Arkadaslar su sahsi dusuncelerinizi sorularin cevaplariymis gibi paylasmayin. ya sinavin genel formati hakkinda yorum yapin lakin su sinav ile alakali tamamen yapilan suan icin bilgi kirliligi bide bazi sorulara bakiyorum soylediklerinize sorulari o kadar degistirmek istemmisiniz ki yok onu sormadi aslinda su vardi yok o sorunun kalibi bu degildi su vardi diye yorum ve bilgi kirliligine sebeb oluyosunuz su anda osym aciklayana kadar soylediginiz hersey ama hersey askida hukumsuzdur.
cengizhanb tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@Chandler-Bing şimdi hepsi kitaplarına güncel oranları ve yurt dışı Türkler ve akraba topluluklarının herseyini koyarlar. Tıpkı geçen sene Avrupa yerel özerklik şartlarını koydukları gibi
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı
ya şöyle bi bakiyorum da rezalet bi durumdayız kaymakam adayı 100 kişinin 100 de referansla oldu diyor ve bide keske tecrübelerimizden yararlansaniz diyo boyle bisey varmi ya allah askina senin neyinin tecrübesinden yararlanamaz haksızlık liyakatsizlik yollarını göstereceksen ha o ayrı senin şuan yaptigin sey tam şecaat arz ederken sirkatin söylemek olmus ayip gercekten
-
hadi osym hadi ya benim kaymakamliga dair cok guzel hayallerim var birlikte yikalim mi? ne dersin?
-
Yillardir insanlari secmek uzerine kurulmus bi kurumun boyle hatalar yapmasi veya hata olmasa bile bir seyin suyu vukuundan beterdir sozuyle insanlari karsi karsiya birakmalari insanlarin hakkina girmektir.
Diger bir hak meselesi ise bu formda ki arkadaslarin insanlarin zihnini manipulasyon ile tutarsiz ongoruleri ile mesgul etmeleri.
Bakin samimi arkadaslarima sesleniyorum 4 aralik cok uzun gelebilir ama inanin o kadar uzun degil girmeyin bu forma cunku bu form artik zemberegi bosalmis saat gibi tutarsiz ve yalan yanlis bi cok sey insanlarin agzindan sonunu dusunmeden cikiyo. Yok su soruya itiraz edilmis yok su soru boyleymis yok su hoca bunu cozmus yanlışmış yok su iptal edilecekmis
alin fikirlerinizi kebdinize saklayin su sinav icin nitelikli yorumlar yapin sizin yaptığınız analitiklikten ve zeka piriltisindan uzak yorumlarinizi allah mubarek etsin -
Ahmet nohutlunun insan hakları kitabını önermem
Ayrıca tr ekonomisi açık öğretim PDF linki varmı sizde -
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
arkadaslar bu muhabbetleri biraksak artik bundan bu kadar sisti bu. lutfen artik sinava kanunlara ve kaymakamlik kaynaklarina yonelik fonksiyonel yorumlar ile birbirimize bi seyler katsak su informel iletisim yontemini biraksak su sınava odaklansak mesela gecen sene niye 400 kisi sinavi gecemedi sayi asagida kaldi iste hep bu sacma muhabbetlerden. Eger boyle bir muhabbet demetine ihtiyaciniz varsa ayri bir sayfa acmanizi oneririm
-
@kemoenes koymuslar bi silahsor onune geleni atiyo yazik ya insanlar kendilerini bi yerde konumlandirmak icin nasil da dusuyolar
-
gercekten mahvettiniz ya su forumda bunlar mi konusulacakti siz yonetici namzetlerisiniz oyle mi hiç zannetmiyorum. yaziklar olsun su formu su duruma dusurdugunuz icin
-
@öktem_ilteriş her kaynak calisilabilecek gibi degil maalesef nitelikli olmali kaynak
cengizhanb tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@hüseyin0016 insanlar soru sorabilir bilmiyor olabilir sana bakınca acıyorum sadece burdan bi şeyler söyleyebilecek veya kendi acınası durumunu provakatif şekilde tatmin edicek o kompleksin altında ben silen bi zavallı yazık
-
@görünmez-el sen bu kafayla devam
-
@mia-111 Hangi cumhurbaşkanlığı kararnameleri indirilip çalışılmalı sizce ?
-
@Chandler-Bing şimdi hepsi kitaplarına güncel oranları ve yurt dışı Türkler ve akraba topluluklarının herseyini koyarlar. Tıpkı geçen sene Avrupa yerel özerklik şartlarını koydukları gibi
-
ÖSYM cevapları ne zaman yayınlar suan önemli olan o
-
Ahmet nohutlunun insan hakları kitabını önermem
Ayrıca tr ekonomisi açık öğretim PDF linki varmı sizde -
@MuslimSolider insanlara yalan yanlış bilgi verme burda idealleri için çalışan insanlar var anladin mi kafana gore de yorum yapmayı kes !
-
@emrediyebiri benim ne paylastigin seni alakadar etmez bi daha benim iletimi referans alıp yorum yapma
-
Arkadaşlar yine Forum'da magazinsel olaylar dönüyor yok işte Aralık'ta olsak Ekimde olacak ne kimde olmasını ortaya atanlar KPSS alana işte çalışan grubu alandan uzaklaştırmak veya alana yakınlaştırmak Kaymakamlık sınavı için bir eksiklik ortaya çıkarmak gibi şeyler söylemiş galiba Şimdi şöyle bir şey var Bir kere KPSS alan çalışan adam hem iktisatı tamamen bitirmiş oluyor hem de hukuğu tamamen bitirmiş oluyor Dolayısıyla burada çok bir dezavantaj yok hatta kendi lehine çevirme ihtimali varsa avantajı bile var yani Dolayısıyla sınav tarihi ile ilgilenmek yerine sınava kendinizi Yarın sınav olacakmış gibi adapte etmek en mantıklısı olur