@mathilda pazartesi günü aradım, bir buçuk ay dediler,
importante tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
RE: 9- 10 Ocak 2021 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Klasik Yazılı Sınavı
Arkadaşlar merhaba,
Sınavda soruları her bir bölüm için kaç adet, bilgisi olan var mı? kompozisyon sorusu nasıl oluyor kaç puan üzerinden puanlanıyor, ve daha önce sınava girmiş olan varsa kompozisyon hakkında bilgi verebilir mi?
herkese kolay gelsin
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@LioN teşekkürler verdiğin bilgiler için.
-
@DaronAcemoglu üstadlar itiraz hakkında yapılması gereken birşey var ise bende yardımcı olmak istiyorum
-
@zenginmemur @DaronAcemoglu arkadaşlar, burada çok aktif olmamakla birlikte dilekçe hakkında da bilgi sahibi değilim maalesef, görüyorum ki sizler burada daha aktifsiniz, bir grup vs oluşturulucaksa bunu yapalım, en geç yarına kadar dilekçe verelim diyorum, başka bir fikri olan varsa paylaşsın, hertürlü desteği yardımı yapmaya hazırım
-
@mustafakrc @müspetmenfi bende İstanbul için bekliyorum, bugün 415 21 58 numarayı aradım, en kısa sürede biteceği bilgisi verildi lakin beni çok tatmin etmedi, sizlerde bilgi sahibi olursanız haberdar etmenizi rica ediyorum, en kısa sürede başlamamız temennisi ile
importante tarafından gönderilen son iletiler
-
@kullaniciadim bildiğim kadarı ile yok üstad
-
@mustafakrc @müspetmenfi bende İstanbul için bekliyorum, bugün 415 21 58 numarayı aradım, en kısa sürede biteceği bilgisi verildi lakin beni çok tatmin etmedi, sizlerde bilgi sahibi olursanız haberdar etmenizi rica ediyorum, en kısa sürede başlamamız temennisi ile
-
Arkadaşlar asıl aday olupta çağırılmayan var mı
-
@mathilda pazartesi günü aradım, bir buçuk ay dediler,
-
RE: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
@besplatno aynen üstad. sorun olacağını düşünmüyorum, kolay gelsin
-
RE: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
@besplatno ben de aynı dertten müzdaribim, sorun olur mu acaba
-
arkadaşlar wp grubu için özelden link gönderir misiniz?
-
Arkadaşlar merhaba,
Sınavda soruları her bir bölüm için kaç adet, bilgisi olan var mı? kompozisyon sorusu nasıl oluyor kaç puan üzerinden puanlanıyor, ve daha önce sınava girmiş olan varsa kompozisyon hakkında bilgi verebilir mi?
herkese kolay gelsin
-
RE: Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Üstadlar merhaba,
Biri iç iskonto dış iskonto kısa ve öz şekilde formüllerini yazabilir mi? Kitap getirmeyi düşünemedik, selamlar