Yanlış soru doğru yapanlar için mağduriyet (iptal olması durumunda) yarattığı kadar boş bırakan veya yanlış yapanlar içinde bu kişilerin doğru yapma hakkını gaspetmesi nedeniyle mağduriyet yaratmaktadır malesef dolayısyla bu sorular nedeniyle hepimiz sıkıntıdayız bu yüzden aramızda tartışmak psikolojimiz yıpratır ve belkide ilerideki çalışma arkadaşlarınıza önyargılı davranmaya neden olur. Süreç yeterince yıpratıcı iken bence birbirinizi yormayın. İyi geceler iyi forumlar.
deüdem tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Bence onlar da açıklamaya alışkın olmadığı için liste gelince ne yapacaklarını bakanlığa yazdılar cevap bekliyorlar
-
36 bin sağlık
20 bin öğretmen
10 bin imam vs
7 bin üni hastanesine personel
Biz 300 kişilik kadro için kaç gündür bekliyorduk ? -
Ösym yi tekrar aradım bugün iptal olup olmadığını sordum, eğer iptal olursa sınav sonucu ile birlikte açıklama yapılacağını öncesinde bir bilgi veremeyeceğini söyledi.
Geçen hafta aradığımda iptal olmadığı söylemişti TAHMİNİMCE iptal var ki bugün böyle dediler. -
RE: Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
Arkadaşlar personel genel müdürlüğü ile telefonda konuştum, eğer işe başlayıp daha sonra başka kuruma geçilirse kadroya yedek ataması yapılmıyor dedi.
Dolayısıyla evrak teslim tarihi içinde açıklanabilecek başka kurumlar var. Orayı tercih edecek arkadaşlar varsa bu durumu göz önüne alırsa yedek arkadaşlar için iyi olacaktır. -
Dün ösym yi aradım soruların iptal olması halinde barajın aşağıya çekilmeyeceğini ve iptal olan soru(lar)nun puanının diğer sorulara ekleneceğini ifade ettiler bende bu durumun ,burada bir çok arkadaşın dediği gibi, mağduriyet yaratacağını söyledim, ösym bana bu durumun mevzuattan kaynaklı bir uygulama olduğunu değiştirilemeyeceğini dolayısyla idari dava yolunu gösterdiler.
Başlıkta ilk defa yazıyorum sınava girdim net olarak hatırlayamadığım cevaplar var dolayısyla netim kesin değil ama tahminimce iptalsiz 68 69 bandında idi ve iptali konuşulan soruları doğru yanıtladım,.
Son bir not olarak dün konuştuğum ösym çalışanı henüz bir iptal olmadığını beyan etti.
Herkesin hakkında hayırlısı olsun, bu arada eğer mevzuata veya işleme yönelik dava açmayacağım ama açmak isteyen birisi olursa küçük bir hatırlatma olarak dava açma sürelerine dikkat edin arkadaşlar. -
@kema-boratav yanlış sorunun varlığı öyle yada böyle bir kitlenin hakkını gaspetti zaten mesele yanlış soruyu doğru yapanın mı hakkı gaspedilecek yoksa boş bırakan yada yanlış yapanın mı gaspedilecek
-
@mostramozic 6 ay 6 hafta filan olmaz inşallah
-
İnşallah yedek dahil tüm adaylar sgk açıklanana kadar gönüllerine yatan hayırlı güzel işlere girerler .
deüdem tarafından gönderilen son iletiler
-
4 tane boş link var galiba anlayan bir bakabilir mi
-
Ösym nin iki cevabı da doğru saydığı bir örnek sınav var mı, mesela hem a hem b şıkkı doğru cevap olsun soruları açıkladığında cevabı a göstermiş olsun, itirazlar sonucunda b şıkkını da işaretleyeler için doğru kabul etmesi söz konusu olur mu?
-
@bozo_ soru ya iptal olur ya olmaz
-
@bozo_ kısmi iptal ne demek ?
-
Kaç kişinin iptal edilecek soruları doğru veya yanlış yaptığını bilmiyoruz ki liste dolacak veya dolmayacak diye nasıl diyebiliyorsunuz.
-
@ENTRY ben iptal olmasın dediğimi hatırlamıyorum.
-
@müfettiş cimere hangi bölümden kaç kişi katıldığını sorarız diye demiştim.
-
@pabloescobarr duyum sadece hocam cimere filan yazıp bilgi alınsa daha sağlıklı olur tabi.
-
@ENTRY 2 gün sonra kesin en azından.
-
@müfettiş türkçenin zor alanın ortalama olmasının nedeni bu değildir değil mi ?