Mülakatlarla zerre alakam yok sadece 2018 puanım Var ama suan sizin heyecanınızdan daha çok heyecan var Allah yardımcınız olsun. Bu heyecanları bizimde yaşamamız dileğiyle
meç tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
RE: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
Vmy ye girenlerde bi zahmet girmesinler 3 tane sınav neyinize yetmiyor 10 15 kişilik ilanlara hep aynı kişiler giriyo haksızlık diyenler şimdi nasıda sınav kovalıyor.
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@Nantes bizim takıldığımız nokta daha sınava bile girmeden bu sınav için bir hak talep etmeniz bizler 2 senedir bir açıklama bile duymadan ümitsizce bu ilanları bekledik şimdi keyfini bile süremiyoruz 2020 liler önce sınava girsinler biraz ilan beklesinler biraz etkinlik yapsınlar öle ilan beklesinler
-
RE: 2019 VMY Duyum var mı?
@maliyeciniss inanmak zorunda değilsin hocam böyle konusmamız doğru değil adam size resmi evrakla mı gelsin napsın
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@botan01 bu ilanı biz getirttik 2018 puanlarının yanmamasını da biz sağlayacağız
-
RE: 2018 Guy Alımı
Arkadaşlar neden bu kadar duyum odaklısınız merak ediyorum duyum gelince çalısmaya başlıyorum diyenler bile var yuh artık alan öğrencisi böyle şeylerle uğraşmamalı 10 ayda kaç tane duyum doğru çıktı bütün başlıklar için bi bakın ondan sonra duyum odaklı yaşayın. Böyle şeylerle ders çalısmanızı etkilemeyin ve moralinizi bozmayın.
-
RE: 2018 Guy Alımı
@sweeney_todd geçen sene 2 yılın puanları geçerli olmasına rağmen 17 binleri gördü bu sene tek yıl geçerli hayli hayli görür o sayıları
-
RE: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
Bu konu çok uzadı herkes empati beklerken kendi bencilliğinde boğuluyor haksızlık olduğunu düşünen varsın hakkını arasın burda artık sınav hakkında konuşulsun yoksa bu konu uzar gider.
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@mbguy ben inanıyorum gelecek inşallah geçen senede aynı şeyleri yaşadık ama ilanlar arka arkaya gelmişti bu senede öle olacak gibi geliyor bana
meç tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@can-mavi mhuy ne zaman gelir bir bilginiz yok sanırım?
-
@karar teşekkürler cevaplar için hocam
-
@karar peki sayı belli mi hocam
-
@cons3693 kurumun 2021 de sınav sürecini bitirmek istemeleri arkadaşın duyumuyla örtüşüyor bence. İlan eylülde yayınlansa süreç 2021 de bitmiş olur. İnşallah en kısa sürede net bilgi alan arkadaşlar burada bizimle paylaşırlar.
-
@malthus92 ilanın gelmesi için diğerlerinin işe başlaması şart mı? Zaten ilanın gelmesi sınavın olması açıklanması derken 7 8 ay sürüyor. Ben arkadaşın kafasından uydurduğunu düşünmüyorum.
-
@mrtsmt hocam sayı hakkında bir bilginiz var mı?
-
RE: 1 Ağustos/7-8 Ağustos 2021 KPSS A
P14 ile alan kurumlar hangileri? Benimde 85 86 gibi bir puan gelecek gibi duruyor
-
RE: 1 Ağustos/7-8 Ağustos 2021 KPSS A
Artık sınav bitti iyisiyle kötüsüyle.. önümüze bakmak lazım inşallah en kısa sürede güzel sayılarda ilanlar gelir süreçler uzamadan atanır gideriz