Aldığım bilgiyi sadece 10 dakika sonra foruma girip hızlıca yazmak istediğim için özür dilerim ama burada bilgiyi hak eden güzel insanlar var. Onlar bekliyor diye inanmak istemeyenleri düşünerek yazmayacak değiliz
resetat tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Sinan Uzunpınar Başkana bugünkü SGK Başkan Yard. Cevdet Ceylan ile görüşmesinde bu hafta açıklanacağına dair bilgi aldınız mı diye sordum. Yanıt olarak "BU HAFTA BEKLİYORUZ" dedi.
Direkt bilgiyi almış işte. -
ÇOOOOOOK ŞÜKÜR ALLAHIM BAŞARILI ASİLLLLL YES BE!
-
Gece gece nidalar atan gördüm, güldüm Sonra yazarım dedim. Önceden hiç görmediğimiz hesaplardan tweet atılıp, forumda yazanlar görüyorum. Tabi ki en doğal hakkınız yazmak, mesele o değil. Mesele sizin 137 gün, dört buçuk ay boyunca olmayıp şimdi burada şunu yapalım bunu yapalım demenizdir. Bu kadar gün 3 binden fazla tweet atıldı yanıt alamadık, bu şekilde sonlanacağını düşünmeniz çok komik sadece.
-
@22121121 @karazıpkalı @hayde35 Öncelikle 195 günün ardından son dakikalar bugün ve yarındır zaten Az önce aldım bu bilgiyi ve gerçekten bitti bu süreç. Valla inandırmak için listeyi ben mi açıklayayım :)))) @Kai-Hitwatari ve @furkitofaso dostlar sizlere de teşekkür ederim güveniniz için.
-
@oeah Troloğlu trol seni... Ulan puanları bile bilmiyorsun konudan o kadar uzaksın ki bir de gelmiş paragraf yazıyor hayret ettim açıkçası o beyinle bu kadar kelime nasıl yan yana geldi diye! Buradaki her insan derece yapmış ve çoktan kadroyu haketmiş neden bahsediyorsun annesini sevmeyen evlat?
-
Bir süredir yazılıp çiziliyor konuyla ilgili konuşuluyor bize de her gün soruyorlar doğru mu değil mi değil desek de inanmiyorlar yok öyle bir şey desek de inanmiyorlar demek ki hissediyorlar belki de haklilar evet doğru
129 GÜN OLDU. 150 DE OLACAK...
-
Önceki duyumumla karışık bugünkü bir söylenti var kulağımda.
Hızlandırıldığına dair ama şimdi şöyle bir şey var bizim hızlımız onların da hızlısı mı?
5-9 mart haftasına dikkat çekmiştim inşallah açıklanır gerçekten onlar bile tarih veremiyorken nasıl verdin diyenlere de önceki duyumla karışık tahmin olduğunu da daha önce söylemiştim.
Whatsapp'tan tutturan arkadaşa da iki kelamım var.
Biz burada 2 aydır affedersin bir yerlerimizi yırtıyoruz ve iletişimimiz de gayet sağlam, aramızda da yazışıyoruz Whatsapp ile çözeceğini sanma kardeşim.
Bakan yazmış gibi lafın da duyumcuların işinin ne kadar zor ve yazmamakta haklı olduklarını gösteriyor sen gibilerinin sayesinde ;)) -
Dostlar ben de bugün iyi bir yerden "bu hafta açıklanabileceğini söylüyorlar" türünden haber aldım. Ancak bu haberi verenin bile kuruma itimadının kalmadığının altını çizeyim durum neyi gösteriyor göreceğiz iki günde.
-
ARRRKADAŞLAR EN GEÇ YARIN AÇIKLANIYOR HAYIRLISI OLSUN! KESİN BİLGİ YAYALIM!!!
resetat tarafından gönderilen son iletiler
-
@sacred123 Teşekkür ederim ben de tebrik ediyorum güzel günlerde çalışmak dileğiyle
-
ÇOOOOOOK ŞÜKÜR ALLAHIM BAŞARILI ASİLLLLL YES BE!
-
Duyuma inanmayanlar hâlâ inanmamakta haklılar ahahah
-
Aldığım bilgiyi sadece 10 dakika sonra foruma girip hızlıca yazmak istediğim için özür dilerim ama burada bilgiyi hak eden güzel insanlar var. Onlar bekliyor diye inanmak istemeyenleri düşünerek yazmayacak değiliz
-
@22121121 @karazıpkalı @hayde35 Öncelikle 195 günün ardından son dakikalar bugün ve yarındır zaten Az önce aldım bu bilgiyi ve gerçekten bitti bu süreç. Valla inandırmak için listeyi ben mi açıklayayım :)))) @Kai-Hitwatari ve @furkitofaso dostlar sizlere de teşekkür ederim güveniniz için.
-
@htist Bitti bu iş dostlar son dakikalar artık bu süreç için. Kaynak çok sağlam. Finiş çizgisini gördük artık
-
ARRRKADAŞLAR EN GEÇ YARIN AÇIKLANIYOR HAYIRLISI OLSUN! KESİN BİLGİ YAYALIM!!!
-
@resetat Bence de cuma ama bakalım :))
-
Bitti bitiyor haydi hayırlısı...