35 yaşındayım benim gibi olan var mı bilmiyorum sonuç ne olursa olsun bırakıp gidiyorum sadece bu anı yaşıyorum keyfini alıyorum şu an eşimde beni takip ediyor burdan
Biricik eşim seni çooook seviyorum ️
makif34 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@serdaristanbullu bende 2 çocuk var çocuk sayısı yükseldikçe net yükseliyor demekki bilsek 4-5 yapardık
bekar ve de az çocuk düşünenlere duyurulur
-
@sbf1983 canın sağolsun duygularını anlayabiliyorum yaşımız 35 oldu son sınavımız bizim için telafi yok
Ben de bir daha giremeyecek olmanın burukluğu var üzülüyorum
Bazen kendi kendime yaş sınırı kalksa da 50 ye kadar bu sınava gireyim diyorum
Bazı arkadaşlarımız sonuç ne olursa olsun ısrar etmesinin sebebi bu bence Ümit etmek hayallerimizi gerçekleştirme arzumuz tutkumuz heyecanımız aşkımız
Kaymakamlık için herkes şu an aynı duyguları besliyor bazıları bu duygularını gerçekleştirme yolunda çabalıyor bazıları da makamın esiri oluyor
Şu an bu sınava giren herkeste bu duygular var hepimiz eşitiz en saf halimiz şu anki durumumuz
Son yapılan değişiklik ile artık kaymakamlık meslek memuru olmaktan çıktı
Ben şunu diyorum bana bşr teklif gelse seni kaymakam yapalım şuraya gel deseler elimin tersiyle reddederim buradaki herkeste aynı şeyi yapar çünkü buradaki netlerimiz alın terimiz emeğimiz herşeyimiz
Allah bu mesleği onuruyla vatan millet sevdasıyla Hakk’ı hukuku gözeterek yapacak LİYAKAT sahibi vatan sevdalılarına nasip etsin -
Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah Cenab-ı Mevla en iyi yapacak 100 kişiye nasip etsin 307 kişinin içinde işi olmayana iş nasip etsin herkese tşk ederim her türlü heyecanı birlikte yaşadık Rabbim herkese sağlık versin
Rabbim bu vatan bir şekilde hizmet etmeyi nasip etsin
Rabbim birliğimizi bozmasın
Herkese selamlarımı ve saygılarımı sunuyorum Aeo -
En geç 20 de bu iş biter dediler bana bugün
Herkese iyi geceler -
@fenecus hocam reisin açıklamasına karşın faiz artıran mb başkanı gibisin
Piyasaları şaşırttın -
İroni yapmadan yazıcam benim anladığım kaç net yapıldı ise o kadar puan olacak
Bunun içşn birbirimizi üzmeyelim
70 net yapan en az 400 kişi olduğuna da inanıyorum
Benim merak ettiğim ösym klavuzda dediği ile yaptığı aynı mı olacak
Onun dışında her dönemde troller olacak 26 eylül gecesi trol saldırısına uğrayabiliriz yeni üye arkadaşlar dikkat etsin
Şunu da eklemek istiyorum can mavi memed Kemal daywalkers Refik soydam amirim ve hatırlayamadığım geçen senelerden kaybeden arkadaşların kazanmasını çok istiyorum buradaki kazanmadan kasıt kaymakamlık mülakatını geçmeleridir bu kişilerin fazlasıyla liyakat sahibi olduklarını düşünüyorum
Sucuklu oraletimiz de 1. Olur inşallah diyorum
Genç arkadaşlarımdan anlayış bekliyorum -
@kaya06 Çanakkaledeyim kardeşim pek bakamadım
Arkadaşlar hedef 19 Ocak gibi görünüyor fakat 19 Ocak’tan sonra olmaz ise mart olacak havası var katılmıyorum
Süreci uzatmayacaklar buna Eminim fakat 19 Ocak olmaz ise 26 Ocak var şubat başı var
Görüştüğüm arkadaşlar bana bir gelişme olursa haber veririz dediler bu sebeple ben de onları zorlamıyorum bana gelen bir duyum olursa samimiyetle paylaşıyorum
Bir de forumdaki bazı arkadaşlar ile haber kaynaklarımız hemen hemen aynı
Yazmaz isem tekrar olmasın diyedir
MART olmayacak diyorum
Saygılarımla iyi geceler
makif34 tarafından gönderilen son iletiler
-
Kazananları tebrik ediyorum herkese başarılar
Allah yolunuzu açık etsin
Benden bu kadar aeo -
@sbf1983 üstat hayırlısı olsun ama senin kıyıda köşede 2-3 netin vardır gibime geliyor kalırsın mülakata hayırlısıyla
-
@makif34 üyesiz sınava girip takipçileri kastediyorum
-
Bir duyum aldım desem üyesiz takipçilerimiz nedir diyerek düşer netleri öğren kendi netini yazma gıcık oluyorum sizlere kaymakam aday adayı kardeşlerim
-
@serdaristanbullu bende 2 çocuk var çocuk sayısı yükseldikçe net yükseliyor demekki bilsek 4-5 yapardık
bekar ve de az çocuk düşünenlere duyurulur
-
@mehmed-kemal üstadım azıcık tecrübe mi kitap yazsan alırım sana itimadımız tam konu kapanmıştır