@oean çok doğru söylüyorsunuz 140 sayfa guy hakkında engin bilgilerle dolu mesajlar var çünkü , şurda arkadaş guy beklerken alternatif herkesin işine yarayabilecek kendince derlemiş başvurulabilecek yerleri 2 tane mesaj yazdı bu mu gözünüze battı? Goy goy boş muhabbetler havada uçuşurken bu mu bozdu dikkatinizi guyla ilgili? Bende kızıyorum boş muhabbetler yapana ilgisiz mesajlara , yalnız burda işsiz olarak şahsen ben denk geldiğime sevindim arkadaşın yazdıgı o mesajlara.
modifix tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanıKPSS A içinde yayımlandı
-
Mülakat tarihi ne zaman acaba duyum var mı?
-
Evet aylardır iş arıyordum, dün bir şirketten dönüş aldım laf lafı açtı yakın zamanda guy sınavımın olacağını öğrenince almadılar. Bir çok şeye etki ediyor bu belirsizlikler..
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü MülakatlarıKPSS A içinde yayımlandı
Belge teslimi için hala ses yok mu acaba ?
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği SınavıHAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI içinde yayımlandı
Arkadaşlar medeni hukukta sizce 872 küsür sayfalık zapatanın kitabını okumaya değer mi? Biraz geçmişteki sorulara baktım o kadar ayrıntılı değil gibiydi? Bir yayının kpss video ders notuyla hazırlanmıştım kpssde medeniye full yaptım , bol tekrarla gene o ders notunu dönsem yeterli olur mu acaba , zapatanın sayfa sayısı biraz çok geldi, piyasada cokta alternatif yok ne dersiniz?
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık SınavıKPSS A içinde yayımlandı
İnsan haklarında Sefa hocanın atlasımı yoksa themis reşit hocanın kitabımı bende arada kaldım
-
RE: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)HAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI içinde yayımlandı
@kleonard hocam sevk irsaliyesi dediğiniz soruda, kendi aracıyla taşıdığını belirtmişti fatura olmiycak mı o nun cevabı
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık SınavıKPSS A içinde yayımlandı
Arkadaşlar yasin çobanın son 5 lisinin içindeki türkiye ekonomisi ile sadece türkiye ekonomisi kitabındaki konu anlatımı aynı mı? Cünkü sadece türkiye ekonomisi kitabında 380 soru var ben sadece konu anlatımı istiyorum
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019KPSS A içinde yayımlandı
@kemankeşş kendi fikrim ben pek begenmedim hocam.
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020KPSS A içinde yayımlandı
@LioN Çok teşekkürler hocam fikir beyanınız için
modifix tarafından gönderilen son iletiler
-
Başlayan veya çağrılan var mı acaba?
-
Belge teslimi için hala ses yok mu acaba ?
-
Mülakat tarihi ne zaman acaba duyum var mı?
-
Evet aylardır iş arıyordum, dün bir şirketten dönüş aldım laf lafı açtı yakın zamanda guy sınavımın olacağını öğrenince almadılar. Bir çok şeye etki ediyor bu belirsizlikler..
-
Az önce aradım “mahkeme kararı elimize gelsin ona göre birşey yapılır artık” dedi sınav şubesinden biri.
-
RE: Yüksek Seçim Kurulu YSK Seçim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020KPSS A içinde yayımlandı
Mezuniyet bilgilerindeki okul/bölüm bilgilerinden sonra gelen "Süresi*" kısmına okulun kaç yıllık olduğunu mu yoksa kaç yılda mezun olduğumuzu mu yazacağız acaba?
-
arkadaşlar sınava girmeye hak kazandı mı EVET, yazıyor ama Sınav Yeri Belirlendi mi? altında --- var neresi geldiğini göremiyorum yanlış birşeymi yaptım
-
RE: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)HAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI içinde yayımlandı
76 Doğru için hiç umut var mı