Arkadaşlar uzun zaman oldu yazmayalı beni bilen bilir eskilerden
Bu gözler 75 le vmy olanları sınavda a yı bırakıp b ye kasan sonra da guyda adam bulup kazanan kişileri gördü.
Şahsım çok defa mülakat aşamasından döndü vmy guy duy ana hedefim hep maliye bakanlığı idi nasip olmadı kurumdan 88 alıp elendim 80 alıp elendim en son ki sınava 3 il belirledim birini seçtim giremedim diğer iki il tabandan kapadı süreçte annem öldü çalıştığım kurum tayin çıkarmadı eksinin eksisini gördüm 2 yıldır ders çalışmıyorum psikolojik etkenlerden bunun gibi çok şey
Diyeceğim şey umudunuzu kaybetmeyin
Sayfada ilan muhabbeti dönmeye baaşlayınca biraz araştırmaya başladım bir iki ilde denetimde olan arkadaşlara sordum yeterliliğini almış olanlar özelinde duyduğunuz sayı 3000 doğrulattım tek parti halinde geleceğini ve açıktan yapılacağını bizzaat ilgi bölge başkanları(her çalışanın kendi başkanı)söylemiş arkadaşların öngörüsü Ocak ayı ki inşallah önümüzdeki hafta içi gelir ve yaş sınırına takılanlar da girebilir.güneydoğuda bir ilin 100 başka bir il için 150 kontenjan belirlendiğini söylediler.
Bunlar öğrendiklerim umarım doğrudur ki önceki alım sayılarını bilmişlerdi.
Yaşım 34 2018 puanım var son defa gireceğim yüksek ihtimalle yanlış il tercihine kurban gitmezsek paylaşmak istedim iyi akşamlar herkese