Allah aşkına şu boş muhabbetleri kapatın iyice sohbet nete döndü bura. Bilgi almak için giriyoruz boş muhabbetleri okumaktan hem zamanimiz gidiyor hem moralimiz bozuluyor.
maliyeciniss
@maliyeciniss
maliyeciniss tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
Az önce bilinmeyen bi numara aradı vakıf sanıp ses tonumu bile kibarlaştırdim. Kargocu evinizi tarif eder misiniz dedi hay senin diyecektim eski ses tonuma dönüp anlattim
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
Istanbulun göreceği max puan 77 hatta yeminle abarta abarta bitiremediniz kaç kisiyi korkutup vazgeçirdiniz yazmaktan bende dahil. Bi susun artık tuzu kuru olan yorum yazıyor.
-
RE: 2018 Guy Alımı
Bi arkadaş iç işleri bakaniyla foto çekinmiş durumumuzu sorsaydin diye msj attim. Bakan farkındayım haberleriniz geliyor gereğini yapmaya çalışacağız demiş. Demek ki attığımız tweetler falan boş değil bir şekilde bi yerlere ulaşıyor. Tweettirdan falan olacak iş değil diyenlere selam olsun. Tabi ben bunu alım olacak diye algılamadim ama en azindan bizim farkimizda olmalarina sesimizi duyuyor olmalarina sevindim.
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
81 le yıkılmayı bekliyorum abi keşke düşse buralar bayram olsa ya
-
Ben böyle lanet bir sene daha görmedim,duymadım. Allah hepimize sabır versin
-
Allah aşkına bi sakin. Alım yapılmama gibi bi durum olmayacak kaldı ki uzman ihtiyacı çokmuş guy ve dguylarında istifaları olacak daha da artacak yok ik böyle dedi şöyle dedi. Her denilen olsaydi sonuçlar daha açıklanamamış olurdu
-
Trendyoldan e arşiv faturası maili geldi kalp krize geçirecektim
-
@ozge17 inşallah 2.part alım olur da sizleri de ararlar. Allah kimsenin emeğini bosa çıkarmasın. Teşekkür ederiz
-
@1bir Eğer bu yazdığınız çıkmazsa gerçekten çok insanın ahını alırsınız tabi doğru ise de duasını umarım kaynağınız gerçekten sağlamdır
maliyeciniss tarafından gönderilen son iletiler
-
@Su28A bizim şubat mart gibi biliyorum genelde ama belli olmaz bende yeniyim 2 yıl öncesinde ne oluyordu fikrim yok malesef
-
3 ayda bir çift maaşlar temettüler vs falanda var maaş guydan daha fazla net tutar söylemem zaten mümkün değil her ay değişiyor
-
Bende 2019 sınavıyla başlayanlardanım alım olur deniliyor ama kimse zamanını ve sayıyı bilmiyor zaten biz bile ilan gelmeden duyamazmışız. Norm kadrosunda çok eksik yok gibi arkadaşlar ben genel müdürlük için konuşuyorum ama şubeleri bilemem geçen sene şubeye pek alım olmadı genel müdürlüğe de eğitim sayılarını baz alarak söylüyorum 100 kişi bile değil alınan uzman yardımcısı. Ben yine alımın yapılacağından yanayım ama sayı az olur buda bi gerçek banka yoğun ama size gerçekten iyi şartlar sağlıyor ve yükseldikçe maaşınız ve şartlarınız artıyor. Bi maliyede uzmanlık mı vakıf mı derseniz kesinlikle vakıf derim.
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Şu 3000 ci 5000ci diye ortaya atılan şovmenlere inanmayın ya. Valla bizim ciddi çıkarsız duyumlara çok ihtiyacimiz var. Motivasyon yerlerde
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Bu idare hukukunda mahalli idareler yok mu arkadaşlar pareto ustadin paylaştığı konu başlığında göremedim
-
Koskoca banka 35 40 kişi almak için sınav açtı bi ton da aşamadan geçirdi . Neye göre alım yaptığı kaç puanla kapattığı her şey gizli asla bilgi vermiyorlar. Öyle de bi şeffaflık hakim
-
@yorgun-kamucu yok hocam acmadi yine müfettiş yardımcılığı sinavindan aldi uzman yardimcilarini
-
@yorgun-kamucu zaten vakifin baska alımı yok ki