Yarın gündem açılış
-İstiklal marşı
-Çalışma başladı
-Dövüş kavga gürültü patırtı
-Çılgın şarkı sözleri ve delirmeceler
-Dövüş kavga gürültü patırtı
-Duyum değil hissiyatçılar
-Paretoooo nerdesin?
-Çalışma bitti
-Cuma günü bitti bu iş duyumları
-Gece nöbeti
-Kapanış
-Delirmeceler..
kaimoğlan
@kaimoğlan
kaimoğlan tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
Hali hazırda guy olup da ne sebebi olursa olsun başvuru yapacak insanlara komisyon keşke +kardeşim sen guy degil misin?
-evet efendim.
+artık degilsin! Dese!!! -
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
4 ya da 5 ay ben sayamıyorum artık. Insan omru icin oyle kısa zaman da değil hani.. Bir sey ya olur ya olmaz. Boyle yarim yamalak bir var bir yok manasız zaman dilimlerine bizleri mahkum edenler size diyecek tek soz bulamıyorum. Kendi kucuk dunyamda yeter ulan yeter diye cok kez bağırıp cagirasim geliyor ama ailem duyar diye korkuyorum. Bilmem anlatabildim mi?
Bir zaman sonra neden daha iyi konumda değilsin diye hayiflanmanin dahi kiymetsiz olduğunu anlıyor insan. Mesele su an olduğumuz konum değil. Biz olmasak bir başkası. Ulkede tek bekleyen bizler de değiliz bunu da cok iyi biliyorum. Sadece iş aş da değil çocuklarına aylardır ilaç bekliyor insanlar. Eminim onlar da yeter ulan diye bağırmak istiyorlar ama çocukları duyar diye korkuyorlar..
Bilmem anlatabildim mi?
Mesele daha iyi yaşamak, bir seylere başlamadan tukenmemek kardeşim. İnsanlar guydan niye kaçıyor diye sormadan evvel onlar meslege baslamadan bu muesseseden nefret ettirmeyin kardeşim.
Ve son söz bizlere.
Burda çocuğumuz iyi yerlerde olacağız eminim. Kimse unutmasın bir yerlerde yeter ulan yeter diye dişini, yumrugunu sıkan, saçını başını yolmak isteyen ama çıtını dahi çıkaramayan insanları. -
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@can-mavi Hocam bir de hangi pazartesi diye sorar mısın ?
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
Forum otogara dönmüş başlığı zor buldum
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@snotz vay arkadas bir ara bu listede 10. siradadaydim lige firtina gibi baslayan anadolu takimi gibi hissediyorum kendimi
kume dusmesek bariii
-
RE: Sihir Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımı 2020
Hâlihazirda uzman yardımcısı olanlar başvurmasın valla yeter ya!
-
RE: 2018 Guy Alımı
Adamın kamuyu daraltmaktan tek anladığı maliye bakanlığına alım yapmamak. Nereye daralıyor kamu! her hafta polis öğretmen sağlıkçı alıyorsun.
-Bugün kamuyu daraltmak için ne yaptın naci?
*şey efendim yine iibflilerin canına ot tıkadım.
Aferin iyi ot yedin. -
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Hoca bitir hocaaaaaaaaaaaaaaaa
-
RE: İyi Bayramlar! Tercihini Yap Ailesi
Musmutlu bayramlar! Ty ailesi. Herkese sevinç dolu bir bayram dilerim. İşsiz kardeşlerimin de işsiz olarak son bayramları olmasını temenni ederim
kaimoğlan tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Size göre aşkın tanımı nedir?
Ecza dolabına çarparak alnını kanatıyorsun dalgınlıkla.
Sonra elini aynı dolabın içine doğru uzatıyor;
Ve belki yara bandı kalmıştır diye umut ediyorsun.
Alınyazını kanrevan edenden medet umuyorsun yani bir bakıma.
Sanırım Aşk da tam böyle bir şey işte..!
Özgür Gümüşsoy. -
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@357 Ben bu kısmın etkisi olduğunu pek düşünmüyorum. Sizlerle ilgili sağlıklı bilgiler verebilecek çevrenizdeki memurlardan vs birilerini yazabilirsiniz bence.
-
@despot Gelir uzman yardımcısı ve uzmanı aynı işi yapıyor genelde. Sadece unvan farkları var. Çalışma şartları calisilan ile ve daireye göre çok değişkenlik göstermekte. O yüzden salt ıyi ya da kötü bir ortam var demek doğru olmuyor. Dairelerde vergilendirme islemleri kdv ötv sinden tutup icra takip servislerinde dahi çalışılıyor. Bu idarenin takdirine göre işin başında şekilleniyor. Denetim için dışarıda çalışan arkadaşlarımız da var. Maaş şu an 5300 civarı. Bu unvan esas olarak kariyer meslek unvanı olmakla birlikte düz memur gibi çalışılan (genel olarak) bir unvandır. Kişi kendisini geliştirir ve isterse yukarı doğru tırmanir idare kademesine geçer ve kariyer meslek erbabı olduğunu az da olsa hisseder diye düşünüyorum. Günümüz şartlarında güzel bir meslek olduğunu da eklemeden gecmeyeyim. Devlet memuru olmak ve bu bakanlık çatısı altında olmak her ne olursa olsun şu zamanlarda şükür sebebidir. Isteyen hakeden herkese nasip olur inşallah..
-
@bb2777 ben bırakmamıştım ama bırakan arkadaşlar var
-
Iyi akşamlar arkadaşlar. Halihazırda gelir uzman yardımcısı olarak çalışmaktayım. Kurumla ilgili ya da süreçle alakalı sorusu olana bilgim yettiğince cevap vermek yardımcı olmak isterim. Bizler de bu yardımlara ihtiyaç duyduk çünkü. Hem bu platformu hak ettiği gibi kullanalım. Böyle bir platform varken farklı mecralarda aynı kişilere soru sorup aynı cevapları alan kitlelere şaşıp kalıyorum! Ty yeterince tanınmıyor mu diye de düşünmüyor değilim . Iyi forumlar..
-
@debis35 Diğerlerine aile üyeleriniz yerleştirilecek boş kalır mı hiç
-
5 il tercihi adil olan bir sistem. Puanları bir parça yukarı çekebilir. Her ne olursa olsun gönlünde yatan ili yazmanın kolaylaşacağı bir sistem olmuş. Burdaki handikap; açılan iller içerisinde çokça ilçe tercihlerini de barındırıyor olması. Büyükşehir merkezleri rağbet görür gibi görünüyor. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
RE: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
Arkadaşlar 80-85 arası kapatır. Başarılı adaylar sınava çağırılır.
Sonra vazgectik deyip sınav iptal edilir. -
RE: 2020 KPSS A Grubu İktisat Soruları ve Cevapları
@meç Arz formülü Q=50 + P idi. 20 tl düzeyinde tavan fiyat düzeyine arza denk gelen miktar 80 oluyordu. O yüzden cevap 30.
-
RE: Gaziantep Şahinbey Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@ynsss4 ricaridan denklik değil de ,hoş olmayan monetarist aritmetik olmayacak mı cevap ? Yanlış mı hatırlıyorum..