Arkadaşının puanı 80 olduğu için erzurum yazmaktan korkmuş ağrı yazıcakmış iyi de 5 il tercihi var ilk sıraya erzurum yaz ikinci sıraya ağrı aklimizla dalgamı geçiyosunuz
ertyy tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Umarım İYİNİYETLİ olan herkesin kalbinden geçenler gerçekleşir
-
@nic39 kesinlikle hocam benim puanim riskli mesela ama hiç aklımdan geçmedi böyle şeyler yapmak Allah tan korkarım ben nasip denen şey var ve böyle yorumlardan etkilenen o kadar çok insan var ki çok vebale giriyorlar
-
@erkn58 hocam bunu özellikle belirtmeniz yanlış bence başka yazicak olanın kararını etkiliyorsunuz kaderini etkiliyorsunuz
-
@Azalan-Terimler hocam aslında yanlış yapıyoruz buraya yazan 15 20 kişinin yüksek puanıyla heryer yüksek kapatacakmış gibi geliyo hepimiz bunun etkisinde kalıyoruz
-
80 i bulacağını sanmıyorum yüksek puanlilarin çoğu sona yazarsa zaten ilk tercihleri gelmiş olacak
-
Pek samimi gelmediniz ama neyse
-
@buslem hocam sizde 80 üstü puanla erzurum yazacağınızı arkadaşınızın da 80 üstü puanla ağrı yazacağını söylemiştiniz dimi doğru hatırlıyorum hatta erzurumun 80 göreceğini söylemiştiniz
-
Kazandık sanki de kira derdine düştük işim olsun da varsın 2000tl kiraya gitsin
-
@mj_23 standart sapma yok her soru 1 puan
ertyy tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Guy duyum
Guy 1000 kişi altında 10 katı sınava çağırılmış önceki senelerde 750 kişilik ilan gelirse 10 katı mi çağırılır yine ?
-
@hayırlısı035 hocam size zahmet Vana da bakar mısınız?
-
@bbusra öyle hocam belli de olmaz yazan 20 30 kişi var oraya diğerlerini bilmiyoruz belki de düşüktür diğer yazanların puanlari
-
@bbusra bende doğu illerinden yazdım hocam 76larda benim puanimda yoğunluk çok yoktur umarım ya
-
@bbusra hocam başvuranların puanlarını nerden goruyorsunuz
-
@j-a-schumpeter istanbul gelir hocam bence
-
Erzurum,mardin,van,ağrı, urfa 76.4 le biri gelir mi ki?
-
Spekülasyonlardan kurtulmuya az kaldı
hadi hayırlısı
-
@nic39 kesinlikle hocam benim puanim riskli mesela ama hiç aklımdan geçmedi böyle şeyler yapmak Allah tan korkarım ben nasip denen şey var ve böyle yorumlardan etkilenen o kadar çok insan var ki çok vebale giriyorlar