Ben bazı konuşulmayan noktaları da söylemek istiyorum. Vatandaşlıkta 2014 seçimi ve anayasa şikayeti gibi kaliteli sorular geçen sene yoktu. Kimse anayasadan bahsetmiyor. İçtüzükten 1 temmuz soruldu yahu. Kim çalışırken danışma kurulu 1 temmuzu çalışıyor ? Karma komisyon sorusu da aşırı kalite ve zor soruydu. Yine seçimlerin yenilenmesi sorusu da fena değildi. Geçen seneki anayasa kek kere kekti ya. İdarede ise bombaydı. İhaledeki 5, dmk daki yol süresi, ve Şubat 2025 sorusu. Bunlar daha önceki hiçbir sınavda çıkmadı arkadaşlar.
ozbekfrkn tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@city-of-justice diğer hoca da dağlar hoca. Demirbaşlardandır
-
@oğuz-kağan hayalim idari yargıydı hocam adli kesin geliyor ama gönlüm burda
-
@jasisss ss bazında gk gy de matematik öne çıkacaktır. tarih ise 2 ders bazında ele alındığı için inkılap tarihi daha çok ss getirecektir. Türkçe de etkili olabilir onu tam kestiremiyorum. Ortak alanda ise idare hukuku, medeni ve anayas sırasıyla bence en çok ss getirecek alanlar. hmk ve iyuktan iyi yapmanız çok anlam ifade etmeyecektir. Asıl köken olarak adlici olduğum için iktisat maliye ve vergiye yorum yapmak istemiyorum. ceza orta halliceydi fakat geçen seneden böyle yarım tık daha zor olduğu düşüncesindeyim fakat borölar genel geçen seneye göre 1-2 soru daha zordu. ordan ful 1 y yapanlar güzel nasiplenecek
-
ben 22-57 58 gibi olacağını düşünüyorum inşallah yanılırım
-
hesaplama zaten geçen sene değişti 2018 de negatif sapma bile görüldü. bu sene 79-80 bandında olanlara 5-6 puan gelir diye düşünüyorum. 4 bin kişi arttı arkadaşlar. bunların çoğu benim tahminim hazırlanmaktan ziyade saece ankaradada olmaması hasebiyle girenler bu da ortalamayı aşağı çeker ve sapma artar
-
dostlar buyrun sohbete daha 6 gün var. temmuzdan beri çalışıyorum en zor süreç şu bir hafta valla herhalde kaymakamlık 10-11 gibi açıklanmıştı ösym den süpriz beklemyorum erken açıklmaz bence. açıklanmasından itibaren sayfalarca yaptığımz baraj muhabbeti bitecek. 80+ cılarla 78-79 cuların kavgası nihayete erecek
-
@hakimehanımm çok güzel tahmin 80+ yanılsın
-
arkadaşlar burda pek konuşulmadı herhalde, 10 günle sınavımız kurtuldu. bakanlığın içindeki ferasetli yetkililer temmuzda bu sınavı öne çekerek bizi psikolojik bir bunalımdan kurtardılar yoksa biz bu sınava en iyi ihimalle şubat martta girerdik
-
@idarihakim4 bu konu net. Ders bazında, ilanda yazıyor
ozbekfrkn tarafından gönderilen son iletiler
-
@saitulukurt mayıs sonunda mülakatlar bitmiş olur inşallah
-
doslar 86.5 la benim de olmadı, adlide mülakattayım. Bir gün uyuşmazlık dosyalarında yahut görevsizlik iddialarında görüşmek üzere diyorum. Kendinize iyi bakın
-
@sgdemre hocam linkler açık ama hareketlilik ne durumda bilgim yok
-
halis aygün hocanın bildirimlerini açın twitterda dostlar
-
@kimkibu123 https://youtu.be/GDWlSt7dVfM . Hoca burda daha detaylı açıklıyor. Yakın eğitim de bununla ilgili paylaşım yaptı. Mesela geçici vergi sorusunun bizzat yapılıp yapılmadığının hiçbir önemi yok. Ders bazında ele alınacak
-
@kimkibu123 ya kardeş kılavuzda 80;puanı aşamaz diyor zaten. Ben Erhan hocanın videosunu izledim soru bazlı demiyordu atar mısın link ?
-
Geçen seneki gibi kapatması için bu gerçek listekilerin çoğunluğunun buraya yazmış olması lazım:D
-
@kimkibu123 ya hocam yalan yalan. Soru bazlı sapma falan yok pgm ye girin ilanı okuyun. zor soruyu yapmak dolaylı yoldan katkı sağlar
-
@geliruzmanı07 kamu kurumları mesaiye 10 da başlamıyor mu