Tuğrul hocanın laflarına bakmayın. Kendisi orada burada forumlarda yazılanları okuyup, nabza göre şerbet misali twit atar. Akşam vakti bende derim çalışma sona erdi diye sonuçta yüzde 50 ihtimal çalışma devam eder ya da etmez. Öyle duyum alan bi istihbarat ağı olduğu filan yok onun.
BlackList tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
RE: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
@godot o ismini deşifre etmeye çalıştığınız arkadaş soruları kendi isteyerek her ortamda paylaştı sadece isminin paylaşılmasını istemiyordu haklı olarak. Sizin oradan buradan laf taşıyıp yalan yanlış bilgilerle ortalığı karıştırmaya çalışmanız da oldukça manasız ve art niyetli olarak görüyorum açıkçası
-
RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
Baraj yine 50 olur arkadaşlar. Yoksa boş yere ortalama puan belirleyip 50 üzerine başarılı demezler. Bunun analinizi yapıp alacakları personel sayısına göre bir baraj belirlenmiştir. Tabi kesin 50ye düşer gibi bir mantık çıkmaz buradan. Ama 50ye kadar kapıyı açık bırakmaları alacakları personel sayısının geçen seneki gibi çok olacağının bir işareti olarak görüyorum.
-
RE: 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavına Hazırlık Platformu
@paretowilfredo üstadım sayıştay sınavı hakkında bir gelişme var mı
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Sınav kesinlikle çok saçmaydı. Genel yetenek kısmı sorular hem çok kalitesiz hem de süre çok sıkıntıydı. İngilizce orta düzeydi ama yine süre sıkıntısı vardı. İngilizce barajını geçen 800 kişi çıkmaz o kesin. Alan soruları nispeten kolay olmakla beraber saçma ve kalitesiz sorulardan nasibini fazlasıyla almış. Kısacası Anadolu üniversitesine yakışır bir sınav olmuş. Barajların baya düşürüleceğini düşünüyorum.
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@yolosapiens gyde millet çok zaman kaybetmiştir. İngilizce için 50 soru 50dk ayırabilsen bile paragrafların çokluğu nedeniyle yine kendi içinde süre sıkıntısı yaşamıştır çoğu kişi. Sonuçta yökdilde kolay bir sınav ama soru başı 1dk vermiyorlar.
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Amirim, canmavi gibi üstadların sınav tarihleri hakkındaki duyumlarını herkesin dikkate almasını tavsiye ederim. Daha önce defalarca tarihleri söylemiş ve her şeyden öte iyi niyetlerini kanıtlamış insanlar. Onlar gibi tıpkı 108.donem nickli arkadaşımızda geçen dönem sınav+mülakat tarihlerini ve sonuç açıklanma tarihlerini dahi bizlere duyurdu. Her duyum kesin doğru olacak diye bir şey yok. Bakanlık fikir değiştirir başka tarihe alınır. Forumda zaten eskilerden kalan sağlam duyumu olan birkaç kişi var, ileri geri ithamlarda bulunup onların da kalbini kırmamak gerek. Saygılar
-
@covanni hangi marka klavye kullanıyorsunuz hocam? Söyleyin de bizlerde alıp +10 puan yiğitlik ekleyelim karakterimize
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Öncelikle halkbank uzman yardımcılığı bekliyorum eğer bugünde açıklanmazsa guya başvurmak durumunda kalacağım. Puanımı manipülasyon olmaması için net şekilde yazmıyorum. Kocaeli - Antalya - Yalova - Bursa - İstanbul şeklinde yaptım sıralamamı. Puanım iyi olmasına rağmen ilk ikinin gelmesi yüzde yüz değil yinede. Zira hem forumda hem çevremde yüksek puanlı olup buraları yazan çok kişi duydum. Kocaeli'ye ilk defa bu kadar talep olduğunu görüyorum. Yüksek kapatacağını düşünsem dahi şansımı denemek için yazıyorum. İstanbul'u herkesin garanti olsun diye son sıraya yazdığını düşünüyorum. Bu yüzden İstanbul'dan da bir sürpriz çıkabilir bu sene. Ankara Eskişehir vs yüksek kapatır zaten. Baya bilinmezlerle dolu bir yıl olacak anlaşılan. Umarım Halkbanksı açıklanır da boş yere başvurmak durumunda kalmam zira her durumda halkbanksını seçeceğim.
-
RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@ert1234 geçen sene İstanbul'un 52'ye kadar kesin düştüğü biliniyor. Hatta 48'e düştü diyenler de mevcut. Bu sene soruların geçen seneye oranla zorluğu, dguy guy alımlarının olması nedeniyle 50'ye düşmesine kesin gözüyle bakıyorum. Tabi alınacak uzman sayısında ciddi bir düşüş söz konusu olmazsa.
BlackList tarafından gönderilen son iletiler
-
Benimde oldu arkadaşlar. Darısı diğer arkadaşlara
-
@bahriyelii61 sınavı direk Anadolu Üniversitesi açıkladı hocam
-
Şahsen pazartesi gün bekliyorum. Daha önce bankanın pazartesi açıkladığı olmuş.
-
Arkadaşlar telegram grubunda bu kişi görüşen birisi var. Bu kişi Kasım ayı içerisinde açıklanacağını söylemiş. Arkadaşımız Aralık söylentilerinden vs bahsedince Kasım ayında açıklanacağını tekrarlamış. Ayrıca banka içi uzmanlık sınavıyla bir alakamız yokmuş zira onlara başka birimler bakıyormuş
-
@bulutsuzgünler hem cevabınız hem fikirleriniz için çok teşekkür ederim hocam. Halkbank öncesi özel banka tecrübemde olduğu için aşağı yukarı ne ile karşılacağımı biliyorum. Benim için en önemli faktör hangi birime atanacağım olacak. İstediğim birim olursa çok iyi olacak aksi durumda ilerisi için benimde alternatif arayışlarına yönelmem söz konusu olabilir. Zira bahsettiğiniz üzere şubeler ölümü gösterip sıtmaya razı eden türden bir çukur.
-
Öncelikle halkbank uzman yardımcılığı bekliyorum eğer bugünde açıklanmazsa guya başvurmak durumunda kalacağım. Puanımı manipülasyon olmaması için net şekilde yazmıyorum. Kocaeli - Antalya - Yalova - Bursa - İstanbul şeklinde yaptım sıralamamı. Puanım iyi olmasına rağmen ilk ikinin gelmesi yüzde yüz değil yinede. Zira hem forumda hem çevremde yüksek puanlı olup buraları yazan çok kişi duydum. Kocaeli'ye ilk defa bu kadar talep olduğunu görüyorum. Yüksek kapatacağını düşünsem dahi şansımı denemek için yazıyorum. İstanbul'u herkesin garanti olsun diye son sıraya yazdığını düşünüyorum. Bu yüzden İstanbul'dan da bir sürpriz çıkabilir bu sene. Ankara Eskişehir vs yüksek kapatır zaten. Baya bilinmezlerle dolu bir yıl olacak anlaşılan. Umarım Halkbanksı açıklanır da boş yere başvurmak durumunda kalmam zira her durumda halkbanksını seçeceğim.
-
Benimde bildiğim kadarıyla güvenlik soruşturması yok. Şimdiye gelen duyumlar arasında ilk defa güvenlik soruşturmasını duyuyorum açıkcası.
-
@troya hocam bir ses versenizde şu forum ahalisine yardımcı olsanız keşke
-
@Bahriyelii61 doğrudur hocam. Ben forumda gördüğüm ilk açıklandı yazısı akşam 9a ait olduğundan öyle dedim. Demekki kimse aktif olup bir şey yazmamış foruma
-
@Bahriyelii61 hocam geçen sefer akşam 9da açıklanmış belli olmuyor. Ama hiç duyum vs verenimiz yok tabi