@ertyy kardeş benim paunımda yüksek ben napayım soranlara cevap veriyoruz Vermeyelimmi bu puanla burayı yazıyorum işte daha ne yazsak suç yazmasak suç bana zaten heryer gelir sıkıntı bende değil puan alamayan arkadşlarda nereyi yazacağımızı şaşırdık
erkn58 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
RE: Gaziantep Şahinbey Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@Gaziantep27 yarın gider hesabınınsorarım üniversiteye bunkazananların gaziantep üniversitesiyle alakası varmı yokmu diye neye göre soru iptal etmişler Neye göre almışlar bakcaz yarın antepte yaşıyorum zaten tek tek sorarım , bakalım bunlar neye göre alınmış şahsen sorarım
-
@crowdingout ister inan ister inanma kardeşş hodri meydann kim daha çok çalıştıysa girer ben silerim yorumlarıda ben cevap verdim sorulara vara cevap vermeseydim dengesiz dengeeiz konuşma sana inanalım nedemek adım erkan listede görürsün git ders çalış sen
-
@mrvstc 1. Tercih eden yomu hiç ya koskoca 14 kişi alıyor..
erkn58 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@korkmaz0105 aynen öyle benim 88 di sizinki gelirde benimki sıkıntı onun için değiştirdim
-
@korkmaz0105 kardeşim ben ona karışamam ben değiştirdim ama değiştirlebiliyormuş
-
@bulut25 bingöl dü de değiştircem hocam spekilasyon değil direk tanıdıklarımda yazmış yani
-
İli değiştirebiliyormuyuz yazdığım yer ana baba günü olmuş da , değiştirme imkanımız varmı?
-
@strtmn geçensene birçok doğu il bile 89 ile kapatmış en fazla 88-87 ile kapatacağını düşünüyorum en düşük yani
-
Hayırlı olsun yaptık başvurumuzu hakkımızda hayırlısı..
-
doğu iller bile 88-87 ile kaparmış doğunun doğusu 90 da aşağı düşmez inş düşer de faydalanırız ama sanmıyorum bu işsizlikte diğer seneler gibi bile olmaz yığılmanın yığılmaısnı yaşıyoruz bu sene ..
-
@mrvstc 1. Tercih eden yomu hiç ya koskoca 14 kişi alıyor..
-
SİVASI YAZAN YİĞİDOLAR KAÇLA YAZDILAR
(ilk tercih)