@kaimoğlan referans alanini doldurmasak olur mu?var midir basvuruda boyle bos birakip kazananlar?
bb2777 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaslar sinava bir kişi refakatçi ile mi gideceğiz. Genelgeyi okudum ama refakatcilari demiş acaba ben mi göremedim? Annem babam ve ben özel aracla gidecektik
bb2777 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
Özgeçmişe fotoğraf koydunuz mu? Ayrıca fotoğraf alanı yok diye ben koymadım eklenmesi gerekiyor muydu?
-
RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
Yanımızda bir kişiyle ve özel araçla gidebiliyor muyuz?
-
RE: Halbank Banko Hizmetleri - Servis Asistanı Alım İlanı 2020
Eğitimi bitenlere sertifika veriliyor mu?
-
RE: KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
88 puan 252 siralama ihtimal var mi gelir mi?
-
Arkadaslar sinava bir kişi refakatçi ile mi gideceğiz. Genelgeyi okudum ama refakatcilari demiş acaba ben mi göremedim? Annem babam ve ben özel aracla gidecektik
-
RE: İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Başvuranlar acaba kaç puanla başvurdular?
-
Çevrenizde guylar var mi referanslari araniyor mu herkesin. Ben bi hocamdan rica ettim tamam yazabilirsin dedi ama merak ediyorum kimisi aranmiyor kimisi araniyor diyor
-
@swezy hocam tesekkurler cevabiniz icin. Bende dondurmustum covid sebebiyle. Simdi ozgecmise yazmadım diğer dönem devam edersem yazmamis olsamda sözel olarak mülakatta bahsetmek yeterli olur herhalde
-
Daha önce yüksek lisans kaydı olup bitiremeyenler var mı bunu belirttiniz mi özgeçmişte?