95 üstü yapan taş patlasın 5 kişi çıksın ki 5 kişi bile çıkmaz bakmayın çoğu kişi sallıyor valla ben 7 yılımı hakimlik sınavlarında harcadım ve şahsen inanmıyorum ve tekrar söylüyorum 80 ila 81 puan arasında kapanacaktır ve standart sapmada değildir ve kesinlikle ve kesinlikle geçen yıldan daha zordu bu yılki sınav
![](/assets/uploads/profile/17794-profileavatar.png)
justice000
@justice000
justice000 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Bu yıl yine herkes 60 ve üstü diyiyor 5 yıldır idariye çalışıp kazanamayanlar var biri çıkmış yok efendim 30 gün çalıştım ve 62 üstü yaptım diyiyor pes doğrusu hakimlik sınavı kalite yerlerde sürünüyor eskiden daha iyi kaliteli idi.
-
bu yıl idari yargı 80 ile 81 arasında kapatır bu benim 6.kez girişim oldu
-
@elitnur, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@kemankeşş 3 gündür doğru kabul ettiğim iki soruyu sonradan hatırlamadığımı farkettim onu düşünüyorum, her akşam soruyu açıp soruyla bakışarak o ana gidip acaba ne işaretlemiştim diye düşünüyorum. Güzel bir şey değil, kafa yedirme aktivitesi
-
iptal edilecek bir soru varsa o da vergideki yorum sorusudur bunun dışındaki diğer tüm alan soruları hepsinin cevabı açık ve nettir iptal olamaz ve murat hocanın 80 81 yada max. 82 puan tahmininde SS de dahildir ve bence 80 ile 81 puan aralığında olur buna SS de dahildir ve 61 19 bekliyorum en kötüsü 60 17 olur benimki ve ümitliyim ve sonuçları bekliyorum ve hak eden kazansın söylüyorum
-
O vatsaptaki arkadaş sallıyor ben 2014 ten beri yanlızca hakimlik sınavlarına giriyorum ve ilgileniyorum bu yıl ki sınav geçen yılın babasıdır kimse meydanı boş bulup sallamasın sallayanlara buradan şöyle seslenmek istiyorum sallıyorsanız bari biraz destekli sallayında millet inansın ufak atın civcivler yesin demek istiyorum atış serbest...
-
Arkadaşlar dava MEB ve OSYM ortak sınava ilişkin usule tabi olduğuna dair danıştay kararı mevcuttur ve bu usule göre davanın karara bağlanma süresi dosyanın tekemmülümden itibaren 15 gündür ve jet yargılamaya tabidir. yorum sorusunda birden fazla cevabı var ama iptal olur olmaz bunu bilemiyoruz zaten kanunun özünün tespitinde amaçsal tarihi sistematik yorum metodlarinin hepsi kullanılıyor Allah bu ösym yi bildiği gibi etsin uzlaşma sorusu yüzünden 0.9 puanla bende kazanamadim ve dahası 0.2 ile kaybedenler var bu uzlaşma sorusu yüzünden ve bu uzlaşma sorusunun yanlış hemde nasıl yanlış olduğunu uzlaşma vermesinde bizzat çalışan ve vergi müfettişleri ve gelir uzmanı ve vergi dairesi müdürü ve daire başkanı ve akademisyen ve cengizhan doğruyol hoca ve ismail bayer hoca ve daha bir çok alanında uzman kişiler osym nin uzlaşma sorusunda çok feci yanlış yaptığını söylüyorlar ve gerçekten ösym bize iyi bir kazık attı ve özellikle sınırda kalan arkadaşlar itirazla olmazsa davayla yada direk dava yoluna basvurabiliriz ve göreceksiniz ki iptalle mülakata kalacaksınız emin olun ve ben 1 soruyla 300 350 kişi geçtiğini vallahi billahi de hem kendimden hemde çevremde bizzat gördüm inşallah iptal yada cevabı değişecektir buna gerçekten inanıyorum yeter ki bu işin sonuna kadar takipçisi olalım
-
Uzlaşma sorusuna ilişkin cevabın değiştirilmesi işlemi iptal edildi mahkeme kararıyla ve uzlaşma sorusunun dışındaki dava açılan soruların hepsi reddedildi.
.
-
@Hayaller71 hocam kendinizi üzmeyin hiç bir şey sizden kıymetli değildir canınızı sık ayın ve 24 59 net güzel beyler gayet trollere kulak asmayın ipini koparan sosyal medyaya saldırıyor ve temennim emek verenler inşallah emeklerinin karşılığını alırlar ve hiç bir şey boşa gitmez
-
Bu yıl ki sınav kesinlikle ve kesiiinliiklee geçen sınavdan dahaa zoordu ve geçen yıl ki gibi bir sınav 81.2 civarında kapandı ve bu yıl ki sınav maximum ve taş çatlasın 81... kusuratla kapanır standart sapma da dahil
justice000 tarafından gönderilen son iletiler
-
Birde SS den fazla gelirse olabilir
-
Arkadaşlar tahmininizce ilk 400 de olanlar umutlansınlar mı? Sonuçta hiç belli olmaz
-
Uzlaşma sorusuna ilişkin cevabın değiştirilmesi işlemi iptal edildi mahkeme kararıyla ve uzlaşma sorusunun dışındaki dava açılan soruların hepsi reddedildi.
.
-
@ahmetozcelik35 hocam alırsanız direk banada verin ben direk dava açacağım uzlaşma ve yorum sorusuna
-
@RootofAllEvil hocam bir de iptalden önce kaç kişi doğru yaptığı da önemliďir bunuda hesaplayın mesela uzlaşma sorusu iptal olursa yada cevabı değişirse sıralama müthiş değişiklik olur yani sıralamada önünüzdekilerin de ne yaptığı da önemliďir
-
@RootofAllEvil hocam bu kişiden kişiye sıralama bağlamında değişiyor 350 kişiyi geçeni de bizzat gördüm yani
-
@adalet yani dava açılmasıyla 15 gün değil dava dosyası tamamlanacak yani dava dosyası nın tekemmülünden itibaren 15 gün dür diyoruz siz yanlış anladınız dikkatli okuyun
-
@adalet dikkat ederseniz dosyanın tekemmünden itibaren 15 gün diyor