Sevgili Arkadaşlar, hepinize Merhaba
Çok Şükür 3.mülakatımda kazandım ve buraya bir yorum yazmadan ayrılmak
istemedim. Çünkü tam 3 Senedir bu forumla yattık kalktık. İlan ne zaman geliyor, sınav ne zaman olacak, sonuçlar ne zaman açıklanacak, duyumu olan varmı vb.
İlk mülakatımı kaybettikten sonra, o kadar üzülmüştüm ki anlatamam. 1 hafta kendime gelemedim. Keza 2.mülakatımda da. Yeri geldi ağladık, yeri geldi ismimizi listede göremeyince sinirlendik, yeri geldi bağırdık, yeri geldi anlıkta olsa küstük. Ama bugün geriye dönüp baktığımda iyiki vazgeçmemişim diyorum.
İnancımızı hiç bir zaman kaybetmedik. Bu süreci sizle beraber yaşayan aileleriniz varsa eşlerinizin de sabırlı olması gerekir. Yıpratıcı ama sonu bir o kadar güzel bir süreç.
Siz değerli arkadaşlardan bu süreçleri çok fazlasıyla yaşamış bir kişi olarak şunu rica ediyorum.
Elbette ağlayın, sinirlenin ama asla vazgeçmeyin ve devletimize olan inancınız hiç bir zaman azalmasın.
Eğer bu mülakatta olmadıysa olmadığı daha hayırlıdır. Belki ben ilk mülakatımda kazansaydım, bu mesleği kaldıramayabilirdim, tavırlarım ve hareketlerim belki değişebilirdi, tabi ki bu herkes de olacak diye bir şey söz konusu değil. O yüzden önemli olan düştüğünüz yerden de inancınızı kaybetmeden kalkabilmektedir. Eğer gerçekten bu mesleği istiyorsanız, olursunuz.
Hepinizin yolu açık olsun. İnşallah bizlerde vatana millete hayırlı hizmetler eder, bize verilen sorumluluğu kaldırabiliriz. Bu yolda beraber savaşmış arkadaşlar olarak dualarınız bizlerden esirgemeyin.
Benim her zaman dualarım bu mesleği sonuna kadar hakkeden arkadaşlarımla beraber olacaktır.
Allaha Emanet olun