TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. fkoseli
    F
    • Takip Edilenler 3
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 98
    • En İyi 19
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

fkoseli

@fkoseli

31
    İtibar
    588
    Profil Görüntülemeleri
    98
    Takipçiler
    3
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

fkoseli Takip etme Takip Et

fkoseli tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.

83.75 ile 5.

İlk ve son girişim olacak, sonu hayır olsa da olmasa da. Rabbim herkese hak ettiğini versin. Kazanamayan arkadaşlar da boyun bükmesinler, kaç mülakattan benzer derecelerle elenmiş ve vazgeçmemiş birisi olarak söylüyorum bunları, denemekten korkmayın, Hayata küsmeyin, sevdiklerinizi ihmal etmeyin...

Mücadele edenler her zaman kazanamaz, Ancak kazananlar hep mücadele etmiştir.

KPSS A içinde yayımlandı
      F
      fkoseli
    • RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı

@sbui61 56/25 in 57 24 ten üstünlüğü ilginç olmuş

HAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI içinde yayımlandı
      F
      fkoseli

@aslanturbey hakkınızda hayırlısı olsun öncelikle. Bu yol meşakkatli maalesef. Sınava çalışmak ayrı birşey, puan almak ayrı birşey, iyi puan aldığın yerin mülakatından kaç kez sebepsiz yere başarısız olmak ayrı birşey. Eşimden çocuklarımdan zaman çalmak, onların bakışlarını hissetmek ayrı birşey. Allaha şükür bir işim var, açta açıkta da değilim ama hayal kurmak farklı birşey gerçekten. Sizi gayet iyi anlıyorum, olmasa dahi deneyin. Kaybedin, bir daha kaybedin, hepsinde kendinize birşey katacağınızı unutmayın, ama hayatı da unutmayın sevdiklerinizi ihmal etmeyin. Benim sanırım bu idari hakimlikle beraber son sınavım olacak, çünkü artık hayatı ihmal ediyorum. Allah yolumuzu açık etsin

KPSS A içinde yayımlandı
      F
      fkoseli

@KAMUCU-1 bizimkisi ironi artık üstat 🙂 ama bence 18 kasım günü tekrar tartışılmalı bu konu.. Allah hak eden herkese dilediğini versin..

KPSS A içinde yayımlandı
      F
      fkoseli
    • RE: 2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları

Heyecan. Alırım bir dal

KPSS A içinde yayımlandı
      F
      fkoseli

Arkadaşlar yukarıda bir yazı vardı buraya itibar etmeyen Bakanlık duyuru sayfasını takip etsin diye, katılıyorum sonuna kadar. Ben de yazdım yukarıda benzer bir cümle, ilk 15 te bir problem yoksa alma eğilimi var diye. Benden önce de yazan vardı bunu.
      Bu bir temenni değil öncelikle, benim ulaştığım birisi olmasa da buralata ulaşma şansı olan birinden duymuştum bunu.
      Yok ne alakası var, yok onu söyleyenin kuru temennisi..
      3 kişi benzer bir şey yazmış, bir kötüleme havası hemen. Bu kişilerin yazdığı sonucu değiştirmeyecek, bakanlığı da etkilemeyecek. Bunu yaZmamız sizin ya da benim kazanıp kazanmadığımı da değiştirmeyecek. Önce duyum var mı duyum var mı diye dolanıp, burada birisi birşey yazınca kötülemek de riyakarlık.
      Ayrıca liyakat vs den bahsediyorsak, soruşturması temiz, mülakatta problem yaşamayan ilk sıradakilerin alınmasında kimseyi gocundurmamalı diye düşünüyorum. Bu her sınaviçin böyle olmalı

KPSS A içinde yayımlandı
      F
      fkoseli
    • RE: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)

arkadaşlar birisi hayrına biliyorsa eğer, geçen sene 50-100-150-200-250. olanlar kaç doğru yapmış yazsın, bir değerlendirme yapabilir miyiz?

F
      fkoseli
    • RE: Gümrük ve Ticaret Uzman Yardımcılığı sınavı

Hakimlik mülakatı 2 dakika sürüyor, ona kıyasla gayet iyi bir süre

KPSS A içinde yayımlandı
      F
      fkoseli
    • RE: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)

Sayın hocalarım, bence bu forumda kimse kimseye üst perdeden konuşmamalı, nihayetinde öyle ya da böyle adaleti, hakkı temsil eden kişiler olmaya namzetiz.. belli bir seviyenin üstünde saygı duymaya mecburuz ve duyulmasını da istemeliyiz.
      konuştuğunuz konuya gelince benim odak noktam kaymakamlıktı, Allaha şükür mülakattayım.. Bu sınavı da birkaç haftada toparlamaya çalıştım ve bir aksilik olmazsa mülakat olacak gibi duruyor. Yani odağı başka yer olan arkadaşlar da hakimlikte iyi sonuçlar almış olabilir.

F
      fkoseli

Arkadaşlar beklediğim neti yazma konusunda çekimserdim, geçenlerde o ya da bu şekilde yazdığım net ile çıkan net arasında farklılık oldu; kimseyi de yanıltmak istemedim ancak emeğinizi takdir ediyorum ve +,- bir marj bırakarak 83 net yazabilirsiniz adıma

KPSS A içinde yayımlandı
      F
      fkoseli

fkoseli tarafından gönderilen son iletiler

gereksiz bir tartışma oldu, kusura bakmayın..

KPSS A içinde yayımlandı
      F
      fkoseli

herkese hayırlı olsun ne diyelim

KPSS A içinde yayımlandı
      F
      fkoseli

@mets Ben de sizle benzer bir kariyere sahibim diyebilirim, söylediklerinizin çoğuna da katılıyorum.
      Hatta bence böyle önemli bir makama test sınavı ile alım yapılmasının da eleştiriye açık olduğunu düşünen birisiyim, ancak işte deve işte hendek derler ya, sınav sistemi ve diğer konjonktürel şartlar sabitken nicel sıralamanın da bir etkisi olması gerektiğine inanıyorum.. Benzer mülakat performansı, benzer eğitim yaşamı yabancı dil ya da yüksek lisans eğitimi, benzer duruş ve diksiyon söz konusuysa sınav puanı yüksek olan tercih edilmelidir diyorum.

KPSS A içinde yayımlandı
      F
      fkoseli

@mets üstat size katılıyorum, kesinlikle okunan okul, yabancı dil, yüksek lisanslar doktoralar dikkate alınsın, temsil kabiliyeti diksiyon dikkate alınsın... ama nicel bir sıralamaya da ihtiyaç var bu işte ve liyakat açısından önemli bence nicel sıralama. 400.arkadaş alınmasın diye bir iddiam yok, gerçekten yukarıda saydığım kıstaslarda öne çıkan bir aday varsa diğerlerine göre alınmalıdır da

KPSS A içinde yayımlandı
      F
      fkoseli

@bozo_ sizin dediğinize göre mülakat anında da anlık bir heyecan her şeyi batırabilir.. ve bu etki edebilecek faktörler uzar gider, nihayetinde bir nicel sıralamaya ihtiyaç duyuluyor.sizin mantığınıza göre 435. ile 1. arasında da çok bir fark yok, e o zaman 436 da gelsin, 437 de gelsin...eğer sıralamaya ihtiyaç duyulmuyorsa, 1. ya da 400. sıra açıklanmadan sadece alfabetik sırada siz gelin diye duyuru yapılsın mülakat için.

KPSS A içinde yayımlandı
      F
      fkoseli

Arkadaşlar yukarıda bir yazı vardı buraya itibar etmeyen Bakanlık duyuru sayfasını takip etsin diye, katılıyorum sonuna kadar. Ben de yazdım yukarıda benzer bir cümle, ilk 15 te bir problem yoksa alma eğilimi var diye. Benden önce de yazan vardı bunu.
      Bu bir temenni değil öncelikle, benim ulaştığım birisi olmasa da buralata ulaşma şansı olan birinden duymuştum bunu.
      Yok ne alakası var, yok onu söyleyenin kuru temennisi..
      3 kişi benzer bir şey yazmış, bir kötüleme havası hemen. Bu kişilerin yazdığı sonucu değiştirmeyecek, bakanlığı da etkilemeyecek. Bunu yaZmamız sizin ya da benim kazanıp kazanmadığımı da değiştirmeyecek. Önce duyum var mı duyum var mı diye dolanıp, burada birisi birşey yazınca kötülemek de riyakarlık.
      Ayrıca liyakat vs den bahsediyorsak, soruşturması temiz, mülakatta problem yaşamayan ilk sıradakilerin alınmasında kimseyi gocundurmamalı diye düşünüyorum. Bu her sınaviçin böyle olmalı

KPSS A içinde yayımlandı
      F
      fkoseli

Bence bugün de açıklanmaz, yarın yine mesai nihayetinde

KPSS A içinde yayımlandı
      F
      fkoseli

Heyecan. Alırım bir dal

KPSS A içinde yayımlandı
      F
      fkoseli

@mets olabilir elbette yakında anlarız hocam

KPSS A içinde yayımlandı
      F
      fkoseli

Geçen bir arkadaş ilk 10 yazmıştı, ben bugün biryerden ilk 15 alınacak diye duydum. Tabi soruşturma vs bir sıkıntı çıktıysa bilemiyorum. Kesin değil elbette bu söylediğim herkes için hayırlısı olsun

KPSS A içinde yayımlandı
      F
      fkoseli