Bir yerin müfettişligini kazanip hala başka müfettişlik pesinde olan mi dersin ust kurul kazanip ust kurullarda tur atan mi dersin guy olup da denetmen olmak icin yanip tutusanlar da şükür nedir bilmez misiniz kardeşim olana kadar aglayip sizlaniyorsunuz sonra da yasadiklarini unutup ordan oraya ac gibi saldiriyorsunuz burda bircok insan var bi yer olsa da biraksam duzenimi kursam diye Allahtan korkun bu ne kiymet bilmezlik açgozluluk
brzezinski
@brzezinski
brzezinski tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Arkadaşlar zanlarınızı ,beklentilerinizi degil varsa aldiginiz bilgi vs onu paylasin tahminleri okumak icin girmiyoruz
-
RE: KPSS A Derece Yapanların Tecrübeleri
Yeni gördüm bildirimi öncelikle şöyle başlayayım nacizane ben bu süreçte dersaneye gitmedim dersaneye gitmeden de gerekli kaynakları temin edilirse yapılacağını düşünüyorum gerekli kaynaklar da zaten birçoğunun bildigi gibi misalen iktisatta erdal unsal nurdan aslan vs gibi ve ayrıca çok kaynaktan ziyade temel sağlam kaynaklar ve özellikle konu çalışmanın daha etkili olduğunu düşünüyorum süreklı tekrara dayalı bir sistem... Bunu çevremdeki insanlarda görüp uygulamıştım hem daha etkin ve hızlı oluyor başka şeylerle meşgul olmadan... Mülakatlara gelirsek her şey referans torpil diyenlere sakın ola sakın kapılmayın her mülakattan ders çıkarmaya bakın nerde eksiğiniz gediğiniz var nereniz iyi olumlu bir özeleştiri yani.. Alan bilginiz yanında duruşunuza ses tonunnuz kararlığınız vs birçok özelliğe dikkat edin siz elinizden geleni en iyi şekilde yapmaya çalışın takdir Allahtan elbet bir kapı açılır emekler boşa değil bunu bilin benim nacizane diyeceklerim bunlar başarılar
-
@Shady1 Dostum seninde teftiş kurulu olacak inşallah ve orda da buluşacağız emiinim bir gün
-
RE: İyi Bayramlar! Tercihini Yap Ailesi
İyi bayramlar ... Aileniz ile sevdiklerinizle beraber nice bayramlara kavuşmanız dileği ile
-
Bi bilgi paylasmak isterim tereddut etsem de yine herkesin bilmesi gerektigi kanisindayim alinan bilgi diğer 2 verilen bilgi ile örtüsüyor yılbasindan önce açiklanacagi yönünde ki gecikme payi var sonuçta sgk bu .. Hayirlisi olsun hakkimizda
-
Şu an aldigim bilgiyi aktarmak istiyorum sizin gibi bekleyen ve gergin biri olarak liste hazirmis ve başkandan gelecek yayinlayin talimati bekleniyor ( bakan onaylamış yani ) tabi baskan ne zaman derse artik özellikle belirteyim baskana kaldi ister bugün der ister yarina umarim bu hafta biter hakkimizda hayirlisi olsun
-
Süreçle uzaktan yakina alakasi olmayan bir yetkili baskanin ziyareti sirasinda düsünceli davranip 1600 kisi adina soruyor ve bunu da paylasiyor üstüne bir de dm den saygisizca mesajlar yiyor bu hiç olmamis bizi bekletenler sgk değildi bakanlikti anlayin şunu
-
RE: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
Mgk mülakat listesinde olan 8 asil arkadaşimiz umarim duyarli davranip Mgk yi bilgilendirir, feragat eder, mgk da yedek olmayacağı icin bos yere kadroyu yakmayalim elbet birinin nasibidir lutfen duyarli olalim arkadaşlar
-
Sgk başkanindan tweet bildirimi gelince yuregime iniyordu meger asgari ucretmis
brzezinski tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İletişim Uzman Yardımcısı alımı 2022
@3pruu edilmeli hocam o soru için kullanımlar bağımlılık olması lszım
-
RE: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Ön elemede değerlendirme nasıl oluyor gy gk İngilizce için?
-
RE: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Ön elemede değerlendirme nasıl oluyor bilen var mı?
-
RE: 2020 RTÜK Uzman Yardımcılığı alımı
@SBF11 yani yurtdışı konferansları toplantılarına vs katılma imkanı da var özellikle avrupa da
-
RE: 2020 RTÜK Uzman Yardımcılığı alımı
@JABS uluslararası ilişkiler için o kadar sıkıcı değil yurtdışı imkanı da var
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
musul sorusunda sıkıntı yok birol hocanın slaytlarda görmüştüm ben de ingilizlere karşı adamlarla dostluk anlaşması yapmışız musul sorunu ittifak kurmana yol açmış yani açık ..
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Arkadaşlar ösym aiste anket var sınavla ilgili görüşleri yazalım uygun çerçevede yani her mevzuata bakamayız ki bunun sonu yok geri dönüşler önemli