiş 20 Ocak'ta gönderilmiş.15 günlük bir süre var.Tabi Bakan buna cevap vermeye bilir.Herhangi bir yaptırımı yok.
Anlıyacağınız boşuna ümitlenmeyin.Tek temennim yazılı soru yu veren MHP Milletvekili.Bundan dolayı belki cevap verebilirler.
(Hadi İnşallah 1000 kişilik alımı Şubat ayında yaparlar) -
En iyisi ankete bakıp üzülüp sevinmek yerine kurumun sonuçları açılamasını beklemek.
Sonuçta gmail i olan herkes girip oy kullanıyor.Ne kadar doğru bilinemez. -
+95 ile adam doğu yazmışsa gerçekten o +95 i nasıl aldı merak ediyorum.Çok ciddiyim Günde +10 saat ders çalışmak boşa.Bu zeka ile demek kpss çalışmak gerekiyor.
maliyeci76 tarafından gönderilen son iletiler
-
@deen bende merak ediyorum hiç ses seda yok kimseden.
Birde burdakilerden bilen varsa tercihi biz yaptık da ona göre ilçe seçilecek değilmi?
İlk soradayım ve ilk tercih ettiğim yermi gelecek? -
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Arkadaşlar Ziraat Bankasından para yatırınca başka hesaba gönder diyorum oradan IBAN numarasını yazıyorum altta Ad Soyad var.O kısmam mı Personel Genel Müdürlüğü Sınav Hizmetleri yazacağız?
-
@mahlas hocam evet öyle ama duy mülakat tarihi benim bildiğim açıklanmadı.Yani kurum mülakat tarihinden önce açıklayacak ama bu artık mülakat tarihinin belirlenmesine kaldı.
İnşallah bian önce açıklanır da bu kadar belirsizlikte azda olsa heyecanlandırsa insanları -
Sonuçları mülakata çağırmadan 10 gün önce açıklanacağı söyleniyorsa bu uzun bir süre bekleyeceğiz demek oluyor. Fakat sonuçları değil de taban puanları açıklayıp ilerleyen zamanlarda sonuçları açıklayıp mülakat için belirli bir tarih de verebilirler. Umalım da önümüzdeki hafta sonuna kadar illerin taban puanları belli olsun.
-
En iyisi ankete bakıp üzülüp sevinmek yerine kurumun sonuçları açılamasını beklemek.
Sonuçta gmail i olan herkes girip oy kullanıyor.Ne kadar doğru bilinemez. -
@duyolurbukızz il göç merkezi sınavdı.Yani il yok direk sıralamay göre giriyordunuz.Burda ise zaten 95 puan ile sıralaman ilk 50 dedir.Ayrıca şimdiye kadar açılıp sonuçlanan kurumlardan hiçmi +95 atanamadı da hepsi DUY u bekledi ve doğu yazdı
-
+95 ile adam doğu yazmışsa gerçekten o +95 i nasıl aldı merak ediyorum.Çok ciddiyim Günde +10 saat ders çalışmak boşa.Bu zeka ile demek kpss çalışmak gerekiyor.
-
85.3 benim ığdır yazdım