@cemalicoşan hahaha ben mi o kadroları öve öve bitiremedim. Ya iibf kalitesinden dem vurunca küsüyorsunuz sonra. Kadroların bi numarası yok alayının yazdığı rapor yeri geliyor taşralı esnafın telefonuyla hiç oluyor. Ya da yalamaktan dili aşınmış bir yöneticinin sözüyle bütün emek hiç ediliyor. Kamuda A da olsan B de olsan susup ev, araba kredini ödeyip. Honda’nın yeni kasasını heyecanla bekleyip. Mesai saati içinde oda oda gezip dedikodu yapacaksın ki mutlu olasın. Futbol, araba, telefon, dedikodu ben kamuda oturup dolu bir konuda sohbet edebileni pek görmedim. He özelde de çok yok ama ortamına göre. Böyle işin nesini öveyim. O kadroların ne kadar boş beleş tiplerle dolu olduğunu denkliğim ile girdiğim kadrolardaki iibflerin de genel profilinin ne kadar kötü olduğunu söylüyorum.
Süper kültürlüyüm pozları kesmiyorum. Fakülte profiliniz ile uzun bi süre geçirdiğim için cehaletinizi yüzünüze vuruyorum. yahu rica edeceğim yazdığımı oku zihninde kimle sorunun var bilemem devlet istihdam yaratmamalı mı dedim? Özel sektörün gelişimi için gerekli ortam ve şartları sağlamamalı mı dedim? Bak güzel dostum Devlet iibf mezunlarına ya da herhangi bir fakülte mezunlarına kamuda çalışma garantisi vermek zorunda değil. Dilerse pek çok kurumunu özelleştirir kamu istihdamının 1/3’ünü siler geçer. Kısacası biz mezun olduk öğretmene 20.000 bize niye 1000 alım diye ağlamayın ya da ağlayın bana ne.
Şimdi siz işsizler belki bilmezsiniz bazen haftaiçi de çalışmayabiliyorsun. Şu an yaptığım gibi. Bir konuda haklısın şu tatil günü çayımı, kahvemi yapmışım, havalar serinlemiş gidip keyfime bakacağıma buraya takıldım kaldım Ekşi sözlük yüzünden. Neyse kendinize çoook dikkat edin üzmeyin kendinizi.