Arkadaşlar Merhaba. Forumda daha önceleri uzun zaman geçirmiş birisi olarak edindiğim tecrübelere dayanarak bir şeyler söylemek istiyorum. Sağlam bir ilan gelmeden diğer kpss nin yaklaşması ders çalışmanın artık işkence olduğu zamanları yaşıyoruz hep beraber ve buda bizde sinir bozukluğu ve bir agresiflik oluşturmakta en başta birbirimize olan saygımızı kaybetmemeliyiz 32 yaşındayim defalarca kurum sınavına girdim mülakata girdim ama halen pes etmedim o yüzden ümidimizi kaybetmemeliyiz. Eskiden geçmiş yıllarda yıl içinde bir çok ilan geliyordu Guy yedeklere 200. Sıraya kadar geliyordu ama içinde bulunduğumuz sıkıntılar dan dolayı guy ilanını dört gözle bekler olduk. Forumda sözü bizim için önemli olacak bir kaç kişi var onların dışında kimseye itibar etmeyin zaten onlarda boşa konuşmaz hiç bir zaman kolay kolay kimse ilanın ne zaman geleceğini bilmez geçen gelen guy ilanlarin dan önce ilan gelmeyecek beklemeyin diyen çok oldu ama tak diye ilan düştü birden siteye keza mülakat tarihlerini beklerken de öyle oldu o yüzden elimizden geldiğince tag etkinliği olur vs başka şey olur yardımcı olalım ama işimize bakalım ne kadar derslere ağırlık verirsek o kadar hazır oluruz sınavlara ben kpss sınavından önce bir guy ilanının geleneğini bekliyorum daha doğrusu öyle ümit ediyorum geçen yılda öyle oldu çünkü herkese başarılar diliyorum umarım hepimiz emeklerimizin karşılığıni alırız Allah'a emanet olun dostlar.
Cerkes46
@Cerkes46
O, rükû olmasa, dünyâda eğilmez başlar,
Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor,
Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor!
Cerkes46 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Ağustos Eylül demiş ilan için zaten o tarihlerde gelse 2019 sınavına girenler iyi puan alanlar hiç beklemeden hemen kurum sınavına girmiş olacaklar buda 2019 sınavına girenler için sus payı olur ve bir daha ki ilan belki 1.5 2 sene sonra gelir bu büyük bir haksızlık olur 2019 kpss girenlere haksızlık yapmak istemiyorum beni de yanlış anlamasinlar ama bu ilanın en geç 2 hafta içinde gelmesi gerekiyor yoksa 2018 kpss girenler koskoca bir yılı sınavsız geçirmiş olacaklar üstüne gelecek ilanı da 2019 kpss ye girenlerle de paylaşmış olacaklar. İki hafta içinde ilan gelmez ise zaten artık kimse beklemesin 2019 puanı olanlar ile birlikte beraber girecek olduktan sonra ilan ha iki aya gelmiş ha üç aya.. bende 2017 puanı ile bekliyorum guy ilanını geçen yıl da bu yılda askerlik yüzünden kpss ye hazırlanamadim umarım önümüzdeki iki hafta içinde ilan gelir Allah'a emanet dostlar çok zor bir süreci beraber yaşıyoruz Allah tüm işsizlerin bu a kadrosuna emek verenlerin yardımcısı olsun.
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Selam arkadaşlar çok şükür dün girdik çıktık mülakata mülakat stresini atlattik. Uzun ve yorucu bir gündü sabah 8.30 da orda hazır bulundum ve akşam üzeri 5.30 da sıra geldi bana beklemek çok sıkıcı oldu benim için ama çok şükür geçti gitti o gün. Yazilanlari okumadim illa ilk gün girenler bişey yazmıştir ama bende bişeyler soyliyeyim illere göre gruplara ayırıyorlar lobi vr derslikler olan tarafta bekletiyorlar 5 komisyon var 4. 5. komisyon sadece İstanbul alıyor ben ikinci komisyon daydim nedenini bilmiyorum ama en geç işleyen komisyon buydu akşam 8 e kadar sürer diyodu komisyonun kapısının önünde imza alan görevli. Herkes zaten birden kaynaşıveriyor o ortamda stres falan kalmıyor ama beklemek sıkıntı hiç stresli heyecanlı değildim taki komisyonunun karşısına çıkana kadar biraz sesim titredi ama herşey 3 dk sürmedi 40 saniye kendimi tanıtma fasli 3 soru vergi cenneti vergi rekabeti idarenin kusursuz sorumluluk ilkesi komisyonun karşısında 7 8 dk kalan 7 8 soru sorulanda olmuş cok kastiklari kişilerde olmuş Uluslararası ilişkiler mezunuyum merak edenler vardi alandan sormadilar ama iktisat mezunlarini kasmislar biraz haberiniz olsun sorulan sorulara da takilmayin soru havuzu çok herkese farklı geliyor Allah yardımcınız olsun
-
Sonunda priss in başını yediniz demi eskiden ne güzeldi bu forum ya yemin ederim artık şimdi girmek bile istemiyorum sayfalarca boş boş muhabbetler yok o şöyle bu böyle ayıptır ya bu insanlar bizler için gelip bişeyler söylüyor ve dediklerinizide kaale alip sizlere cevap veriyor bide ben forum yöneticilerinin yerinde olsam bu boş yapanları hemen banlardim ayıptır ya
-
Eskiden bu sayfada kibarlık, naziklik insanların birbirine saygısı vardı sayfalarca boş muhabbet okuyoruz sizin buna hakkınız yok sayfadaki yönetici arkadaşlara sesleniyorum buna neden izin veriyorsunuz? Hepimiz yaşını başını almış insanlarız burada bir birine laf sokma çabası nedir ? Yok benim puanım bu kadar yok senin puanın yok falan başlık zaten amacından uzaklaşmış paylasamadiginiz bir şey varsa özelden bir birinize yazın lütfen.
-
Kurum puanim 90 a yakin olmasına rağmen benim de olmadi ve mülakatim da cok olumlu geçmişti kimse memur adayının hangi kriterlere göre seçildiğini burda bana aciklayamaz yaşım 30 kurum puanim 90 a yakin ve bu işe gerçekten herkes gibi ihtiyacım vardi ama puanı benden yüksek olupta bu işe benden daha çok ihtiyacı olanlar benim yerime listeye girdi ise hakkim hepsine anasinin ak sütü gibi helal olsun ama işin içinde hakkaniyetszilik varsa hakkim haram olsun her iki cihanda da ellerim yakalarinda olacak
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Selamun aleyküm arkadaşlar son günlerde yaşadığımız gelişmeler hakkında bir kaç şey söylemek istiyorum. Hepimiz bu süreçten dolayı yıpranmış durumdayız sınır stres sıkıntı herşey bedenimiz de mevcut durumda maalesef. Bu yüzden çoğumuz agresif bir durumdayız. Yazdığım yorumlar da eğer bir arkadaşımı incitti isem özür dilerim hakkını helal etsin. Bu tartışmaların bitmesi adına artık kendimizi daha fazla yıpratmamak için tekrar organize olup bakanlıktan bu yeni durum hakkında bilgi talep etmeliyiz. Sayının arttırılması vurgusu yapalım arkadaşlar biz birlik olmadığımız sürece hiç bir şey elde edemeyiz. Bu gün den itibaren ortak bir karar alalım tag satın alıp bilgi talep edip sesimizi duyurmaya çalışalım. Yapılacak bir açıklama hepimiz için ıyi olur ben kendi adıma söylersem aklım hep bu konuda olduğu için ders çalışamıyorum. Tatmin edici bir cevap alırsak herkes yoluna bakar.
-
@Semihylc nasip kısmet meselesi diyorum ben artık. Çocukluk arkadaşım sınava girdiği ilk yıl yani hazırlanarak girdiği ilk yıl hem guy hem il göç hemde ziraat bankası işi oldu il göçü seçti şimdi uzman. 80 puanla oldu herşey. Bende ortalama girdiğim her yıl 80 ve civarı alıyorum ama elde avuçta bir şey yok daha Allah yardımcımiz olsun artık defter kitap yüzü girmek istemiyorum
-
@brkmrv Kapiyi çalıp girdim iyi günler efendim hoşgeldiniz buyrun oturun dediler oturdum kendimi tanıttim işte şu tarihte doğdum ilk orta lise öğrenimini şurda tamamladım şu tarihte liseden mezun oldum üniversite ye girişim şu tarihte mezun olmam şu tarihte falan ben ailevi bilgilere girmeden tamam dedi bi komisyon üyesi buyrun hocam sorulara geçelim dediler 3 soru toplam 3 dk sonra tamam kalkabilirsiniz dediler kalktım kolay gelsin dedim çıktım bu kadar yani. Ama sizlere tavsiyem kendinizi tanıtma kısmını tane tane anlatin ve biraz uzun tutmaya çalışın arkadaşım cok hızlı geçmiş bu kısmı sen hızlı anlattın süreyi tamamlamamiz lazım diye 6 7 soru sormuşlar.
-
Forumda baya yeni yüzler var artik dışardan izlemiyor yazıyor insanlar galiba baktim da son yazanlar hep yeni hoş geldiniz :)) ama buralar hep öyle sakin olmaz ilan geciktikce kavgalar başlar:))
Cerkes46 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Twitter Etkinlik Duyuru Başlığı
TWİTTER ETKİNLİĞİ
Twitter
️8 Haziran Pazartesi
17.00 de
Kendimiz Gündeme girmeye çalışacağız
️ Sayın devlet büyüklerine İİBF'nin talepleri ileteceğiz
️Kurum içi haksızlığına hayır diyeceğiz.
Geleceğin için Sende Katıl
TAG etkinlik saatinde belli olacaktır -
TWİTTER ETKİNLİĞİ
Twitter
️22 Mayıs 2020 Cuma (Bugün )
17.00 de
İİBF nin kendi sponsorluğu ile
️GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI İLE İLGİLİ ETKİNLİK YAPILACAKTIR.
İİBF TWİTTER ETKİNLİĞİ
Twitter
️20 Mayıs 2020 Carsamba (Bugün)
17.00'de
İİBF 'NİN KENDİ SPONSORLUĞUNDA.
ÖSYM sınav ücretleri ve sinav merkezlerinin arttirilmasi vs sorunlarının dile getirilmesi amacıyla etkinlik yapılacaktır. -
İİBF TWİTTER ETKİNLİĞİ
Twitter
️18 Mayıs 2020 Pazartesi (Yarın)
17.00'de
YARIN KURUM İÇİ HAKSIZLIKTIR DİYORUZ.
️ HEM MALİYE'DE HEM DE SGK'DA KURUM İÇİ SÖYLENTİLERİNİN VE ADIMLARININ ATILDIĞI ŞU GÜNLERDE BU HAKSIZLIĞA SESİMİZİ YÜKSELTİYORUZ.
️ KURUM İÇİNE GEÇİT YOK DİYORUZ..
Geleceğin için sende katıl.. -
İİBF TWİTTER ETKİNLİĞİ
Twitter
️13 Mayıs 2020 Çarşamba (Bugün)
17.00'de
️ Sayın devlet büyüklerden İİBF'nin talepleri ileteceğiz
️GENEL İİBF KADROLARIYLA İLGİLİ ETKİNLİK YAPILACAKTIR.
TAG etkinlik saatinde belli olacaktır. -
TWİTTER ETKİNLİĞİ
Twitter
️8 Mayıs 2020 Cuma (Bugün )
17.00 de
️35 yaş Mağduriyetiyle ilgili etkinlik yapılacaktır.
TWİTTER ETKİNLİĞİ
Twitter
️6 Mayıs 2020 Çarşamba (Yarın )
17.00 de
İİBF TWİTTER ETKİNLİĞİ
Twitter
️4 Mayıs 2020 Pazartesi (Bugün)
17.00'de
️ Sayın devlet büyüklerden İİBF'nin talepleri ileteceğiz
️GENEL İİBF KADROLARIYLA İLGİLİ ETKİNLİK YAPILACAKTIR.
TAG etkinlik saatinde belli olacaktır. -
İİBF TWİTTER ETKİNLİĞİ
Twitter
️29 Nisan 2020 Çarşamba (Yani Yarin)
17.00 de (Tag belirtilen saatten önce gündem olabiliyor 16.40 da gündem takip edilmeli)
️ ETKİNLİKTE BİRLİKTE HAREKET EDİLECEK
️ AYNI ETİKETLERİN KULLANILMASI ÇOK ÖNEMLİ(Twitter etkinlik hesapların da yapılacak etiketler açıklanacak)
RE: 24 Ekim 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı GUY Sınavı Hazırlık Platformu
İİBF TWİTTER ETKİNLİĞİ
Twitter
️29 Nisan 2020 Çarşamba (Yani Yarin)
17.00 de (Tag belirtilen saatten önce gündem olabiliyor 16.40 da gündem takip edilmeli)
️ ETKİNLİKTE BİRLİKTE HAREKET EDİLECEK
️ AYNI ETİKETLERİN KULLANILMASI ÇOK ÖNEMLİ(Twitter etkinlik hesapların da yapılacak etiketler açıklanacak)
TAG etkinlik saatinde belli olacaktır
Katılım gösterelim arkadaşlar.