Kişinin ne kendi fotosu var ne arkadaşı var bir tek ben trolüm yazmadığı kalmış bunun ciddiye alınacak neyi var arkadaşlar. Geçen sene 79 doğruyla kapatan sınav bu sene 77-78 doğruyu geçemez iki sınav arasında bariz fark var hem gk gy hem alan bariz daha zordu çelişkiliydi.
sgkemekcisi
@sgkemekcisi
sgkemekcisi tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Arkadaşlar daha önce bakanlıkta üst düzey bir yetkiliden aldığım bilgiye dayanarak bir duyum paylaşmıştım. Pazartesi günü bir aksilik olmazsa tekrar görüşme fırsatımız olacak. Sürece yönelik en net bilgileri öğrenmeye çalışacağım umarım güzel haberler alabilirim.
-
ÖSYM’yi aradım yarın açıklayacağız dedi . İptal olan soru varsa da yarın açıklanır önceden bilgi gitmez dedi.
-
@heleloy aynen katılıyorum kardeşim burda arkadaşlar bu uzun bekleyiş sonrasında normal olarak duygusal bir tepki veriyorlar onlarda kendine göre haklı tabi ama bazı gerçekler var dediğin gibi. Bana göre de liyatatı belirleyen şey işsiz geçirilen süre değildir. Ben sgk için özellikle çeko çalışmışım 90 puan almışım mülakat sorularının hepsini cevaplamışım ve bu süreçte guy erken açıklandığı için mecburen ona başlamak durumunda kaldım ama en başından itibaren sgk yı istedim ne yapayım şimdi sgk hayalimden mi vazgeçeyim yani
-
@Marsiyal ben idari için basit bir matematik mantığıyla düşündüm geçen sene ve bu seneyi kıyasladım. Alan soruları aynı seviyede bile desek Gk gy bariz daha zor . En az 3-4 soruda neredeyse herkes ters köşe olmuş . İdari Geçen sene 79 doğruyla kapatmış bu sene de bu bariz sıkıntılı soruların etkisiyle 3-4 soru daha düşük kapatacağını düşünüyorum . Anketlere bakarak yorum yapmadım çünkü güvenmiyorum. Bu benim düşüncem tabi benim 78 ya da 79 doğru gelecek gibi duruyor hakkımızda hayırlısı.
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@eomer herkes kendi tarafından bakıyor kendine göre de haklı tabi saygı duyuyorum ama 91 puanla da elenince biraz koyuyor:)) kurum mülakatı geç açıklamasının faturasını bize kesmiş bu da çok doğru gelmedi bana:) keşke guya başlamak zorunda kalmasaydık bizim suçumuz mu diyesi geliyor insanın.
-
RE: 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Bu sene olacağı yönünde bir planlama vardı bunun ertelenmesi salgının bitme tarihine göre değişir o yüzden şuan kesin olacak ya da olmayacak demek doğru değil bencede. Mülakat tarihleri 2-3 ay gibi bir süre ertelenirse mülakatlar hızlı açıklanır güvenlik soruşturması hızlı yapılır bi şekilde telafi edilir ve bu seneki alım planını değiştirmezler diye düşünüyorum .
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@ygndz işin birde bu boyutu var tabi. Guyları almayıp sgk bekleyen işsizleri sevndirirken. Aylardır gözü kulağı sgk sonuçlarında olan guy yedekleri üzüldü bu seferde. Ne diyelim nasip tabi bazı şeyler. Hakkınızda hayırlısı olsun
-
Arkadaşlar idari yargı İçin 1 oturum seçiyoruz 216 tl ödüyoruz sonra diploma ve transkrip ile adliyeye gidiyoruz doğru mudur?
-
@brzezinski inşallah kardeşim aldığım cevap çok net olmadığı için hertürlü yorumlanabilir tabi. Telefonda konuşmayı tercih etmeyen biri olduğu için çok detay bilgi alamadık ama önümüzdeki hafta yüzyüze bir görüşme ayarlamaya çalışacağım belki daha net bir bilgi alırım. Tabi İnşallah ona gerek kalmaz da bir haftaya kadar açıklarlar:))
sgkemekcisi tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2021 idari hakimlik sınav soruları
Hakimlik akademisinin yaptığı ankete 7030 kişi katılmış 85 üzeri bekleyen kişi sayısı İdari yargıda 437 kişi adli yargı da 346 kişi çıkmış . Sözde son yılların en zor sınavı diyorlardı anlamadım bu işi .
-
Bu sene niye böyle buralar ya kimse sınava girmemiş gibi grup çok sessiz :))
-
@witcher123 82 doğruyla kapatmıştı yanlış hatırlamıyorsam
-
Ben Gk-gy den kaynaklı olarak geçen seneye nazaran 4-5 soru daha düşük kapatacağını düşünüyorum . Ya da düşünmek istiyorum:))
-
@powerpuff evet o şık da yanlış ama diğer şık da yanlış gibi geldi direk işaretleyip geçmiştim diğer şıkları okumadan .
-
Arkadaşlar ÖSYM soruları yayınlamış . Devletin mirasçılığı sorusunda bi sıkıntı yok mu sizce de . Atanmış mirasçı olmasına rağmen devlet mirasçı olabilir gibi bir şık vardı onun da yanlış olması gerekmiyor mu
-
RE: 2021 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Ne Zaman?
@aintmadatcha sağol kardeşim ben bize yok diye biliyordum. Peki bu ön sınav 2021 de olacak mı dersin. Hukuk mezunları için Kanunun yürürlüğe girdiği tarihten sonra üniversitelere kayıt olanlar için gibi bir ibare var . Anladığım kadarıyla hukuk mevzuları için 2021 de de ön sınav yok gibi. Onlara yoksa iibf lilere de olmaz diye düşünüyorum
-
RE: 2021 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Ne Zaman?
@aintmadatcha ön sınav sadece hukuk fakültesi mezunlarına değil miydi
-
RE: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
@ozbekfrkn katılıyorum vatandaşlık anayasa idare ve iktisat geçen seneden bariz daha sıkıntılıydı . Diğer derslerden de matematik hariç geçen seneden daha kolay değil di sanki aynı seviyeydi .
-
RE: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
Buradaki anketteki son durum nedir