AYBU bu modda su an
sbui61
@sbui61
sbui61 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Standart sapma hesaplayan ÖSYM
-
RE: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
Ilk 200 icindeyim asil listeyi de gectim yedekte bile yokum neyi yanlis yaptim anlamadim mulakatta iyi gecmisti oysaki neyse biz kaybeden arkadaslar onlar bizi tasra uzmani bile yapmadilar insallah bizler daha yuksek makamlari kazaniriz iyi aksamlar.
-
RE: 2019 - 2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonu
Mustafa cengiz iktisada yeni konu ekledi marjinal deger kadikoy galibiyeti diye
-
Biz: mulakatlar aciklansin
Gigm: nasipte varsa..
Biz:eee
Gigm: bu kadar.
Su an bu durumdayiz maalesef keske bayramdan once yetistirmeye calisiyoz aciklamasi yapilmasaydi da boyle beklentilere girmeseydik . Mulakatlar biteli 26 gun oldu. -
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Arkadasim ruyasinda gordu kendisi iibfli deil sinavla alakasi yok 76 ile kapatacagini bombos beyaz bir kagitta gormus ne bileyim sadece ruya yani umutta vermek istemem yazayim dedim ins daha da dusuk kapatr
-
Artik aciklansa da ders calisma surecine konsantre olsam il goc sinavindan beri kitap acamadim motive olamiyorum bu aksam bu stres insallah hepimiz icin hayirlisiyla son bulur
-
Sorulari hazirlayanlar özellikle iktisadi bu kafadaydi heralde
-
AN ITIBARIYLE GIGM'E SOYLEMEK ISTEDIGIMIZ
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@mucizeleryolda hocam 2016 sinavinda gk 24 ortak 31 idari alan 27 yapan 122. olmuş 2016 sinavina giren arkadaslar bu sinav ile kiyaslarsa daha olumlu olur
sbui61 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
2 dk foruma girmedik konu nereye geldi arkadaş
-
Nokta atisi 71.75 diyorum. Baktigimda cogu kisi 73 ve 74 bandinda soylemis bu sebeple ben baya umudumu kaybedip gidiyorum kalin saglicakla arkadaslar
-
80+ yapan 35 kisi
78-80 arasi 45 kisi
76-78 arasi 80 kisi
74-76 arasi 110 kisi
72-74 arasi 160 kisi
70-72 arasi 270 kisiSorular aciklandigindan beri birden fazla anket yapildi, bazilari manipule edildi cogu kisi baraj tahmini yapti vs vs bu sure icinde sosyal medyada yazilanlari ve anketleri inceledm gercekten hicbir anket birbirini tutmamakta bundan mutevellit bende kendi tahminimi ustteki sekilde yaptim buna gore 71 kusurlerde kapatacagi seklinde bir sonuc cikiyor sahsi kanaatim 72 kusur netleri gecmeyecegi yönundedir.
-
@mülkî şahsi tahminim 80 neti gecen sayisi 35 kisi civari olur, onlara da helal olsun.
-
Gecen sene bu sinavi kil payi kacirdim, bu sene de ancak 15 gun calisabildim ama zor da olsa 70 barajini gectim oldukca zorlandim sinavda ozellikle teko inkilap ve insan haklarinda , benim tahminim 71.25 ile 72.5 arasinda kapatacagi yonunde tabi insallah 70 barajinda kapar temennimiz o yonde
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Arkadaslar ben mulakata askerdeyken girmistim cok sukur olumlu oldu 20 haziranda terhis oldum lakin askerlik durum belgesinde hala soyle yaziyor 24 aralikta silah altina alinmis olup 24 haziranda terhise tabidir yaziyor. Askerlik subesini aradim dediler sorun olmaz terhis belgenin fotokopisini yolla. Hmb yi aradim acan olmadi sizce bu sorun teskil eder mi ?
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
GİB hala aciklama yapmadi resmen süründürdü süründürdü öldürmedi.
-
@bybredd hocam 24 yasimdayim gercekten benim bile sabrim kalmadi ki yasi daha buyuk olanlari dusunemiyorum bile mezun olali 2 seneyi gecti her ay baskasinin eline bakmak cidden cok aci verici
-
Daha bugun sinav giris belgemin ciktisini aldim ne iptali arkadas millet kac senedir bu sinavi bekliyor sinavin illere dagilmayip Ankara da yapilmasi da kurumun ihmalkarligi sinav iptal olmamali