TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı

KPSS A
    2020 defterdarlık uzman yardımcılığı alım
    507
    5997
    1255316
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • M
      maliyeci76 Son düzenleyen:

En iyisi ankete bakıp üzülüp sevinmek yerine kurumun sonuçları açılamasını beklemek.
      Sonuçta gmail i olan herkes girip oy kullanıyor.Ne kadar doğru bilinemez.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • H
        histeriss Son düzenleyen:

90 üzeri adiyaman yazan arkadaslarla tanışmak istiyorum .

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • S
          Su28A Son düzenleyen:

Tercihlerin bir an önce açıklanması için birşeyler mi yapsak arkadaşlar değilse anket insanı alt üst ediyor düşündükçe . Vakit geçmeyecek bana

• D
            duyolurbukızz Yasaklı @maliyeci76 Son düzenleyen:

@maliyeci76 Hocam bahsettiğim il göçün kurum sınavı puanı , bende inanmamıştım ankete ama doğru çıktı ayrıca 95 alıp atansa da yine de ne niyetle yapıldığını bilmiyorum ama başvuran oluyormuş

• eomer
              eomer @kartalyürekli Son düzenleyen:

@kartalyürekli o süreci yaşayan biri olarak dedigin gibi kimse inanmamıştı ama neredeyse yakın çıktı.Bu ankette 90+ ları saymazsak sağlıklı yorum yapabiliriz.Çünkü ÖSYM sıralamasından daha fazla işaretleyen var.

Atçanyurt'tan selam getirdim.

hayırlısı035 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
              • Duha
                Duha Son düzenleyen:

@hayırlısı035
                ankarayı bir yere kadar anlıyorum hocam. ben de 90 la yazarken sıralamama bakıp atananlara bakıp diğer ilçelerin kötülüğüne bakıp lan acaba diye bir düşündüm.
                ha şu da var. ya adam 96 puanla atıyorum atanmamışsa ağrı yazabilir. adam oralıdır ailesi ordadır. 90+ kesim genelde duy u kalıcı meslek olarak değil de basamak olarak görecek. o nedenle ailemin yanında kalayım diğer sınavlara devam edeyim geçici meslek için şehir değiştirip masrafa gerek yok diyip aile yanını yazan olur. ki çok var. ben de bu düşünce ile biraz daha rahat ankara yazdım.
                ama her ilde 95+ olması da imkansız tabiki sıralamaya aykırı 🙂 90 üstü bu sebeplerle doğu felan yazan çok olur şaşırmayın dostlar. o puanla deli mi bu adam demeyin.

hayırlısı035 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • hayırlısı035
                  hayırlısı035 Hazine ve Maliye Bakanlığı @eomer Son düzenleyen:

@eomer katılıyorum ama memleketi olduğu için yazan var bence ankara veya gibi dışında 1 tane olarak hesaplamak gerekir. Ankara daha fazla olabilir

• hayırlısı035
                    hayırlısı035 Hazine ve Maliye Bakanlığı @Duha Son düzenleyen:

@duha katılıyorum ama memleketi olduğu için yazan var bence ankara veya antalya gibi şehirler dışında 1 tane olarak hesaplamak gerekir.

Duha 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • Duha
                      Duha @hayırlısı035 Son düzenleyen:

@hayırlısı035
                      95+ için evet 1 yeterli bazı illerde 0 olmalı bence. 90 95 arası biraz riskli yazılmış olabilir dediğim sebeplerle

EsTerGon Kalesi 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • EsTerGon Kalesi
                        EsTerGon Kalesi @Duha Son düzenleyen:

@duha Her ilde var, totalde ise 150 yi geçmiş oylamada 95+ Puanlılar. Korsan +95 li çok sayıda bu da bir gerçek 🙂

Duha 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • Duha
                          Duha @EsTerGon Kalesi Son düzenleyen:

@estergon-kalesi
                          tabi ondan bahsediyorum 95+sayısı sıralamaya aykırı 🙂 2.000 küsur oy var hocam troll olmamasını beklemek zaten saçma olur. illaki saçma tipler olacak o kadar insan arasından. bazı illerde 95+ yı görmeyin bence direkt.

• BillOfRights
                            BillOfRights Son düzenleyen:

Kastamonu-Konya-Sivas gibi diğer şehirlere göre daha fazla alım yapan illere başvuru sayısı beklenenin altında gibi duruyor.
                            İnsanlar alım sayısının fazla olduğu yere çok fazla yüklenmemiş gibi 🙂

• I
                              izafi_fikirler Son düzenleyen:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1PlAp1apYO_RQvtjQl9sAmLqZhWSP9m2i2LmrAOhIPI8/edit?usp=sharing DUY İL TERCİH ANKETİ Anlık Excel Tablosu.

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                              • I
                                izafi_fikirler Son düzenleyen:

Daha fazla spekülasyon olmaması için anket sonlandırılmıştır. İllerde 95 ve üzeri kısmını çok dikkate almadan yorumlamanız en azından bir fikir verecektir.

G 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                • G
                                  gencbiraday Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı @izafi_fikirler Son düzenleyen:

@izafi_fikirler kapatılması isabetli olmuştur bu saatten sonra spekülasyon sayısı çok artar

• EsTerGon Kalesi
                                    EsTerGon Kalesi Son düzenleyen:

21.24 te tüm iller için 95+ oy verilmiş. Nasıl olabiliyor bu ?

• G
                                      gencbiraday Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı @izafi_fikirler Son düzenleyen:

@izafi_fikirler bazı illerde neden dilimlerin yüzdesi gözükmüyor

Muhalba 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • D
                                        DüdüklüTencere2 @izafi_fikirler Son düzenleyen:

@izafi_fikirler, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1PlAp1apYO_RQvtjQl9sAmLqZhWSP9m2i2LmrAOhIPI8/edit?usp=sharing DUY İL TERCİH ANKETİ Anlık Excel Tablosu.

buna göre bartın için 95+ 2 kişi, 90-94 1 kişi, 85-89 14 kişi var. bartın için 12 kişi mülakata kalacağına göre daha şimdiden bile 86-87 civarı ve üstü kapatmayı garantiledi bartın. şayet anket doğruysa tabi.

Duha 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • Muhalba
                                          Muhalba @gencbiraday Son düzenleyen:

@gencbiraday daire alanı küçük kaldığı için rakam görünmüyor bence. Diger oranlar toplanıp 100den cikarilinca ulaşılabilir

“Sen kendini biliyorsan, bil ki kendini bilmezlerin söyledikleri anlamsızdır… Eleştiri sadece gizli hayranlıktır.”
                                          Cengiz Aytmatov

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • G
                                            gencbiraday Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı @Muhalba Son düzenleyen:

@muhalba 2 daire boşta ama

• 1
                                            • 2
                                            • 126
                                            • 127
                                            • 128
                                            • 129
                                            • 130
                                            • 299
                                            • 300
                                            • 128 / 300