Konuyla alakalı bir iki kelam da biz edelim... 3.kez sınava hazırlanıyorum. Piyasada kaymakamlıkla ilgili kaynakların neredeyse hepsini inceledim. Hatta sosyal medya gruplarında takip ettiğim bir sürü hoca ve kaynak sayfasıı var. Her yazar pek tabi kaynağına sahip çıkacak ve onu pazarlayacak. Ancak bunu yaparken de tüm hocaların sergiledikleri tutumları, davranışları da gözlemliyorum. Nasıl ki sayfasında başka kaynaktan bahsedenlere tahammülü olmayıp gruptan atanlar, engelleyenler olduğu gibi kendisine güvenip her soruya içtenlikle cevap veren, samimi yaklaşanlar da mevcut. İlla ki zihnimizden geçmiştir; @yiğityılmaz hoca piyasaya yeni yeni kitap sunuyor, tanınırlığını artırmak için aktif oluyor, ona göre pozisyon alıyor... Ancak ben öyle düşünmüyorum. Kendisine güvenen ve kitaplarının içeriğini de paylaşabilen,eleştirileri kabul edebilen bir yazar arkadaşımız. Kitaplarına gelince; Kaymakamlık sınavı mevzuat sınavı olduğuna göre direkt mevzuat sorularının ve cevaplarının olduğu bir kitabın olması kendi adıma şans diye düşünüyorum. Her kitapta olduğu gibi kitaplarında ufak tefek hatalar olduğunu duydum onlarında düzeltme notunu paylaşacağını kendisi açıkladı...