@RB5168 hadi inşallah hocam Yaradan nasip ederse mülakattayız o zaman
müfettiş tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@hll hocam ben kaymakam adaylığı şubeyi aradım herhangi bir denkliğe ihtiyaç olmadığını söylediler maliye bölümü için
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Son olarak aldığım habere göre dediğim gibi YDS istenmeyeceği yönünde
-
@dervisoglu hocam şimdiye kadar çözdüğünüz en zor deneme hangisi
-
@safiTÜRK69 ağrı ve kop hariç diğer itiraz edilen soruları bende yanlış yaptım iptal edilirse benimde işime gelir ama nasip hocam artık 4 aralığı beklicez
-
Arkadaşlar kusura bakmayın ama sınavdan sonra oluşan 80 netlikler daha sonra AÖF tartışması şimdide bu anlamadım nasıl böyle bir tavır içine girebiliyorsunuz Bırakın ya ne yazılırsa çizilirse çizilsin Allah’ın izniyle 1 haftadan az kaldı ak ve kara koyunun belli olmasına lüzum yok böyle agresifliklere Allah’ın izniyle herkes hak ettiğini bulacaktır bu sınavda ve ilerleyen süreçlerde
-
@Keynesin-Faizi hocam burda muhtemelen ki amirimin dediği gibi liste dolmadı doğmamış olmasıda iptal edilen sorularında hesaplanıp öyle listenin dolmadığı sonucunu gösteriyor
-
@müfettiş, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@Keynesin-Faizi hocam burda muhtemelen ki amirimin dediği gibi liste dolmadı doğmamış olmasıda iptal edilen sorularında hesaplanıp öyle listenin dolmadığı sonucunu gösteriyor
Aynı zamanda amirimin ve hocaların kısmi iptal olabilecek sorulardan kasıtları duyumcuların bilgiyi aldıkları kurumun itibarının zedelenmemesi adına bu ihtimalden bahsetmeleri olacaktır ki bu da gayet makul bir mazereti gösterir hülasa sizde biliyorsunuz ki böyle bir kurumlar silsilesinden bilgi sızdırılması sıkıntılı bir olgu ama amirimden aldığım cevap beni tatmin etti teşekkür ederim kendisinden
-
@deüdem bende başvuru sayısının 21000 olduğunu duymuştum ve bunun 1000 tutarında kişisi mühendislik sosyoloji psikoloji gibi bölümlermiş
-
@deüdem tam net bilemediğimden yorum yapmakta zorlanıyorum
müfettiş tarafından gönderilen son iletiler
-
@slh20 sakin olun YDS Li gelirse gelir bu tavır neden anlamadık ydsniz varsa girersiniz alan puanınız yeterse ama ydssiz alırsa o zaman büyük hesaplaşmalar alan puanlarında görülür ama sakin olun zaten kişisel düşüncemi ve duyumumu sundum
-
@fatos hocam kaç net bekliyorsunuz alan ve gkgy den
-
@MMmustafa genel itibariyle bence 86-87 diyebilirim kişisel düşüncem
-
@karar o zaman iibf taş yemeye başlar uzmanlık kadrolarında çünkü maliyenin merkezi uzmanlığına YDS getirmesi demek bir çok bakanlığında YDS ile almaya başlangıç fişeği olur tahminimce
-
@Cemre33 o konuda bilgim yok hocam
-
@fatos neden öyle dediğiniz 2020 KPSS’ye girmediniz mi
-
@fatos bakalım hocam nasibimizde merkezi uzmanlıktan ekmek yemek var yiyeceğiz inşaAllah
-
@zenginmemur dediğim gibi ben kendim YDS istenmeyeceğini duydum ama sonuç ne olur bilemem