@aslıhannn arslan reyiz sagolsun ozelden sordugumda yanitlamisti bende sizlere aktarayim aralik duyumunun devam ettigini muhtemelen sarkma olmayacagi yonunde demisti.kendisine bir kaz daha tesekkur ediyorum bizleri bilgilendirdigi icin.
maiyetmemuru tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
RE: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@f16, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Benim 72.25 duyumum degismedi bunun uzerine baska bi malumat yok maalesef sinavin ne zaman aciklanacagi ile ilgili de bi bilgi yok
Duyumcularin Krali tsk
-
RE: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@tugcelim varsa vardir, yoksa yoktur cok muhim degil
ama yok , tez merkez uZmanliklarda var.
-
Benimde duyumum aralik ocak gibi olacagi yonunde.yasa takilanlar dusunulurse yilbasinda once muhtemel gibi duruyor. Ben basladim sahsi gorusum duyumlar aralikta olgunlasti gibi insallah sinavi gecip mulakata kalanlar sayfasinda konusmaya devam ederiz herkese iyi calismlar ,basarilar .
-
Elbette her duyum onemli ,subat martda da olabilir sinav ama ben aralikciyim mulakat sonuclari aciklansin ak ile kara o zaman belli olur.
-
Malesef duyumcu kalmamis , arada bakip muglakligi gidermek acisindan iyi oluyordu, artik takip etmenin bir mantigi kalmadi benim acimdan ,tum hazirlanan arkadaslarla mulakat sayfasinda gorusmek uzere herkese kolay gelsin.
-
can mavi ile mesajlaştım ''en erken aralık en geç şubat, bu 3 aydan hangisinde olacak derseniz 3 ü de aynı ihtimal'' diye yazdı.
-
@piyemonte evet ihtimal dahilinde hocam, ben Aralık ta olacağını düşünüyordum ama son duyumlar Şubat yönünde ,Aralık Şubat aralagı olacak insallah
-
RE: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@erickcartmann yardima gerek var mi
maiyetmemuru tarafından gönderilen son iletiler
-
@admin banla kardes onay veriyorum
-
@emrediyebiri klavye delikanlisi bana bir daha bir sey yazma Ulan ...
-
@emrediyebiri aman agam sizin lafinizin ustune laf ettik tabi ne haddimize senden tecrubesiz ve bilgili olmadigimiz halde iki kelam ettik kusurumuza bakma her siz gibi sansli degil cunku siz bilgili ve tecrubelisiniz
-
@emrediyebiri hocam bu forumdaki maksat duyumu olan arkadas vasitasiyla puslu olan sinav tarihini biraz daha net bir duruma indirgeyebilmek herkes calismanin gerektigini biliyordur sinav motivasyonu acisindan gelip bakiyoruz adi ustunde duyum duyumlara gore plan olmaz denilen tarihte sinav olur olmaz bu forumda daha onceden duyumu tahmini tutanlar var ,hani sahsen kimsenin tecrube ogut ws ihtiyaci yok.
-
SON durumu ozetleyecek biri yok mu arkadaslar
-
RE: 2021 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@maiyetmemuru hakimlik ten gayet memnunum
-
@mehmt-345 kardesım yakın egıtım hakımlık aldım ben , kaymakamlık alanlarda memnun.
-
@mülki kardesim yenı sınav hakkında bılgın var mı ?