@kaimoğlan Estağfirullah hocam sınav günü sınav salonunda verilecektir yazıyor ilanda.
Gaziantep27 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Gaziantep Şahinbey Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Sorular bi bana zor gelmemiştir herhalde muhasebede 3 yanlış hakkı vardı 3 yanlışı olmayan varsa helal olsun
-
RE: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
Göç uzmanı olupta Guy sınavına girecek kişilerin aklından değil de Vicdanından şüphe ederim! Gerçi bize bizden başka kimse zarar veremez
-
@bulbasaur hocam sen şaka mısın? Biz öğretmenler gibi senede 20 bin kadro mu alıyoruz. Bak 200 kişilik ilan 6 ay oldu daha tık yok başka doğru dürüst ilan göreniniz var mı 2018 ten sonra bir de kalkmışsın beğenmezse bilmem ne yaparsa müfettişlik falan demedim sgk demedim ama guyla göç Uzmanı arasında Nasıl bir fark var Sizin bahsettiğiniz kadar Bir fark yok bir zahmet memnun olsun, olalım!
Gaziantep27 tarafından gönderilen son iletiler
-
@erkn58 Anlamadık hocam kaçları alacaklar 80lileri almayacaklarsa
-
@tnat Belediye sayfasına girmekten ders çalışamıyorum bir de okuduk demişler optikleri neyi bekliyorlar anlamadıM.
-
@erkn58 Bariz hatalıydı soru itirazını biz yapmıştık ondan sordum sağ olun hocam.
-
@erkn58 Menkul kıymetin kesin iptal olduğuna nasıl emin oldunuz hocam itirazın sonucunu söylediler mi?
-
@tnat Ne zaman açıklanacağı için arayan oldu mu arkadaşlar?
-
@bulbasaur hocam sen şaka mısın? Biz öğretmenler gibi senede 20 bin kadro mu alıyoruz. Bak 200 kişilik ilan 6 ay oldu daha tık yok başka doğru dürüst ilan göreniniz var mı 2018 ten sonra bir de kalkmışsın beğenmezse bilmem ne yaparsa müfettişlik falan demedim sgk demedim ama guyla göç Uzmanı arasında Nasıl bir fark var Sizin bahsettiğiniz kadar Bir fark yok bir zahmet memnun olsun, olalım!
-
Göç uzmanı olupta Guy sınavına girecek kişilerin aklından değil de Vicdanından şüphe ederim! Gerçi bize bizden başka kimse zarar veremez
-
@chief bir de hocam ilk defa cezada suçu ve suçluyu övme gibi bir şey gördüm? Daha önce karşılaşan oldu mu? Cmk de Soruların birinin cevabı 2yıl olan şık mıydı acaba soru neydi hatırlayan var mı
-
@chief başabaştaki sıkıntı neydi hocam
-
@ynsss4 sorunun biri şeydi ileri vadeli senet Ciro etmiş diyordu alacak hesabı olarak borç seneti mi yoksa alacak senedi mi yaptınız