AİHS Ana Sözleşmesinde yer alan haklar:
Adil yargılanma
Öz gürlük
Ay rımcılık yasağı
Kö lelik
Y aşama
E tkili başvuru
Özel hayat
Ev lenme
D üşünce
İ şkence
K anunsuz ceza olmaz
T oplantı ve gösteri
İ fade
ADİL VE ÖZAY KÖYE ÖZEL EV DİKTİ
Adil yargılanma
Öz gürlük
Ay rımcılık yasağı
Kö lelik
Y aşama
E tkili başvuru
Özel hayat
Ev lenme
D üşünce
İ şkence
K anunsuz ceza olmaz
T oplantı ve gösteri
İ fade
ADİL VE ÖZAY KÖYE ÖZEL EV DİKTİ
Olması veya olmaması önemli değil ya şu süreçte. Canımız sağolsun. Sağlığınızı koruyun arkadaşlar. Sakın kederlenmeyin. Sağlık her şeyden önemli. Bugünün olduğu gibi yarının sahibi de Allah.
İktisat çalışalım diyoruz, mahalli idarelere şöyle bir bakıyorum hepsi uçmuş. İnsan hakları çalışıyorum, idare uçuyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Türkçe deyip geçmeyin. Sonuçta her sorunun eşit olduğu bir sınavdayız. AA, doğru bilinen ancak yanlış yazılan kelimeler hakkında bir dosya yayınlamış. Paylaşmak istedim. (https://www.aa.com.tr/uploads/userFiles/c09e217d-a61f-47f8-a355-ddf8004cfef9/AADogru-YanlisKartlar.pdf)
mükerrer kişiler mülakata girecek diye etkinliğe katılmam. işsiz insanların oluşturduğu kadrolarla daha atandıkları kararın mürekkebi kurumadan oraya hücum ediyorlar
YDS 50 yapacağınıza koymayın daha iyi. Koyuyorsanız eleme yapmak için 70 koyun bari de içimiz yanmasın. Pas geçiyoruz
@dzndr, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Adil yargılanma
Öz gürlük
Ay rımcılık yasağıKö lelik
Y aşama
E tkili başvuruÖzel hayat
Ev lenme
D üşünce
İ şkence
K anunsuz ceza olmaz
T oplantı ve gösteri
İ fadeADİL VE ÖZAY KÖYE ÖZEL EV DİKTİ
Şöyle hatırlatıyorum gözünden kaçanlara
Bismillahirrahmanirrahim hayırlı olsun hepimize
Belki çıkar. İşkence komitesi her hakka sahip.
Yine liste 'uğur'lu olmuş Limit gelse mi acaba
Yazık çok yazık. 4-5 iktisat neti ile maliyeye girilecek. Bölüm bazlı ayırmamak rezalet
İcra ilanı resmi gazetede yayımlandı. Ankara dışında da olacak. Muhtemelen hakimlik de Ankara dışında olacaktır.
Başka şehirlerde de yapılması gerekiyor bence. Seyahat virüsün yayılımında önemli bir etken
Ortak alandan 1 soru iptal olmuş. Hangi soru acaba?
Ben de bugün girdim arkadaşlar. Sorular:
Olması veya olmaması önemli değil ya şu süreçte. Canımız sağolsun. Sağlığınızı koruyun arkadaşlar. Sakın kederlenmeyin. Sağlık her şeyden önemli. Bugünün olduğu gibi yarının sahibi de Allah.
@itirafdilekcesi iskan kanununa dair soru nasıl bir soruydu acaba? Başka bir arkadaşa daha sorulmuş da nasıl bir soru diye merak ettim. Bilgi verirseniz sevinirim
Geçen yılın listelerini bilgisayara indirmiştim. Şimdi buldum da alınanların puan sıraları: 1, 2, 14, 16, 26, 27, 30, 33... İdari memurda mülakata kalan 34'tü... Sizi kekleyenlere inanmayın yani...
Süre aralığının bu kadar geniş olması bence geçen yılki 2-3 dakikalık mülakatlardan daha uzun mülakatlar olacağına delil olabilir. Neyse daha çok var hayırlısı olsun