Yüksek Seçim Kurulu YSK Seçim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
-
@paretowilfredo üstad tablodakiler birer birer geliyor kamu ihale ile ilgili herhangi bir gelişme var mı
-
P5 89.80 gelir mi ki
-
@primocarnera bendede 92 varda hocam zor gibi gözüküyor ama ınsallh gelir
-
@primocarnera 90'a bile inmez bence ama başvuru yapmaktan zarar gelmez.
-
93+ İle kapatır
-
P5 yanlış bilmiyorsam hukuk ağırlıklı bir puan 2 yıldır hukuk kolay olduğu için göreve yüksek puanları insanların 93 altı zor gözüküyor
-
@willsmithh senin kaç hocam
-
P5 puan türünde 2019puanım 91.7 sıralamam 206
2020 puanım 90.9 sıralama 165. Demek ki geçen yılın puanları daha yüksek -
92 yle çok azıcık bir umudum var
-
Biz bu 90 puanları nereye kullanacağız acaba sayın yetkililer ilan gelir yetmez ilan gelir YDS istenir
-
@adanali01 92.5 Hocam bu ilan yaza doğru gelse düşerdi fakat 2020 puanı olan ilk 100 P5 ve p4 kafadan başvırır zaten.. P48 gibi puan türlerinde geçen yıl direk mülakat olan yerler 92 lere düştü fakat dediğim gibi P5 görece yüksek kalıyor. Hatta tek puan türü olsaydı yine ihtimal olabilirdi
-
89 puana gelme ihtamali nedir dostlar konuşmalara bakılacak olursa başlık pek ilgi görmemiş
-
sözlü alım olması umut kırıcı
-
EPDK da hukukçulardan p4le alım yaptı ve 28.kisinin puanı 95.4 tü. Ve bu 28kisinin tamamı hukukçu. Görünen o ki p 4puanlari çok yüksek. Kendi P5 puanim 93.4 ve sıralamam 38. Görünen o ki çok yuksek kapatacak. Hayırlısı diyelim.Yine de 90+ puanı olanlar başvuru yapsın tabi ki.
-
Mezuniyet bilgilerindeki okul/bölüm bilgilerinden sonra gelen "Süresi*" kısmına okulun kaç yıllık olduğunu mu yoksa kaç yılda mezun olduğumuzu mu yazacağız acaba?
-
@modifix ben bir yıl da hazırlık okuduğum için 5 yıl yazdım
-
Basvuru yaparken puan yazilacak yer yoktu yanlisim yok demi
-
@abdullah_cevdet Yoktu hocam sadece puan türü ve yılı seçiyoruz
-
@labrisa tesekkur ederim hocam sagolun.