@kule34 dostlarım siz neler diyorsunuz? edilir edilebilir gördüm işaretledim geçtim diye bir şey olabilir mi? tabiri caizse doğru şıkkı yapanlar “enayi miydi” de son şıkka kadar okudu. o zaman bu insanlar da benim diğer şıkları okuyarak kaybettiğim süremi verin diye mi itiraz edecek? başka kimse bilmiyor mu işaretleyip geçmeyi? ösym bu bazen yanlışların içinde en yanlışı bulmamızı ister bizden, bazen de doğruların içinde en doğrusunu. birbiriyle yakın iki doğru şık olsa sizi anlarım da bu şekilde apaçık bir cevap varken gördüm işaretledim geçtim iptal edin isteği de biraz bencilce geliyor
mucizeleryolda
@mucizeleryolda
mucizeleryolda tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@RootofAllEvil haklısınız zorluk kolaylık göreceli kavramlar. her sınavın çok iyi yapan belli bi kadrosu oluyor zaten ama her yıl onlara rağmen bi şekilde ulaşılabilir netlerde kapatıyor sınavlar fakat bu sınavın herkese zor gelmesinin sebebi umduğunu bulamaması oldu bence. herkesin hazırlandığı bir stil vardı ama girince onu bulamadık. ben şahsen her soruya bi ayağım geride kalarak geçtim. sınav anında heralde hepsini yanlış yaptım diye düşündüğüm anlar bile oldu. geçen yıl işaretlediğin sorunun doğruluğundan emin olup başka bi güvenle okuyabiliyordun sıradaki soruyu. hele öncüllü sorularda iyice abandone oldum. tüm bunların yıkıklığıyla da idari alanda şimdi bakınca biliyordum bunu dediğim çok soruyu boş yere yanlış yaptım. çoğu insan da bu yüzden şaşkın bence bu sınavla ilgili. geçen yıldan yüksek kapatmayacağı kesin ama ne olur bilinmez herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
@kitapsever geçen yıl çoğunlukla netler yüksekti herkes kazanacağı yönünde daha ümitliydi bu sene ise tam tersi herkes zorlandığını söylüyor ve bana gelmez düşüncesinde gibi sanki bir de üstüne geçen yılki eksi sapma muhabbetlerine de şahit olduktan sonra iyice ümitler bitik herkesin hakkında en hayırlısı olsun yarın herkesi güzel haberlerle buluştursun inşallah
-
@70kuralliii ben de gk gy ile ilgili böyle düşünüyorum geçen yıl 25in altında yapmak düşük sayılabilecek bi sayı iken bu yılın normalini 20-21 doğrular olarak görüyoruz genel olarak
-
Benim fikrime göre de gk gy için geçen senenin 24ü bu yılın en azından 22si bence. Ortak alanın hemen hemen aynı seviye olduğunu düşünüyorum illaki bir iki düşüren soru oluyor her yıl o yüzden 30 yapılabilirdi bence. İdari kısmının da yine geçen yıla göre bir tık zor olduğunu düşünüyorum ve gözlemliyorum bu yüzden o kısımda da 27-28 gibi doğrunun yeteceğini düşünüyorum. Ama sanırım yığılma da hep bu netlerde o yüzden sapmadan gelen çok düşük farklar belirleyecek bence olayı. Hepsi şahsi değerlendirmelerimdir herkese göre değişiklik gösterebilir
-
@sgkemekcisi tamamen yeniden hesaplanıyor diye biliyorum hocam. ilk 300de dahil. Mesela 225. de yeniden değerlemeyle 200e yükselebiliyor ya da 305e de düşebilir. Ama diyelim ki 305e düştü ilk hesaplama da 300içindeydi. Bu durumda yine de ilk hesaplamada girmiş olduğu için giriyor mülakata.
-
@Marsiyal hocam dönüyor dolaşıyor 23-56ya geliyor. puan tablosunda da 23-56’nın puan karşılığı 79,3 gösteriyor. geçen yıl 25-56 girdiyse bu yıl gkyden iki net düşmesi bence de ihtimal dahilinde
-
@kemankeşş nedense icra ile birlikte erken aciklanacagini hic dusunmuyorum zaten siteye fazla yuklenmeye gelmiyor bi de gunu gelmemis sonucu hem erken hem de baska bi spnucla ayni anda olacagini hic beklemiyorum hocam tamamen benim cikarimim tabi bu
-
@ahmetozcelik35 bu konu mağduru olanlar olarak bir araya gelebilsek keşke
-
@pijamalıhakim eslem ismail bayer tam tersini söylemiş hocam gruptan birine o da ilk cevabın doğru olduğunu düşünüyormuş bir itiraz dilekçesi hazırlayacakmış açıklamalı
mucizeleryolda tarafından gönderilen son iletiler
-
@sgkemekcisi tamamen yeniden hesaplanıyor diye biliyorum hocam. ilk 300de dahil. Mesela 225. de yeniden değerlemeyle 200e yükselebiliyor ya da 305e de düşebilir. Ama diyelim ki 305e düştü ilk hesaplama da 300içindeydi. Bu durumda yine de ilk hesaplamada girmiş olduğu için giriyor mülakata.
-
@Dumspirospero çok az oynatmış sizi baraja yakın mıydınız değerlemeden önce de? Yada doğru yaptıklarınız mı iptal oldu acaba
-
@azimlikedi bu bir puanlık artış sıralamada kaç kişi fark etmişti hocam ve sıralamanız gerilerde miydi bu da önemli bi ayrıntı
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
@çalışma-uzmanı hocam soru iptali üzerine değişen sıralamanızı yazabilir misiniz özel olmazsa ya da başka bildikleriniz varsa onlar da olabilir. Bu yıl da böyle bir şey yaşanırsa aşağı yukarı referans olması açısından soruyorum
-
@ahmetozcelik35 hocam bu dava asamalarinda bu kisilerin de desteklerini almak mumkun degil mi acaba
-
@justice000 siz dava açtınız mı hocam nasıl işliyor süreç
-
@pijamalıhakim hocam haksız yere girenlerden ziyade sorunun iptal olmasının önüne geçmek açısından iyi olur bence. Bana soru iptal edilecekmiş gibi geliyor çünkü ama iptal değil b şıkkını yapanların doğru kabul edilmesi gerekiyor
-
@ahmetozcelik35 biz de itirazımızı yapıp yolumuza bakıcaz artık hocam her şeyin en hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah hepimiz için zor bir süreç hakkımızda hayırlısı olsun