Yanlış soruyu doğru yapıp savunanlardan Allah korusun
kema boratav
@kema boratav
kema boratav tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Artık olan oldu bize
Gelsen de bir gelmesen de
Gelemeyiz biz yüz yüze
Gelsen de bir gelmesen deHep kendini çektin naza
Yok bahara yahut yaza
Bıktım gayrı yaza yaza
Gelsen de bir gelmesen de -
Arkadaşlar kop sorusunu doğru yaptınız diye hatalı sorudan doğru diye bahsetmeyin günahtır ayıptır , 3 sene önce Nevşehir eklenmiş halen neler diyorsunuz saka mi yapıyorsunuz anlamadım ,hatalı soruyu doğru yaptım diye savunmayin tüm illeri bilmeme rağmen ben yanlış yaptım çünkü soru yanlış -
@moonlight, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@kaymakam Ben mi anlatamıyorum bilemedim, bakın tekrar yazayım, A kişisi 69.50 neti var ve KOP sorusuna “Niğde ve Nevşehir KOP illerinden değil bence” diyerek 1-2 yi işaretledi diyelim , böyle olunca bu arkadaşımız O SORUYU YANLIŞ İŞARETLEDİĞİ İÇİN yani “soru doğru olsaydı bile YANLIŞ İŞARETLEYECEĞİ İÇİN” puanı yükselecek ve mükakata kalacak .. öte yandan ben 2016 da KOPa eklenen Nevşehir’in zaten kop illerinden olduğunu bilmeme rağmen KOPun kuruluştaki illerini soruyor olabilir diyerek “yalnız 2 yani Nevşehir” işaretliyoeum ve 70 den 69 a düşüyorum ve liste dışı kalıyorum .. KOP SORUSU YANLIŞ BUNDA ŞÜPHE YOK , benim savunduğum şey bir yanlış başka bir yanlışla kapatılmaz , kop iptal edildiğinde iptal edilmediği duruma göre daha adaletsiz bir tablo ortaya çıkaracak biz sınırdaki arkadaşlar için ,, bakın yanlış anlaşılmasın tekrar söylüyorum , Nevşehir kop illeri arasında olmadığı varsayımı ile bile Niğde ve Nevşehir i işaretleyenlerin bizi liste dışı bırakma ihtimallerinden bahsediyorum ben , neyse hayırlısı bekleyelim
Bu mantik ile hocam özelikle bizim bu sınavdaki ana alanımız olan hukuk bölümünde hiç bir soruyu yapamayız her sene kanun değişiyor mevzuat değişiyor soruda belirtmiyorsa biz niyet okuyup eski haline göre yaparsak çok komik bir durum olur
-
@skrbrdr, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@Atabey_06
Herkes arkadaş ekliyor hocam ortalık ütopya adam bi yazıyor arkadaşım 85 öbürüsü 80 nedense tüm yüksek alan arkadaşlar beraberHoca durur mu yapıştırmış cevabı 110 nete inaniyosunda -25 e neden inanmıyorsun
-
@kaymakam-rüzgar, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@Atabey_06 kardeşim yeri burası mi peki ? ..tamam özgürüz ama insanlari bu yaklaşım incitiyor sen farkında değilsin ... Yıllarca hazirlananan arkadaşlar var ...yazıktır günahtır lütfen ...klavyenizden çıkana dikkat edin ...söyleyecek sözü olmayan Bir zahmet yol alsın ...
Usta son 1 ay 12 saat civarı çalıştım geceleri 4 saat uyudum, 69 da kaldım bir umut buralarda gene takılıyorum sınırdan belki sorular iptal olursa tutunuruz diye sen bizim bunları düşünmedigimizi sanıyorsun
-
@cenk, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Geçen seneki ankete katılım ile bu seneki katılımın farklı olduğunu düşünüyorum. Bu sene katılım daha fazla gibi geldi. Tabii fazla katılım olunca, geçen seneki 3.30 ortalama azalacaktır. Belki 2.80 - 2.70 'e çekilebilir. Ama bu durumda dahi 70'e düşeceğine ihtimal veremiyorum. 71.50 - 72.00 seviyeleri taban olacaktır diye tahmin ediyorum. Benim gibi 70 neti olanlar, acaba bir iki soru yanlış hatırladım mı diye bekleyelim 4 Aralığa kadar.
75 üstü tahmin edenlere pek anlamıyorum. 36 soru, türkiye ekonomisi, türkçe ve iktisat alanlarından geldi. Hem bu alanlar için sabit bir mevzuat olmaması, hem çelişkili sorular olması, hem de türkçenin ortalamanın üzerinde zorlukta olması, adayların bu 36 sorudan fazla soru kaybetmesine neden olacaktır. Böyle bir ortamda sınavın 75 net üzerinde kapanmasını öngörmek ütopik olacaktır. 400 adayın 80 ve üstünde soru bilmesi çok zor olsa gerek. 80 soru sayısını geçen, 70 kişi zor çıkar. Bence 73 neti olan rahat olmalı. 72 olanlar ise, iptal olabilecek sorulara göre değişkenlik gösterebilir.
Ben 3, soruyu ne yaptığımı unuttum 68-72 arası bı puan alabilirim ama millet nasıl hiç bir cevabını unutmuyor şaşıyorum
-
Beyler benim arkadaşım 100 soruyuda yanlış yaptım dedi -25 neti varmis utandığı için bana söyledi
-
@MuslimSolider, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@paraşütçü-walras 23 kişiyiz. İlla üçümüz beşimiz girer. O kadarı da hepinize yeteriz. 15 gün nasıl çalıştığımızı Elazığ'da kime sorsanız söyler. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin. İnşallah 23'ümüz de gireriz.
İnsallah 85 le falan kapatır arkadaşınız yalnız kalmaz
-
@Teşkilatçılar, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@Teşkilatçılar paron 100:97
Usta ağrı sorusu dogru ki yanlış olma ihtimali yok soru kökünde de sıkıntı yok
kema boratav tarafından gönderilen son iletiler
-
Sınav 1. Si kaç yaptı bilen varmi
-
@skrbrdr, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Kaymakamlık sonuçları açıklanmış..
Ben göremiyorum ama iptal edilen soru sayısı 2 imiş.. (dava ile uğraştırmayacak adayları iyi oldu)
barajı bulmasa da yine düşük ortalama ile kapatmış.. öğrendiğime göre 76 küsür..
Kutluay kararlı denilen adamın amacı ne?Dalga geçiyor sanırım
-
@amirim, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Okuduğunuz 'u anlayarak tekrar okuyun...
- aday 69.5 nette kaldı.
İptaller dahil mi hariç mi belirsiz.
2 veya 3 soru iptal edilir de bu iptaller epey kişinin yanlış yaptığı veya borş bıraktığı sorulara isabet ederse sınav 70.9 gibi kapatacaktır.
Belki de iptaller dahilinde 69.5 nette kapadı. Kim bilir
Okuduğumu anlamadım
- aday 69.5 nette kaldı.
-
@mrblc23, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Sabah yasin hocayla görüştüm sağolsun detaylı konuştuk zaman ayırdı...ağrı sorusunu doğru yaptığım halde dediği şey şu ; ağrı evet doğru ama 2018 için öyle bir veriye hiçbiryerde ulaşamadık.2017 dese tamam lakin 2018 de öyle bir veri mevcut değil.
2018 itibariyle 2017 sonu demek olabilir diye sormuş olabilirler
-
69.5 ya 3 iptal demek yada iptal yok demek
-
@deüdem, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@kema-boratav madem öyle kimse hiçbir soruyo sallayarak doğru yapmasın hocam, ne farkı var adam ösym ce doğru kabul edilen şıkkı bir şekilde işaretlemiş
İşte sizinde söylediğiniz gibi sallamadan farksız şansa bala doğru yapılmış ama ben kopun tüm illerini bilmeme rağmen sınavda yanlış yaptım soru kafamı karıştırdı burda haksızlığa uğrayan kim?
-
@deüdem, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@kema-boratav yanlış sorunun varlığı öyle yada böyle bir kitlenin hakkını gaspetti zaten mesele yanlış soruyu doğru yapanın mı hakkı gaspedilecek yoksa boş bırakan yada yanlış yapanın mı gaspedilecek
Yanlış soruyu doğru yapmak gibi bir durum mantıken mümkün değildir
-
İnşallah hatalı sorular iptal olur da hakkımız yenmez
-
@Ömermuhtar, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@bozo_ duyumum yok ama bir durumun tespidi var yaklaşık 1 saat önce ösym 1 link daha açtı..
Linkin linkini atabilirmisiniz