Arkadaşlar aşık atışmanızı başka bir başlık açıp yapabilirsiniz gereksiz polemiklere doldurmazsaniz konu başlığıni çok sevinecegim..
görünmez el
@görünmez el
görünmez el tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Kaymakamlık SınavıKPSS A içinde yayımlandı
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanıKPSS A içinde yayımlandı
@voice bürokrasinin uzamasının sebebi her şeyin Cumhurbaşkanı onayından geçmesi. Yeni sistem bürokrasi azaltacak dediler ama bürokrasi tavan yaptı
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.KPSS A içinde yayımlandı
Kutluay kararlı aldığım tüm kitaplar çöp anlatımı çok yüzeysel ve yavan boşa almayın
-
RE: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı SınavıKPSS A içinde yayımlandı
Ben geç başvuru yapacağım 396 tl ödemek varken niye 246 tl ödeyeyim.
-
RE: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı SınavıKPSS A içinde yayımlandı
@görünmez-el can çelik benim görselimi paylaşmana gerek yok telegram hesaplarında hakkını helal etmiyorsun etme ben para verdim aldım elestirimi de yaparım sanki bedava vermiş hakkını helal etmiyor. Gerçekten acayip insanlarsınız.
-
RE: YSK seçim müdürü alımı 2018KPSS B içinde yayımlandı
Ben dün ilçe emniyete gittim senin soruşturman 15 kasımda gönderildi dendi evede kimse gelmedi yapıp göndermişler eve gelmesini beklemeyin.
-
RE: YSK seçim müdürü alımı 2018KPSS B içinde yayımlandı
Ayrıyeten ben mülakata 23 kasımda girdim ben girmeden soruşturma tamamlanmış yani kazananlara soruşturma yapıyorlar dedikodusuna inanmayın.
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanıKPSS A içinde yayımlandı
Son çıkan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinde yer alan hüküm: "Buna göre, ÖSYM, aynı veya farklı zamanlarda farklı sorularla yapılan ancak adaylara sağladığı haklar bakımından eşit sonuçlar veren eşdeğer sınav yapabilecek."
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanıKPSS A içinde yayımlandı
Gelir uzmanlığı adı güzel kendi tam bir amele mesleği
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.KPSS A içinde yayımlandı
@MuslimSolider çok yumuşak bir sağlamlık bence
görünmez el tarafından gönderilen son iletiler
-
@adems uzun lafın kısası bu komisyonun soru diline alışmıştık değişirse eğer korkum soruları görünce apışıp kalmayalım.
-
@mülki-amir kurumici açık kapatılıyor sınav olma ihtimali yok artık
-
Kimsenin sınav tarihiyle alakalı bir şey bildiği yok herkes atıp tutuyor kimsenin fikri olmadığı şeyde aklının olduğunu iddia ediyor.
-
@botan01 vebal büyüktür kulaktan dolma konuşulacak mesele değildir ama bir bayanın bunu beyan etmesi de öyle kolay da bir şey değildir.
-
2018'den önce bu kadar kaynak yoktu sayabileceğiniz bir kaç hoca vardı. Şimdi inanılmaz bilgi ve hoca kirliliği var. Rekabet iyidir ama bu konudaki rekabet adaylar aleyhine dönmeye başladı.
-
Bahar ihtimali kendini yaza bıraktı
-
@piyemonte aslında diyeceksin sadece bire çalış sınavda hepsinden çıkınca aval aval bakacak böylesine böyle yapmak lazım
-
@cengizhanb sende varsa sıkıntı yok insanları yanlış yönlendirmeyin boş beleşlik yapmayın