@discotheque varsa duyumu olan paylaşssa ya arkadaşlar varmı hareketlilik bugün @amirim @108-Dönem dostlar bi el atıverin ya ona göre şekil alalım

bozo_ tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
-
@drfatih06 hocam o zaman bu mantıkda 400 kişi cagırmak anlamsız 100 120 kişi çağırsın bitsin. Kalan kişilerin mülakatı anlamsız oluyor. Sonucta bir iki soruyla 100 lerce sıralama değişiyor. Bir soru fazla bildi diye biri diğerinden fazla hakketti diyemeyiz. Sınav anındaki anlık yanlıs okuma vs net bildiğiniz bir soruyu yanlıs yapmanıza neden olabilir.
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@dguycu, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Hepinize hayırlı ramazanlar dostlar. Vereceğim bilgiler pek iç açıcı değil bundan dolayıda linç edeceksiniz bunu göze ala ala bir kaç kelam edeyim. Öncelikle liste hazır diyen sahte duyumculara itibar etmeyin liste falan hazır değil . DGUY mu önce açıklanacak GUY mu bunu ben de ya da kurumdan bir başkası da inanın bilmiyor . Sadece tek bildiğim ön güvenlik soruşturması tamamlandıktan sonra listelerin belirleneceği ve yayınlanacağı bu da kısa vadede değil. Stres yapıp sağlığınızla oynamayın . Artık mülakatlar gününde ,10 günde , 1 ayda açıklanmayacak maalesef ön güvenlik soruşturmaları tamamlandıktan sonra açıklama kurumun inisiyatifinde bundan dolayıda gün gün birilerini takip edip bugünde açıklanmadı açıklanmayacakmış gibi diyen bir halttan haberi olmayan kişi ve kişilere de itibar etmeyin . Pareto üstat gerekli bilgiyi gerektiği zaman bizlerle paylaşacaktır. Gerçi bu başlığın konusu değil ama yeni ilan hakkında atıp tutanlar, sallıyor kpss öncesi ilan GUY ya da DGUY ilanı gelmeyecektir. Diğer ilanlar hakkında net bir bilgim yok . Yani ne kadar etkinlik yapılırsa yapılsın yapmakta tabi ki fayda var Kpss öncesi ilan yok arkadaşlar üzülerek söylüyorum . Kpss sonrası içinse Nisan ya da Mayıs aylarında bir ilan gelecektir erkene çekilebilir mi bilmiyorum bu da üstatların inisiyatifinde .İçimizi karartım biliyorum kusuruma bakmayın dostlar gerçekler acıdır ve bu da hepimizin canını acıtıyor . Şimdilik benden bu kadar kalın sağlıcakla ...
sırf sana karşı cevap vermek için kaydoldum sevgili kardeşim, öncelikle listenin hazır olmadığı dediğin şey komisyon üyelerince isimlerin verilmesidir ki büyük oranda buda verilmiştir. evet uzadı süreç ancak öyle uzunn bekleme süresi olmayacaktır. Ön güvenlik soruşturması dediğin şey ise genel olarak kurumca yapıalan arastırmadır içisleri dısişleri bk dısında cok da uzun sürmez.asıl soruşturmalar kazananlar acıklandıktan sonra yapılır cünkü. ha ne zaaman acıklanacağınıda sadece üstatlar bilebilirler. bugünden itibaren komisyon toplanmaya başlayacaktır ramazan sebebiyle biraz sarkma olsada çok fazla uzatılmadan ramazan bayramı sonuna kalma gibi durum olmadan durum neticelenecektir.2. olarak da sonraki ilan için tarih bile vermissin tebrik ederim seni
insanları yanlıs yönlendirmeyin ilan istenirse yarın bile gelebilir insiyatif bakan beyde ancak hali hazırda devameden süreçlerden sonra beklemekte fayda var. işin özü mülakatlar uzunnca bi sürede acıklanır söylemleri bence doğru değil çok uzamadan sonuçlar gelecektir.
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
arkadaşlar yavaş yavaş bu sürecin ilk yarsının sonuna geliyoruz. haftaya çarşamba günü daha ne önümüzü göreceğiz. hepimiz için hayırlı bir hafta olsun inşallah
-
Bence artık @pareto_wilfredo müdahil olma zamanı geldi. Dostum duyumla veya genel bir analiz için bekliyoruz seni.
-
haydi bismillah diyerek başlayalım haftaya. İnşallah güzel sonuçlara başladığımız bir hafta olur.
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@pabloescobarr hocam o facebook grubunda yönetici olan arkadaşı iyi tanırım. her yıl bir iki soruya atlar böyle sonra sonuclar acıklanınca susar. ayrıca ilgili hoca ve yayınevi ile olan ilişkileri zaten yadsınamaz gerçek. konumları gereği objektif olması gereken kişiler insanları zan altında bırakıyor ve ayrıca adım gibi eminim o arkadaşın sınavda o sorusu yanlıştır. bu kadar bağırmasının sebebi o
tabi itiraz herkesin hakkıdır ona diyecek birşey yok
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@srsmn arkadaş biraz fazla düşünmüş iyi yükseltmiş tahmini :))
-
RE: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
@dguycu biri bu adamı sustursun lütfen
her yere kopyala yapıştır yapıp duruyor.
-
![0_dostlar tuike bi veri için başvuru yapmıştım onun cevabını yüklemek istiyorum ama nasıl yükleyebilirim sayfaya izin vermedi
bozo_ tarafından gönderilen son iletiler
-
Duyum yok dimi arkadaşlar cumaya odaklandık
-
@mülkiidareci bu durumun bir manası varmı acaba. Sabah bilişim personeli memur alımı ilanı geldiğinde vardı ama. Hayırlısı bakalım
-
Hayırlı haftalar dostlar güzel sonuçlar alacağımız bir hafta olması dileğiyle inşallah.
-
@fkoseli hocam zaten bu etkenler dolasıyla mülakat var. Yoksa direk ilk 100 ü alır kaymakam yaparşar sadece sıralama önemli olsa. Bu sebeptendir ki sınav ilanında alım sayısının 4 katının mülakata kalacağı söyleniyor. Ben demiyorum ki ikisi de aynı ama birisi sadece birinci diye kaymakam olsun yada birinci 400. Oldu diye kaymakam olamasın. Belirli kıstaslar doğrultusunda en iyi incelemeler yapılarak gerçektn hakedenler kazansın ama kıstas sadece sıralama değil. Sonucta icraat mesleği kaymakamlık
-
@drfatih06 hocam o zaman bu mantıkda 400 kişi cagırmak anlamsız 100 120 kişi çağırsın bitsin. Kalan kişilerin mülakatı anlamsız oluyor. Sonucta bir iki soruyla 100 lerce sıralama değişiyor. Bir soru fazla bildi diye biri diğerinden fazla hakketti diyemeyiz. Sınav anındaki anlık yanlıs okuma vs net bildiğiniz bir soruyu yanlıs yapmanıza neden olabilir.
-
@amirim biz senin samimiyetine inanıyoruz kardeşim aonucta duyum bu, senden ricamız yine de duyumlarını paylaşman bizimle.
-
bakan beyin hesabından twit atıldı acaba bakanlıkta çalısıyorlarmıdır
bir umut işte baktım da öyle gec saatlerde twit görmedim böyle konularda
-
@Schumpeter dostum duyum mu tahmin mi
-
Bakan bey su an 107. dönem Kurs açılış programında konusuyor.inşallah sonrasında da bizim sonuclarımız la ilgilenir.
-
@discotheque varsa duyumu olan paylaşssa ya arkadaşlar varmı hareketlilik bugün
@amirim @108-Dönem dostlar bi el atıverin ya ona göre şekil alalım