Arkadaşlar duyum değil bizzat bakan beyle namaz çıkışı sohbet etme imkanım oldu bugun sınav ilanını sordum mayısta ilan olacak dedi 100 kişi seneye de 60 olur dedi
mülkiidareci
@mülkiidareci
mülkiidareci tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
Arkadaşlar buraya üye değildim sadece takip ediyordum bugün tesadüfen fatih cami çıkışında gorusmek nasip oldu bakanimizla inanirsiniz inanmazsiniz size kalmış çok da iddialı bir sekilde de söylemiyorum sadece duyduğumu söylüyorum ve bakan bey de gecistirerek de söylemedi ama şartlar değişir olmaz onu bilemem
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@Mckr213 75 üstü olan sadece burda bile fazla gibi geldi sanki
-
Arkadaşlar 2 3 hafta sonra inşallah mezun olacağım okulla beraber çalışıyorum kaymakamlığa fakat zor oluyor acaba kalan 2.5 3 ay da düzenli ve sert bir çalışmayla sınavı kazanabilir miyim?(Anayasa bitti mikro çok az kaldı idarede ortalardayim)
-
RE: 2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
arkadaşlar sağlam bir duyumu olan yok mu
-
@tardukağan
Kardeşim bakan beyi takip ederseniz hep halkın içinde olduğunu görürsünüz bize de denk geldi bu sene şanslısınız dedi seneye 60 olacak dedi
Durduk yere de böyle bişey niye diyeyim
Olur olmaz ben sadece söylemek istedim
Evet trolleyen vardır fakat her söyleyene de böyle davranmamak lazım diye düşünüyorum en azından saygı gösterilmeli -
@fthdyngc Kimseyi yanıltmak istemem ama bu şekilde söyledi ve yukarıda ki arkadaslarda büyük ihtimalle eylül olacak diyorlar
-
Arkadaşlar elimde Eylül 2018 themis idare hukuku kitabı var.Bir çok şeyi güncel değil diye biliyorum.Bu kitaptan acaba nereleri çalışabilirim ve themisin son baskısı güncel mi acaba bir de başka kaynak önerisi olan var midir idare ile ilgili?
-
arkadaşlar tc ekonomisinde tüik merkez bankası gibi kurumlardan bakmamız gereken önemli istatistiki verileri yazabilecek olan var mı acaba ?
mülkiidareci tarafından gönderilen son iletiler
-
arkadaşlar mülakatı kazanmak nasip olursa eğer göreve ne kadar bir süre sonra başlanıyor bilgisi olan var mı?
-
@mülkiidareci yanlış etiketlemişiz @paretowilfredo
-
@pareto_wilfredo hocam senden de bir haber bekliyoruz:)
-
Bakanlığın sitesindeki mülakat tarihleri kaldırılmış
-
Arkadaşlar sonuçların Cumadan önce açıklanma ihtimali var mıdır?
-
@daywalkerss ne kadar az hocam sizce
-
@amirim hocam senden haber bekliyoruz
-
Nedir son duyumlar bilgiler var mı bir gelişme
-
arkadaşlar sağlam bir duyumu olan yok mu